Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style sem ženska in me zanima ali obstaja epilator za kupit ki dejasnko potegne močne črne dlake po obrazu

sem ženska in me zanima ali obstaja epilator za kupit ki dejasnko potegne močne črne dlake po obrazu

zaradi dlak po obrazu ki čedalje močnejše sem obupana , za laser nimam denarja

Se mu reče pinceta. Še najbolj učinkovito.
Seveda če gre za manjšo količino dlak.

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Imam več tega in pinceta je zamudna

menda obstajajo neki epilatorji , če ne veš, ne piši

Pa bom, ker vem 🙂

http://5.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/10/felix-jump-640-watermark-640.gif

Draga ženska, daj drugič ne napiši cene zgodbe v naslov. Za to imaš drugo polje.

Provokatorji spet na delu! 🙂

Za brčice se dobijo trakovi z voskom. Boli, a je bolj učinkovito od epilatorja.

__________________________________________________________ 1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

Ja, luba ženska, zakaj si odrezava?
Dejansko je najbolj zanesljiva pinceta, ker si dlak ne trgaš in dlje traja, da požene nova, včasih pa koreninica tudi “obupa”.

Da se narediti tudi depiliranje z voskom. S tem si boš dlake precej zredčila in tudi posamezne nesramnice potegnila ven s pinceto.

Pa dajaj na stran za laser in se nagradi čez par let. Itak se to dela postopoma. Počasi, malo po malo.

Mimogrede, če imaš tega res veliko … si šla preveriti hormone? Kako je pa kaj s tvojim ciklusom? A je urejen?

Pozdravček,

najcenejša varijanta je, da si v drogeriji kupite vosek za depilacijo na obrazu, je drugačen kot tisti za noge, ker je oblikovan v majhne folije, ki jih pritisnete na predel z dlakami in potegnete, po tem je najbolje predel namazati z oljem ne kremo.

Smone Godina – moderator

Se strinjam z moderatorko – uporabi vosek za brčice, je najhitreje in ni neke bolečine, samo s prstom pridrži kožo navzdol v smeri kamor vlečeš v fazi odstranjevanja, bo manj bolelo. Jaz po depilaciji uporabljam kremo Epilxpress, ki moram reči res učinkuje pri zmanjšanju dlak.
Upam, da sem kaj pomagala. Aja, sem pa dala 8 tretmajev laserja skozi, sicer na nogah, pa se je rast ustavila na nekaterih območjih, zdaj pa je vse enako nazaj po 2 letih. Denarja pa je šlo kar precej:\\

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close