Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SEMINARSKE NALOGE

SEMINARSKE NALOGE

Ko pa smo že pri seminarskih nalogah me zanima ali kdo pozna koga , ki piše seminarske naloge in koliko računa?

ja,jaz poznam, za tarifo tocno ne vem, sporoci mail pa ti poredujem podatke.LP.

Jaz pišem odlične seminarske že dlje časa, tako da imam kar nekaj izkušenj. Sama sem ravnokar oddala diplomsko nalogo.
Cena je odvisna od zahtevnosti teme, pa tudi od števila zahtevanih strani. Okvirno se giblje od 5000 – 10000 sit.
Se priporočam

Ja, in bi pustila mogoče kakšen mail ali številko???

lp

Tud to se da zmenit 🙂 Če pa ne, si mi pa dala idejo, kaj se še da počet 🙂 Grem dat jutri na naš študentski oglas :))

Moj mail je pahljaca@yahoo.com!LP

Katastrofa… folk si naroca seminarske!!!! Kaj ko bi se raje usedla in kaj odnesla od tega, kar delas na faksu.

Se strinjam z Junie…Nikol ne veš kdaj ti prav pride…Konec koncev, zakaj pa hodiš na faks? Sam zarad tega, da boš dobila en papir na koncu al tud zato, da boš kej odnesla od tega?

Tjaška a to rabiš za natipkat ali prav napisat-sestavit?

Vilina, strinjam s s tabo, ampak konec konecev si dela škodo sama sebi. Mogoče pisanje drugim seminarkse še nekako prebavljam, ko pa zvem, da celo modeli pišejo diplomske, magisterije in celo doktorske disertacije… to je šele žalostno! Ok, pri nas ne vem, kako folk piše drugim magisterije ter disertacije, ampak vem, da v tujini so že vstaljena praksa: v Nemčiji nek tip piše disertacije kot po tekočem traku… za eno pa dobi plačano od 5-10.000 evrov…Hud biznis, a?

Oj,

jaz jaz se tud ne strinjam s tem, da si folk naroča seminarske… Sam, če pa tako pogledamo, je pa naš šolski sistem naravnan k temu, da se otroci že majni ‘učijo’ goljufij, prepisujejo in gledajo da bi na čim lažji način in z najboljšo možno oceno prišel skoz…
Jaz učim v eni izmed OŠ, in je grozljivka, ko kaj od otrok zahtevaš… in če daš negativno oceno, si bombardirqn z agresijo da te kap!
No, in to se stopnjuje naprej, na srednje, visoke šole… in zato me ne čudi, da so si ljudje omislili, da bi jim nekdo drug napisal seminarsko, če pa nekaterim tudi izpite hodijo drugi pisat… Tam, kjer je veliko študentov in nimajo evidence, se to da… in osebno poznam žensko, ki se je tega posluževala…
In če se vrnem nazaj na OŠ; učim prvo leto in bom učila le do konca šolskega leta; na srečo poučevanje v OŠ ni moja edina možnost dela…
In to zato, ker ni ljubezni do znanja, ampak nenehen boj kdo bo koga… bo učitelj učenca ali učenec učitelja…. in zato me vsa ta dejanje ne čudijo…

Mislim in takšni ‘modeli’, s kupljenimi seminarskimi nalogami, bi potem radi imeli nevem kakšne službe in plače…
Katastrofa…

lp

MC

‘pa me spljuvajte’

************************************* Človek, ki ne dela napak, običajno nič ne dela!

Zapomnite si: Profesorji uporabljajo Vaše seminarske naloge in raziskave za svoje strokovno in statusno napredovanje…. Ali se Vam sploh sanja koliko gradiva prepišejo iz Vaših nalog?

Profesor, prav imaš! Pa še to počnejo… naročijo študentom, naj napišejo seminarkse naloge, potem oni zberejo več seminarsk skupaj, jih MALO obdelajo, naredijo skripte in to na veliko prodajajo, ker itak naslednji generaciji rečejo, da so te skripe obvezne. Ena skripta stane cca 1500 sit… pa si malo izračunajte.

Ja ljuba duša. In potem ti bo še diplomo nekdo spisal in boš diplomirana ne vem kaj. Pa še zelo samozavestna boš zaradi tega, ker si na tako lahek način prišla do diplome. Ampak ti povem, da se na dolgi rok to ne splača in se ti bo v službi krepko maščevalo, ker če boš kdaj dobila službo, ti bodo te seminarske naloge manjkale-pokazala se bo velika luknja v znanju.

Lp

Moja diplomska naloga je avtorska….sedaj mi je zelo žal tega časa, ki sem ga pokuril za to. Kdor zna malo pobrskat po netu gre lahko na stran ekonomske fakultete pa bo videl, da se eni in isti naslovi pojavijo tudi 60x. Torej v čem je štos? Zakaj moraliziramo? Poznam nekaj študentov, ki so bili izjemno pridni – povprečje nad 8, sedaj imajo tudi že magisterije pa so še vedno brez službe. In ker ne dobijo službe bodo šli delat še doktorat. No in kaj potem? Mislim, da se raznim družboslovsem ni treba pretirano sramovat, da niso avtorji svojih diplomskih nalog…morda bi se dalo o tem pogovarjat pri biologih, medicincih etc… pa vendar. Ne moralizirajte! Nima smisla

Kaj pa bo v službi hudega??? Zato, ker študent ni napisal svoje seminarske oz. diplomske, mu grozi v novi službi kazen, al kaj??

