sem ZA obvezno cepljenje
gtet, 16.09.2021 ob 10:31
Še vedno mi ni jasno, kaj naj bi “oblast” dosegla z eksperimentiranjem na ljudej? Ali celo z pobojem s cepivi? Kaj točno? To, da se znebi ljudi, ki niso problematični in so se cepili? Ki so se cepili, zato da hodijo v službo in šolo? KAJ je tisto, kar naj bi dosegli s tem, česar vas je tako strah?
Če bo cepljenje obvezno bi lahko rekli, da gre za neko vrsto čištke določenih tipov ljudi iz javne uprave, predvsem iz šolstva, sodišč, po katerih imajo vladajoči velike apetite. Na tnalu so neposlušni sistemu, ljudje, ki jim je blizu pojem svoboda, dvomljivci v uradno farmacijo, občutljivi ljudje, ki živijo v sozvočju z naravo itd.
Genix12, 16.09.2021 ob 12:01
Če bo cepljenje obvezno bi lahko rekli, da gre za neko vrsto čištke določenih tipov ljudi iz javne uprave, predvsem iz šolstva, sodišč, po katerih imajo vladajoči velike apetite. Na tnalu so neposlušni sistemu, ljudje, ki jim je blizu pojem svoboda, dvomljivci v uradno farmacijo, občutljivi ljudje, ki živijo v sozvočju z naravo itd.
Veš kaj, ko sem bil otrok, so me cepili za ne vem kaj vse, pa me nihče ni nič vprašal.
Moje starše so v 70-ih cepili proti črnim kozam, nihče ni vprašal, če hočejo.
Ljudje si svojo svobodo preširoko razlagate.
vatikanske ječe, 16.09.2021 ob 12:09
Veš kaj, ko sem bil otrok, so me cepili za ne vem kaj vse, pa me nihče ni nič vprašal.
Moje starše so v 70-ih cepili proti črnim kozam, nihče ni vprašal, če hočejo.
Ljudje si svojo svobodo preširoko razlagate.
OK, pa ti zaupaš tej naši strokovni skupini? Po vsem zavajanju, spremembam ukrepov čez noč in prikazovanju samo tistih podatkov, ki jim gredo v korist.
Leta 1971, pa tudi prej in kasneje, so nas cepili s cepivi, ki so bila že dolgo v uporabi, popolnoma raziskana in z vsemi potrebnimi dovoljenji.
To zdaj pa je cepivo v eksperimentalni fazi, ki ima dovoljenje za uporabo le v izrednih razmerah do določenega roka. Med uporabo same raziskave še potekajo in sicer prav na primerih samih cepljencev. Je res tako težko razumeti, da gre za poskuse, ki se še izvajajo na ljudeh.
Ja to počnejo, ker drugače ne gre. Saj tudi ljudje delajo napake, katere so lahko usodne za druge, brez kančka vesti oz. Z izgovorom jaz nisem vedel.
Virus je jeba zato, ker si vsak razlaga po svoje. Kolikokrat sem bil jaz v 1,5 letu jezen na ljudi, ki so samovoljno delali proti meni zaradi nekih prepričanj, kdo nas hoče ……
Bili so v stiku, z okuženo osebo, meni pa so prikrivali ta podatek. Pa so vedeli, da imam doma ranljive posameznike kateri niso nič krivi.
Zame taki ljudje niso protestniki ampak so …. dopišite sami.
Tudi jaz sem za obvezno cepljenje in verjemite, nihče nima namen pobijati ljudi s cepivom, preveč verjamete nevednežem.
Poznam ljudi, ki so bili proti vsakemu cepljenjenju, še po tem, ko so njihovi necepljeni otroci hudo zboleli.
Za take ljudi nimam opravičila!
Ko boste zaradi Covida izgubili ljubljeno osebo, vam bo žal!
Forum je zaprt za komentiranje.