servis računalnika na domu
še en računalniški servis, pokrivamo Gorenjsko in osrednjo Slovenijo.
Brezplačne informacije 080 3543
Na prvem linku imaš :
Slovarj slovenskega knjižnega jezika in Slovenski pravopis, tako da ni nujno potebna kaka piratska verzija.
Amebis, pa je izdal tudi slovnični pregledovalnik Besana. Tule imaš spletno poskušino:
http://besana.amebis.si/preverjanje/
Pa res nimaš pojma.
No vidim, da ste naš računalniški servis UMMiT (www.ummit.si) že pohvalili. Hvala za zaupanje in dobro besedo.
Ostalim servisom pa tudi želimo veliko uspeha in predvsem vrednot, ki jih imamo sami na prvem mestu: če ni ‘foušije’ in negativne tekmovalnosti, je za vse dovolj dela. Dvema servisoma smo v času prezasedenosti že poslali stranki prejšnji mesec.. Dober ogled nogometne tekme danes! Uros
Meni in sorodnikom,
Štima zadeve Z-com na brezovici pri lj.
Je pa dosti na relaciji lj-koper, zelo priden fant oneManBand,
Moja iskušna z njim je pozitivna, dosti kratše kaj svetuje pa uredu cene ima po delu in ne po Uri.
njegov e-mail info@z-com.si
Če se vam zdi neprimeren moj post ga kar pogumno zbrišite.
Lpozdrav
Mark72
Meni poštima gospod iz Begona.
Uredi mi vse kot je treba, pa še napeljavo mi je zadnjič tko lepo speljal ko sem širila zadeve po stanovanju. Lepo in natančno. In tako da se minimalno vidi. Poleg tega mi je lepo povezal vse kable ki sicer ustvarjajo klopčič za računalniki. Ponavadi stvari reši kar pri meni, če ni preveč zapleteno, če pa bi predolgo trajalo pa odnese ali pa mu jaz pripeljem svoj komp.
Njegov telefon je 040 775 956.
Pride pa kamorkoli želiš. Cenovno sprejemljiv.
–>loli01
na brezovici pri lj
piši mu kar na mail ifo@z-com.si
tel pa nevem kje mam vizitko pogledam zvečer pa javim.
meni je spet čudežno računalnik neki zatrokiral – > beri sestra kriva
je prsu 2 uri je bil nastimal use – windowse se enkrat varnostno kopijo itd.
racunal pa 32€ eno uro mi je senkal pravi da je to dobra reklama ko račna manj 🙂
Lpozdrav
Tukaj poklič in takoj pridejo ter vse uredijo!
New kid in town.
ITHELPDESK
Priporočam
Priporočam servis računalnikov Spletis. Med drugim tudi pomoč na daljavo.
Za podračje Ljubljane in okolice (ali celotne Slovenije prek oddaljene pomoči) lahko kliknete spodnji link. Trudimo se za zadovoljstvo strank.
Forum je zaprt za komentiranje.