Ali te na razgovoru vprašajo kaj takega??

Konec koncev, vsi, ki smo študirali in po študiju začeli delati, vemo, da se znanje in praksa močno razlikujeta in ne vem, zakaj bo ravno seminarska naloga dala novega znanja, ki naj bi ga uporabljal v službi???

Na mojem zagovoru diplomskega dela, smo bili štirje, ki smo zagovarjali precej podobno temo, poleg tega pa v službi počnem čisto nekaj drugega, kot je bila moja tema diplomske..

ah no, roko na srce, ko diplomiraš gre diplomsko delo na knjižno polico in tam tudi ostane, sposodi si ga kdo,ki bi kaj prepisal-za svojo diplomo, žal je pri večini tako, čeprav gre morda tudi za zanimiva dela in obsežne raziskave,ki bi si zaslužile malo vec pozornosti. se pa popolnoma strinjam z “diplomantom”.
Ko sem iskala vire za svojo diplomo sem naključno našla eno diplomsko iz Pedagoške fakultete v LJ. in eno iz Pedagoške fakultete iz MB. Različna naslova, različna avtorja, podobna tema…..ko pa sem malo zacela prebirat, sem ugotovila,da berem eno in isto stvar, nekatera poglavja so bila prepisana dobesedno, do vejice natančno….sem bla tko šokirana in besna, da bi zdaj najrajš napisala kdo je to bil….priznam,da mi je bilo krivo zato,ker sem v svojo nalogo vložila ogromno dela in časa, potem pa naletiš na nekaj takega…

Nikakor se mi ne zdi prav naročanje seminarskih, diplomskih, magistrskih in podobnega. V primeru seminarskih ne zato, ker bi kdo kasneje pogrešal znanje, ki bi ga pri tem pridobil. Se strinjam, da se teorija in praksa pogosto zelo razlikujeta in da kakšna seminarska manj ne bi pomenila konca sveta.

Gre za princip! Kupiš seminarsko… “uh, kako fajn, zakaj ne bi se diplome? Joj, diploma je pa le diploma, ah, k vragu, komu se da to pisat!” … kupiš diplomo…. in tako naprej. Rezultat je, da imaš ne vem koliko titul pa nobenega znanja!!! In prav tako ne delovnih navad!!! In nihče ne more reči, da je znanje pridobljeno s pisanjem diplome oziroma magistrske naloge pogrešljivo. Kaj pa znati se pisno izražati? Če celo življenje goljufaš, tega prav gotovo ne uspeš osvojiti.

Pri mojih izkušnjah s seminarskimi in diplomskimi nalogami naj povem, da so bili zelo redki profesorji, ki so seminarsko dejansko prebrali.

Od približno 15 seminarskih nalog, ki sem jih morala naresti, sta bila le dva profesorja, ki sta se res poglobila v naše delo, tudi zavračala sta in svetovala kaj lahko izboljšaš, kaj spustiš, itd.. Pri teh dveh profesorjih sem se res potrudila, poglobila in napisala kot se spodobi in to mi je dalo smernice za vnaprej – pripravo diplomskega dela.

Pri ostalih profesorjih je bilo pa čisto vseeno kakšen d.. oddaš, le da si oddal in lahko opravljal izpit. Poznam tudi primer iz našega faksa, ko je kolegica prišla k profesorju se zmenit za naslov teme, pa je rekel, da lahko napiše to, kar je že en študent pred njo dobil za temo. Še celo prebral ji je vire, med njimi je bila diplomska!

Strinjam se s tem, da odneseš tudi od teh seminarskih nalog, če ne že znanja, pa vsaj izražanje in iskanje literarure, se pravi da veš kam pogledati, ko nečesa pač ne veš(URL, strokovna lčiteratura..)..

Vendar tudi pri učenju uporabljamo strokovno literaturo in tudi tukaj se naučiš izražati.

S seminarskimi nalogami pridobiš delovne navade, naučiš se iskati podatke, naučiš se analizirati zadeve. Točno to, kar ti pride prav v službi. Same teme seminarskih nalog pa tudi včasih pridejo prav, ker mogoče pa boš delala v službi ravno s tem v zvezi, pa ti bo kasneje žal, da tega nisi sama spisala, ampak nekdo tretji.

Nudim pomoč pri izdelavi seminarske, diplomske, magistrske naloge, domačih branj, člankov ter tudi njihovo lektoriranje. Za slednje izdam potrdilo, saj sem po izobrazbi slovenistka z dvajsetletno dobo dela v razredu.
Več info na rakica40@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close