Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sestre pri Mariu

Sestre pri Mariu

Jaz načeloma ne gledam Maria, ker mi gre na …
Sem pa včeraj pofirbcal, ker me je zanimalo, kako bo sfolgal
s Sestrami.

Kakšna se vam je zdela oddaja ? Meni se je zdelo, da je na začetku mal
farbal, potem je pa kr šlo.

So pa face. Una Emperatrizz je bla prov dobr zrihtana. Dafne ima pa
pač prevelika usta .

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Ja a ne..tud jest na koncu mal poškilila..kaj naj rečem..Na začetku smo pljuvali in se zgražali..
Zdej pa jim ploskamo..hehe čakej kaj šele bo!!Ko bodo pometale vse v koš na evroviziji..
Men je pesem zelo všeč…Samo besedilo je enkrano!
aja pa tista sestrica z očalci je bla zelo FEJST BABA!! heheh

In ganjliv prizor na koncu… obisk mamice…ste videli kak so sestrice čusveten in navezne sploh na mamice…če se spomnim Maria,ko so mu naredili podobno presenečenje,ko so njegovo mamico poklicali v odajo..solzic ni manjkalo..Lepo!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

LAelika usta praviš…heheh za nekaj je pa dobro to..hihihi

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Matr si ti pokvarjena.

hehehe … in kdo ni :)))))

A si gledala ?

Mišon ni pokvarjen!!! TKO!!

ampak kmalu bo!!! Tko!! heheheh

veš jest se bolj bojim tiste tihe vode…kot enga cvekača!!

Aha.Kaj sem potem jest – čvekač al’ tiha voda ?

hja … en čist mal pokvarjeni smo vsi ane … a nebi blo čist preveč dolgčas, če nebi bili .. pokvarjeni .. ampak tko, v pozitivno smer mislim …

tiha voda … misliš hinavščina … uh … tega pa tud jest ne prenesem !!!

B.

Hmm tebe je treba še fejst pretipat..Mislila sme nase…k me je en sam gobec..drgač pa prašej jih…ti bodo povedal..hahahah

To pr men najhuj kombinacija..hahahah

Ne hinavščina..tisti tihi..hmm boj se jih..tist k gobca itak vse zgobca..hahahah

no viš, spet tajming :)))

ja mišon .. včeri sem prvič gledala Maria do konca 🙂 ej, ma men so tele tri pojave dobre 100/h … komad je super, sam one so pa tud nore ..

sej sem to že pisala .. da se mal razburka tale naša slovenska zaplankanost pa to … ej , to je super 🙂

Emperatrizz zgleda res dobro .. elegantna s popolno postavo … hmmmmm … Marlena pa .. ej, če to ni en krasen človek … ma vsa čast vsem trem … RES 🙂

evo .. to je moje mnenje 🙂

B.

A si mogoče opazila na koncu, ko je prišla mama od Marlene in jo
je ogovarjala kot moškega, pa ji ni bilo všeč ?

Men so tud face. Čeprav – Marlena se za moje pojme tko hecno smeje
s tistim visokim glasom.

Marlena po moje igra .. njej je samo do muzike .. Emperatriz je drugačna .. pa še ful dolg je v biznisu … Dafne pa sploh ne poznam od prej ….

to da jo je mama nagovarjala z ‘njim’ .. ej, če bi moj sine se pojavljal takole v žensko oblečen, bi bla po moje tud jaz v dvomih .. al naj mu rečem “on” al “ona” :))) pa mislim da bi mu rekla “on” :)) .. je pa tako .. slovenčki se tko za vsako bilko primejo, samo da majo kej za glodat … jaz se s tem nebi kej dosti obremenjevala … men so face, komad je dober … zažgejo full, pa še zezat se znajo .. to je bistvo .. vse ostalo … ni moj problem.

evo tko :)))

B.

evo ena fotka :))))))

Pa še ovitek CD-ja.

he viš čeveljce rudeče..aha!!

ampak spletno stran majo pa dobro ane :)))

ma sej so v kompletu ful dobre 🙂 .. men so všeč 🙂

Bravo, Barbi, enako mislim.
Meni so full dobre !! al pa dobri, koker hočete !!
že od samega začetka, njihova pojava, preprostost, ma so cool, no!

