Semaforum
Odvisno od dejavnosti.
Če imaš dejavnost ki je manj adrenalinska kmaš večje možnosti da res te zelijo, v mojem primeru fantje, ali kar poljuboti ali kot eden ki me je povabil na sex. To so bili posamezniki ko sem objavila dejavnoat sprehod.
Na dejavnostjh kot so rolanje, bordanje, longboard cruzanje sem pa vse ze prejnobvestila da sem hitra in mocna. No tukaj so izkušnje velkko boljše.
He pa izak potrebno cloveka ze malo prebrat. Kdaj vam lahko spodrsne in naletite na sebi neustreznega, po večiji so pa fajn ljudje.
Od 10 ljudi s kateriki sem se dobila preko semadoruma imam sgalen stik z devema. To se meni zdi zelo dobro.
Good luck.
Gor so ljudje tako kot povsod. Eni ne čisto ok v glavi, eni super, eni mislijo da je to tržnica za njihove tiče….tako kot povsod. Pač ignoriraš kar ti ni ok. Jaz sem kar nekaj fajn ljudi spoznala tam. Pametno je da se ti komu javiš ko objavi. Ne samo čakat da se kdo tebi. Bebce pač blokiraš. Nemogoče je narediti portal kjer bodo vsi super in čudoviti. Na uporabnikih je da smeti ignorirajo. Tako kot v realnosti ne debatiraš in se ukvarjaš z vsakim bebcem ki te oblaja se tudi na netu ni treba. Če si pa sorte da se ti bo par bebčkov javilo in boš na podlagi tega zaključila da so itak vsi tam isti….potem pa brezveze da se prijavljaš. Kamorkoli. Ne samo na to. Ker kot rečeno….ni portala/planeta na katerem bi bili samo ljudje ki jih hočeš.
Forum je zaprt za komentiranje.