Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem servis za Nissan

servis za Nissan

Kje je najboljši Nissan servis v Sloveniji? Mi je vseeno, če ga peljem 200km, ker sem s sedanjim servisom, milo rečeno, nezadovoljen.

Ne vem, s katerim si nezadovoljen, moj oče vozi h Krulcu v Moravče, pa nima nobenih pripomb. Mislim, da dobi še kavico in časopise, medtem ko počaka na končanje servisa (kakih pol ure).

Krulc. Tudi pri uvozniku za Nissan to janso priznajo …

Poznam dva.

Primero smo vozili k Močniku v Kranj. Bili smo zelo nezadovoljni. Račun je bil vedno mnogo večji, ko so napovedali. Nikoli niso povedali, zakaj so naredili, kar naj bi pač naredili in nikoli nismo bili prepričani, da so zamenjavo res opravili ne le samo računali…

Mojo micro zdaj vozimo h Krulcu v Moravče. Zaenkrat mnogo bolj zadovoljni.

Krulc ni samo pojem Nissanovega servisa, ampak pojem servisa. Najprej spišejo delovni nalog – ti povedo vse, kaj so odkrili, da bi bilo treba poštimat, kaj je treba pod nujno, kaj bi bilo dobro narediti, kaj bo najbrž treba naslednjič… Cirka ti povedo tudi že ceno (če vprašaš). No, jaz imam bolj star avto in v pol ure tam še nikoli nisem bila fertig, pač pa kar traja, ampak lepo počakaš v njihovi “dnevni sobi” – čakalnici, ki je urejena lepše kot marsikatero stanovanje. Samo še kabelski internet manjka. Tam kaj popiješ, prebereš časopise, lahko gledaš TV…
Avto po končanem servisu spustijo na stezo, izmerijo pline, tako da točno veš, da boš na tehničnem šel skozi brez problemov, potem se z avtom še zapeljejo, na koncu tudi sam šef, da vidijo, če je res vse, kot je treba. Avto potem tudi operejo (znotraj). Urna postavka ni pretirana, ampak pripravi se na kar precejšen strošek, ker se vtaknejo res v čisto vse. No, meni se glede na Renaultove in Volkswagnove servise zdi čisto zmeren.
Skratka, priporočam.

priporočam avtohišoi rajbar za servis ker si tam vzamejo čas in pregledajo vsak avto natančno in ti povejo ter pojsnijo koliko bi ta del stal. ko čakaš greš lahka v salon kjer te počastijo z kavo ali sokom. po želji ti avtomobil operjo kot se spodobi od znotri in od zuni. v glavnem vam ga priporočam.

a kdo ve za poceni servis za nissana x – trail-a, ni več tako mlad, 05 letnik, ma pa 2,2 dci motor od reneja

lp egi

@egi
če govoriš o rednem servisu,
pokliči 041/711-777
www.Repico.si
Vprašaj za Žiga.

Na kateri servis vozite v Mb, kateri je dober in z normalnimi cenami, ki ste zadovoljni z njim.

Imam Qashqai ima 30000   prevoženih,  pa moram filtre in olje zamenjat

New Report

Close