Najdi forum

sencilo

Pozdravljene!

Imam en problemcek—ze nekaj casa iscem sencilo za okrog oci, pa ga ne najdem (taksno, ki ga zjutraj namazes in zdrzi ves dan, brez da se pojavijo gubice ze cez pet minut)—sploh obstaja kaj taksnega?? Za odgovor bi bila res hvalezna!

L.P. Ranaka

Pozdravljena Ranka,
ja to bo pa malo težko. Senčila, ki so namenjena vsakodnevni uporabi, niso tako vzdržljiva. Sploh pa je obstojnost odvisna od tehnike nanašanja, pravilne podlage, tipa kože in ne nazadnje tudi od senčil. Uporabite lahko tudi določene podlage, ki so namenjene prav večji obstojnosti ličil. Sicer pa vam kak manjši popravek čez dan verjetno ne bo vzel prav veliko časa.

lpj

vsako senčilo gre v gubice po daljšem času, če ni pravilne podlage narejene za ličilo. Torej: najprej tekoči puder, potem pa se tega nujno zafixira s transparentnim oz. pudrom v prahu, kamnu. To je tisto kar naredi obstojno senčilo:) Šele na to podlago se nanese senčilo in verjemi mi… držal bo cel dan,

lep dan

jasna, carpus

Pri iskanju senčila – poleti – sem imela podobno težavo.
Kupila sem senčila od Artdeco sem ZELO zadovoljna!

Sama sem ful zadovoljan z enim, ki sploh ni v prahu (te se namreč res zelo hitro razporedijo v črte) temveč je tekoče- res obstane cel dan- je pa od Oriflame in ga lahko naročiš pri meni, če želiš.

čaw čaw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close