Najdi forum

service pack 2

Imam eno vprašanje. Imam originalne windovse XP service pack 1. Imam vključeno Automatic updates. Nekejkrat mi jih je posodobilo, a so se vedno servce pack 1. Zanima me kje bi jih posodobil na verzijo service pack 2, da bi meu še firewal in take stvari. a je to možno z navadno linijo?
Kateri antivirus mi priporočate? Imam ezTrust antivirus, adAware, spyBot search and destroy, a mi še vedno javlja da je računalnik okužen. Skrbi me ker veliko komuniciram z banko itd, da pride do kake kraje gesel itd..

Hvala za odgovore in lp

Najprej SP2 – tega dobiš na Microsoft strani

ali tukaj ali pa preko windows update.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

kako pa je z linijo. Koliko zasedejo ti popravki? Če prav razumem mi na tej strani prečekira če mam original windowse in mi instalira service pack 2?
Al se motim?
hvala lp

Ja ker je SP2 velikost od 70 MB pa tja do 200 MB, pa sam izračunaj
koliko časa bo trajalo.
In seveda moraš imeti originalne windows-e.
Če ne pa poglej na kakih cd-jih ki so priloženi rač. revijam – je bil sp2 velikokrat priložen.
ALi ga pa snemi od tukaj dol:

lp

Mene pa zanima, če lahko pride do kakih težav po namestitvi SP2? Nekje sem slišal, da bi se naj SP2 namestil samo na “svežo” inštalacijo (kar se mi zdi čudno, ampak bi rad preveril še kje drugje), jaz pa imam računalnik že kakšno leto, pa bi si zdaj namestil SP2 prek Windows Update.

ti ga kar instaliraj čez.
Saj je bilo takole:

– Izdaja windows xp
– izdaja sp1
– izdaja sp1a
– izdaja sp2

pa ko instaliraš računalo lahko daš kar direktno sp2 gor.
Jaz sem sp2 instaliral na računala, katera so imela vse prejšnje sp-je
ali pa nobenega.
Težav ni bilo – razen z čitalci rs-232 za nlb klik, oz. se je tudi to
odpravilo.

načeloma pa ni nobenih težav.
Težave si povzročajo uporabniki sami 😉

lp

jou! js mam pa windowse xp pa je že service pack2 avtomatsko not. zdej je že service pack 3 uzun. a kdo mogoče ve kje bi se ga dal dol zvlečt, pa k katerim winsom bi pasal?

ajd!

js ti bi priporočal trend micro pc cillin, tega mam js že dolg pa ni nobenih problemov posebnih z njim

Jou, SP3 za Windows XP bo izšel naslednje leto,
checkit out

Pozor, tale SP3 ni originalna zadeva, ampak je fake in ti lahko namestitev povzroči težave, zato tega zaenkrat še NE NAMEŠČAT, dokler ne izide uradna različica (nekje konec 2006).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close