Najdi forum

Dober dan,

zanima me zakaj mi je Outlook Ekspres prenehal prenašati fotografije oz. ostale priponke s serverja naročniškega neta, kjer si imam omenjeno možnost ogledati.?

Doslej se to še ni zgodilo.
Kako naj ugotovim kaj se dogaja oz. kam naj pogledam in popravim porebiten
ukaz.

XP Professional
Mozilla Firefox

Hvala!

kaj je res tako nemogoče vprašanje, da ne potrebuje odgovora?

večina vprašanj si zasluži svoje odgovore, če na tvojega ni, je lahko razlog tudi ta, da je morda vprašanje nekoliko nerazumljivo napisano in ker se to dnevno dogaja, se komu tudi morda ne da več spraševati o podrobnostih.

Torej – dobiš elektronsko sporočilo, katero ima v priponki sliko. Katerega formata je ta slika ? ( jpg, bmp, gif.. ?) Se ti je prej slika prikazala v okencu za predogled, pa jo sedaj tam ni? Jo sploh nikjer ni, ali je vseeno kot priponka, le da jo moraš posebej shraniti / odpreti? Jo prek webmaila na serverju lahko vidiš/preneseš ? Se ti to dogaja pri vseh sporočilih, ali se je le pri enem?

Zamisli si, da pokličeš po telefonu svoje zdravnika in ga vprašaš: “Gospod dohtar, boli me desna noga. Mi lahko poveste, kaj je narobe z mano?”
Pa si zamisli še, kaj bi ti odgovoril 😉

Priponke so jpg. formata.

Gre za to, da ko odprem stran naročniškega neta oz. njihov server, kjer se hrani moja pošta, najdem vse priponke, jih lahko odprem, si jih ogledam.Skratka vsa pošta namenjena meni, ki se predhodno nabere na serverju naročniškega neta, je v redu.
Problem nastane ko odprem autluk, da prenese pošto s serverja. Takrat o priponkah od pps-jev do omenjenih jpg. slik ni ne duha ,ne sluha. Jih ni.
Prepričana sem, da gre za napako v mojih nastavitvah, ne vem pa kje oz. kako naj jo odpravim.

Dohtarjev, hvalabogu, ne obiskujem 😉

Žal mi ni uspelo pripravit outluka, da ne bi vseboval priponk. Pa si preverila tudi velikost samega sporočila ( če vsebuje priponko je neprimerno večje od tistih brez priponke) ? Lahko da je priponka le skrita. Poizkusi tudi posredovati sporočilo dalje ( lahko tudi sama sebi).

je že vse OK. Napaka na serverju rač. neta.

Vseeno hvala za trud.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close