Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika seneni drobir

seneni drobir

kje bi ga lahko dobila!? na trznici sem ze sprasevala. popoldan grem v btc. je tam kaksna trgovina z zelisci- mogoce bi ga tam imeli !? lp petra

Zivjo petra ..

Hm…ce se ti ne mudi prevec, ti ga jest posljem….samo moram oditi k teti, ki ima kmetijo. Ima lepo posuseno seno in vedno ga naberem v njeni ” snici “…tako oni pravijo prostoru, kjer shranjujejo seno…

Lp
Speedy- vcasih Frfra

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Hej speedy, tebe pa ni dosti brati ;-)). Malo me je že skrbelo če je bilo v marmeladi kaj takšnega, kar bi te pogubilo ;-)). Hecam se.

Zanima me, zakaj se uporablja tale seneni drobir?

to si ti, frfra !?!? nisem opazila,kdaj si se preimenovala- t.j. nic nisi omenila.
kadarkoli pecem kruh, se spomnim nate 🙂 vedno dobro uspe. no,cez poletje sem malo “strajkala”, jeseni bo pa spet veckrat …
hvala za prijaznost. vceraj ga nisem dobila. v sluzbi mi je kolegica obljubila,da ga prinese, ce ga se “imajo” pri neki sorodnici. ce ga ne dobim,te bom res prosila. se enkrat hvala. lp petra

..jutro…vsem..

Ja, samo sporoci , če rabis ..tudi kaksno drugo stvar…jest sem vsa v rozcah:))

LP

Dreja

damjanca….pocasi prihajam nazaj…se siti me boste, hehe…

Seneni drobir je krasen za lajsanje bolecin…sploh pri raznih revmah in podobno….vcasih so ljudje kar lezali na njemu, ko ni bilo drugih ” arcnij “.:))

Če te pa bolj natancno zanima, ti pa lahko prosti spis o njem napisem…samo ti si jako, zdravo dekle, hehe…rabis kaj drugega kot seneni drobir :)))

D.

No, no, no….. Saj tako zdrava kot zgledam mogoče sploh nisem (po izgledu sodeč sem res “zdravo kmečko dekle” – tako so pri nas na vasi rekli takšnim ki imamo kakšno kg preveč ;-)) ), sem pa ravno včeraj bentila ker me je vse nekaj po sklepih cukalo, pa neko vnetje vezi se zgleda ponavlja… a ne bi ti tud men tegale drobirja malo poslala, tako za vsak slučaj ? ;-))))

Sicer pa hvala za info, zdaj vem kaj to je, samo nisem vedla da se temu tako reče ;-)))).

Sončen pozdravčič iz kar nekam oblačnih krajev na Dolenjskem.

..tebi ga bom kar prinesla….bova imele urzeht, da gremo na en drink:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close