servis računalnika na domu
Jaz sem ga pred časom odnesla na zaloško 69 v podjetje siix, kjer so mi računalnik res super servisirali. Prilagam link.
http://www.siix.com/o_podjetju.php
Res je, da ga moraš kje odnest, sam glede na servis, ki ti ga naredijo, se res splača.
Mojca
Jaz imam dobre izkušnje z enim računalničarjem, mogoče bi ti lahko pomagal. Pošlji mi mail, pa ti lahko dam kontakt – tukaj ne bi pisala…
Lp
izkušnje so me privedle do zaključka, da je najbolje imeti stalnega računalničarja, ki, kot pravi Tajkun pride na dom, pošlihta kar se pošlihtati da in je nam, trotelračunalničarjem na voljo,ko nam gre za nohte. Ne znam si predstavljati, da bi morala svoj PC vlačiti
po raznih servisih, čakati na popravilo in podobno.
Moj računalničar pozna moj PC do mere, da lahko sanja o njem, dostikrat
je prijazen in me pri manjših napakah, nadgradnjah, odstranitvah določenih programov ipd. vodi preko telefona ali maila.
Nekako v tem stilu si lahko privoščim uporabo dveh računalnikov 🙂
Za Tajfuna pa roko v ogenj – odličen je. Enako Klemenxx-a.
Pa srečno!
ciljna skupina mojih strank ni med bralci tega foruma, saj se s pomočjo Klemena, Hmmmm-a, Tajfuna, LadyL(?sem si prav zapomnil?) in še nekaterih, ter ob pomoči iskalnika da rešiti večino težav.
Prepričan sem, da bi vsaj polovica (več ali manj) rednih dopisovalcev bila pripravljena na vašem domu popraviti računalnik za primerno plačilo, ki pa bi bilo v večini primerov nižje kot pri kakšnem uveljavljenem servisnem podjetju.
Za iskanje najboljšega ponudnika servisiranja na domu je najbolje vpisati v googla ključne besede in mesto bivanja, mogoče pa je kdo v bližini vašega kraja… Praviloma so “popoldanski” S.P.-ji cenejši od D.O.O.-jev (manjši stroški!!!), ni pa pogoj.
LP
Aleš
Meni so v celju dobro porihtali računalnik pršu serviser na dom in v dobre pol ure rešil problem.
cena tudi dokaj ugodna 20€
evo link http://www.servisracunalnikov.si
Servis računalnikov na domu na celjskem. Hitri, imajo ugodne cene. Zelo zadovoljen, priporočam. Kontakt: 030 650 565
Definitivno računalniški servis Sosed.
Če iščete poceni variante je tako, kot da bi iskal poceni banko. Za stvari, kjer je kvaliteta in zaupanje pomembna, zato res priporočam tale servis.
Mi jih kličemo že 2 leti, vedno prijazni, strokovni. Sem priporočila tudi sorodnici in sodelavcu in vsi imamo dobre izkušnje.
Mi smo tudi Sosedova stalna stranka. Zelo zadovoljni. Rad imam, ko se neko podjetje drži dogovorov. Tu je res vse tako, kot se zmenimo in ko na koncu potegnem črto in razmislim, je res malo takih podjetij, kjer te po nakupu nekdo vpraša, ali si bil zadovoljen in kaj lahko naredijo, da bi bil še bolj.
Dane se je že tretjič pri nas oglasil serviser s podjetja računalniški servis UMMIT, ki delajo v ljubljani in na gorenjskem. Na koncu sem obljubila reklamo simpatičnemu serviserju (čeden mladenič!).
Toplo priporočam, saj je bilo vse tako na nivoju kot se zagre. Pri nas je bil 2 uri in pol in računal 50€. Očistil je viruse z dveh računlanikov in svetoval tako, da sem ga vse razumela pa sem čisti laik. Za hec sem klicala še na sosed, ki ste ga priporočili in še na en servis in oboji so povedali 2 kratno ceno. Kvalitetno je izgleda še lahko poceni.
MijaL, cena za poldrugo uro je povsem normalna. Nekateri servisi imajo najbrž podobno tarifo, a za vsak računalnik posebej.
Vse pogosteje pa se ob obisku uporabnikov dogaja, da je čiščenje (že zelo) okuženega računalnika sizifovo delo. Na koncu se kaj kmalu pokaže, da bi bilo bolje vse namestiti na novo, še zlasti če je računalnik že pred okužbami deloval nestabilno in vse počasneje. Seveda je vse odvisno tudi od same diagnoze oziroma vrste virusa/ov, saj se nekateri zelo premeteni ali skorajda neuničljivi.
Znani so mi tudi primeri servisov, ki pridejo na dom in npr. že samo za namestitev Windowsov zaračunajo 100 EUR, kar je res pretirano. Ampak – zanimivo – imajo kljub temu kar dosti klicev in naročil. Vsaka šola nekaj stane.
Tudi cenejši računalničarji so lahko zelo kvalitetni. Sosed se mi zdi pretirano drag. Poglej še kakšnega drugega npr.Pc-Mojster[/url] iz Celja ali pa Microškrat iz Ljubljane
Tajfun se strinjam. Pri nas je bil poltretjo uro. In v kolikor ne bi uspešno vsega odstranil, bi na novo namestil in računal samo namestitev, sem najprej po tem povprašala. Sama sem delala tudi v marketingu kar nekaj časa in te finte nekaterih kot je sosed, da ne zaračunavajo porabljenega časa se mi zdijo tako nesrečne. Saj imajo svoje visoke previsoke cene tako zastavljene, da so v vsakem primeru veliko dražji od tistih ki se zares potrudijo in prilagodijo razmeram.
še naš računalniški servis. Ljubljana in okolica 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.