Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Serije, ki jih je treba videti

Serije, ki jih je treba videti

Only fools and horses

Ta mi je ena najboljših! Se mi je zdel, da sem na eno pozabla.

Monty Python’s Flying Circus (1969–1974)
http://www.imdb.com/title/tt0063929/

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Fawlty Towers, le 2 sezoni, je pa odlična!

Drugače sem pa tudi jaz gledala Supernatural, nekje do polovice 3. dela 8. sezone, potem pa ne več. Serija je bila od začetka super, sedaj pa jo “vlečejo” samo še za denar. Moje mnenje.

Drugače pa še That 70’s show – legendarna.

Aja, pa pozabila sem še The Young Indiana Jones Chronicles – tud odlična. Boljša kot filmi o Indiana Jones-u. Zanimiva serija, zgodovinski dogodki, humor, pa še Sean Patrick Flannery je tak simpatičen. 🙂

Ja, Monty Python’s Flying Circus in Fawlty Towers sta tudi zelo zabavni seriji. 🙂

The Borgias, Sm htel gledat unda sultjana slujemana ampk tisto je že preveč žajfasto pa razvlečeno.. Zgodba cela je kul, zanimiv lajfstyl Borgijcev res dobra zmes vojne, politike, seksa in ljubezni. Res kvalitetna produkcija od HBO, Jeremy Irons, več pa na http://www.imdb.com/title/tt1582457/

– Brothers and Sisters
– Cashmere Mafia
– Dirty Sexy Money
– Lipstick Jungle
– Revenge
– The Tudors

Star Trek Next-Generation

Trenutno čist not padla v The Blacklist[/url]. Hudo dobri zapleti, akcija, vsak del ima svojega baddyja, vzporedno pa teče zgodba o mački in miši. Terorizem pa to.

Najboljša serija vseh časov:

Arrested Development

Nekaj naštetih zgoraj. Pa Sodobna družina. Aja Modern Family.

ps. Zakaj pišete vse naslove po angleško?

Arrow, NCIS, Sleepy Hollow, The Blacklist, Bones, Castle, Revolution, Justified, chicago Fire, Continuum, Orphan Black, Legends, Elementary, Sherlock Holmes, Vikings, Graceland, Hawaii Five-0, Grimm, Hannibal,Outlander, Person of Interest, The Strain, White Collars, pa seveda Game of Thrones……tole trenutno spremljam.)) – nekatere so sicer zelo na izi, ampak včasih pašejo.

Ker je to oriđinal naslov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close