Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija servis računalnika na domu

servis računalnika na domu

OBALA PC SERVIS, http://www.obalapcservis.com
prijeten gospod pride na dom, z vami pokramlja o problemu, se odloči kako rešiti problem. opremo je odklopil, odpeljal in naslednji dan dostavil ter tudi priklopil.
meni je preveril tudi varnost omrežja, svetoval glede izdelave backup-a podatkov, namestil popravke in počistil odvečne programe in datoteke.

skratka sem zadovoljen in toplo priporočam tudi vam!

aha, v glavnem servisira po obali, na internetni strani pa piše, da servisira po vsej sloveniji, vključno s hrvaško istro in italijo (friuli).

seb

Ker je Primorska rahlo zapostavljena bom naredil malo reklame še za nas, za Servis računalnikov MAT3, ki se poleg servisa ukvarjamo tudi s fotografijo in spletnimi storitvami. Upam da ne bo zamere :).

Če res želite popravljen računalnik in vrhunsko pomoč vam priporočam www.popravipc.si[/url]. Z njimi sodelujem že več kot dve leti in mi vedno zelo ugodno porihtajo popolnoma vse potrebno da mi računalnik brezhibno deluje.

No sem upoštevala tvoj nasvet in vse kar lahko rečem je samo še to:

OD SEDAJ NAPREJ HODIM SAMO ŠE K NJIM!

S takimi se pa da vsaj normalno pogovarjat. Vzeli so si čas in mi razložili opcije in uredili hitro ter dobro. Mož je bil zadovoljen k radio 😉

…jat imam enega v MB, ki pride na dom ali pa težavo odpraviva na daljavo, je zanesljiv uredi mi vse kar je potrebno……

Dober servis v Mariboru z mlado ekipo je Računalniški Servis Global Net . Tukaj imaš Vaš link

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close