Se vidi, da so se profesionalno lotili stvari.

Če so Sestre lomilke marsikaterih moških src..pa zdejle na tv..kraljuje lomilka zenskih src..Natalija Verboten..AAA…po raziskavah v mladini je najbolj sexi oz zaželjena ženska v postelji vsakega moškega!
kaj pravite?

P.s. mišon sory mal zasla s teme..bi pa prosila za komentar moške..kje ste…

Kot sladka lizika,hehehh

bemti moških src..sory..mal sem zmedena…hihihi

Ja, jaz sem bila ravno na netu, sem pobarala
muco, če gleda Maria in Sestre, no, potem pa
sem se vsedla in oddajo gledala do konca.

Priznati moram, da so Sestre full face, resno! Pesem mi je čudovita, tako v slovenščini kot tudi v nemščini. Emperatriz se mi zdi v svoji vlogi najbolj “naravna”, z Dafne in z Marleno pa je stvar taka: nista ženski, ženski samo želita biti in vse njuno obnašanje v tem, da bi želeli biti podobni ženski, je pač narejeno in kar je narejeno, da ni spontano in naravno, je pač takoj zelo opazno. Zato se pri njiju bolj opazi želja po ženskosti kot pri Emperatriz, v kateri je ali očitno veliko veliko ženskega, ker so vsi njeni gibi dejansko “neprisiljeni”, ali pa je tako zelo odlična igralka. So pa dobre, ni kaj! Vse priznanje, pa homofobija gor ali dol! Nič nimam proti drugačnosti in nikoli nisem imela, najbrž tudi ne bom imela, če me že ravno ta drugačnost ne bo ogrožala; v tem primeru se bom morala torej boriti za svojo svojskost in bom morala ogrožajočo drugačnost obrniti v svoj prid. To je boj, ki ga mora izbojevati vsak posameznik zase.

Da je mati Marleno ogovarjala z moškim, kot da govori s Primožem meni kaže bolj na to, da se ni v popolnosti sprijaznila s fantovim nagnjenjem. Če bi bila jaz v njeni koži, bi se ravnala tako, kot bi bila pripravljena Marlena. Ko bi bila Marlena Primož, bi jo ogovarjala s fantom, ko bi bil Primož Marlena, bi jo ogovarjala z žensko. Tako bi pokazala tudi svoje spoštovanje do njegove odločitve, do njegove želje, do njega samega kot človeka, ki je izbral za svojo pot – drugačnost.

So mi pa dejansko vse tri Sestre všeč. Veliko se o tem pogovarjava s hčerko, kateri so tudi zelo všeč. Vse sva že analizirali, tudi o tem sva spregovorili, kot sem opisala zgoraj. Tudi njej se je zdelo pretirano žensko obnašanje tisto, kar preveč pade v oči, vendar sva dejansko ugovili to, kar sem napisala.

Zjutraj je bila na valu 202 Elza Budau, ki je povedala, da je pesem fenomenalna, ki je povedala, da boljših še nismo imeli v igri in napovedala je zasedbo od 1. do 3. mesta s tiho željo, naj bi ne bile prve, ker potem bi naša država bankrotirala, toliko je potrebno sredstev za organizacijo tega šova.

Kakorkoli že, tudi jaz želim Sestram dobro udeležbo, sploh pa dobro počutje v svetu, v katerega se zunaj domovine podajajo. Prepričana sicer sem, da se bodo tam bolje počutile in da bodo naredile res pravi šov.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Men’ take joškarce niso všeč.Ma pa lušne jamice v ličkih.

Tko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close