Servis za avto
Pozdravljeni,
pred kratkim sem kupila 5 let staro opel corso. Avto je lepo ohranjen in deluje kot mora. Sedaj je čas za servis, pa ne vem h komu naj avto peljem. Rada bi našla eden pošten in cenovno ugoden servis, ni nujno da je pooblaščen. Stanujem na obrobju Ljubljane in se mi ni problem zapljati kakšen kilometer več za dobro in pošteno storitev, kjer me ne bodo obrali. Hvala za namige.
Menjava olja je na Maxx verjetno res najbolj ugodna v celi SLO – vsaj med tistimi, ki uporabljajo olja normalnih znamk, kot so Shell, Castrol, Helix itd, ne pa kakšnih “no name” zadev. Če boš popravljala kaj drugega, jih pa pred tem vprašaj glede cene, čeprav so verjetno glede na razširjenost in skupno nabavo rezervnih delov tudi tukaj ugodnejši od ostalih.
Men so tud spedenal menjavo olja za 30 eur (prej sem plačevala okoli 70 eur) ter me opozorili na nekaj pomankljivosti, za katere smo se dogovorili, da jih bomo opravili naslednji mesec, ko pride plača. Upam, da bodo tudi tam tako ugodni kot so pri olju…Naj kdo od njih to prebere in se me usmili…bjondina z modrim cliotom….hahahaha
Kaj pa je narobe z oljem? Pa saj dobiš na storitev garancijo. Koliko pa misliš, da stane liter Castrol olja, če ga kupiš cel sod in če za povrh to kupuje tako velika servisna mreža. Liter olja plačaš že kot srednje velik mehanik pri 200-litrskem sodu manj kot 3 evre. Kar pomeni, da lahko tudi s 30 evri preživi servis, itak pa ti vedno najdejo še kaj drugega, kar ti nato popravijo, da še kaj zaslužijo. Res ne razumem, zakaj bi jim plačal za nekaj minut dela in za max 15 evrov materiala 100 evrov? Halooooo
Večina itak ne vozi avte na redne servise oziroma jih šele takrat, ko se vse skupaj zaustavi. Tistih 30 evrov enkrat na leto je vsekakor boljša varianta kot nič. Če gre kaj narobe pa reklamiraš. Manjša jeb… je le to, da je ponekod po sloveniji še vedno relativno malo Maxxovih servisov. Iz Obale se pa tudi ne bom vozil v LJ.
Tole si velja prebrati, ko gre z Maxx servis:
http://www.zurnal24.si/servis-z-racunom-a-cena-susmarska-clanek-236965
Full so bli simpatični, zato jih bom kar javno pohvalila. MAXX v Črnučah so zakon. Za olje in filter, zamenjavo ene pregorele lučke ter nekaj prčkanja glede nastavitve ročne zavore so mi računali le 45 eur. Tako poceni in s tako mero nasmeha na obrau še nisem nikoli odšla s servisa. zdaj pa zopet mir, vsaj upam da bo tako, naslednjih 15.000 kilometrov.