Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sem ZA obvezno cepljenje

sem ZA obvezno cepljenje

Kdor se ne bi cepil bi mu vzel pravico do dela in zdravnika!

Komaj ste čakali to cepivo, sedaj pa se delate pametne! Res ne razumem!

Ste raje zaprti med štiri stene???

Cepite se, da pridemo ven iz teh ukrepov!

Trije moji so skoraj umrli za Covidom, videl sem ogromno trpljenja in ZATO sem se cepil, ker zaupam zdravnikom, popolnoma!

Odgovor na objavo uporabnika
vedno229, 15.09.2021 ob 10:14

Kdor se ne bi cepil bi mu vzel pravico do dela in zdravnika!

Komaj ste čakali to cepivo, sedaj pa se delate pametne! Res ne razumem!

Ste raje zaprti med štiri stene???

Cepite se, da pridemo ven iz teh ukrepov!

Trije moji so skoraj umrli za Covidom, videl sem ogromno trpljenja in ZATO sem se cepil, ker zaupam zdravnikom, popolnoma!

Če je v tvojem postu samo ena laž, si si prislužil peklenske muke.

Ne da se več popravit.

Razen če se v isti temi skesaš in priznaš,  ti bo malo lažje.

Bog nas ima vse enako rad, tako da ti delaš proti bogu, če sovražiš necepljene ljudi. Samo v razmislek. Janša vas uči proti svetemu pismu.

Slovenke ste zelo zavrte, ce niste pod gasom.

Ugotavljam pa da tiste ki ste hitro nastavile roko, ste v osnovi kurbhe.

Po tej logiki bi mogle vsakemu dedcu nastavit.

Dokaz, da ne ravnate po logiki, ker moski vedno vec hodijo k prodajalkam ??. Ve pa nastavljate vladi in orgazmirate pred ekrani ko pridejo novi ukrepi ven.

Ja res je ja. ⬆

Kontam prejle… Pa zakaj ne recete “pojeli smo govno s tem cepivom, eto mi smo bili neumni zato ne biti se vi, ucite se na nasih napakah, da sem na vasem mestu se nebi se 1x cepil oz bi se cakal”

Recete lepo tako, priznate pa se vam pol oprosti. Ne pa to neko gundzanje pa bedne fore… Marš!!!

Glej, to je le tvoj prav in imas vso pravico do svojega mnenja.

Moj prav je pa drugacen od tvojega.

Ne poznam nikogar, ki bi imel tezko obliko bolezni, se celo moj skoraj 80 letni sorodnik je korono prebolel stoje,celo na njivi je delal, ker je bila ravno pomlad in je bilo treba vse posadit in posejat.

Drugi sorodnik, pod 40, polno cepljen, zbolel in imel en teden 40 temperaturo.

Pa zdaj si ga vedi…

Zdaj celo razmisljam, ce se cepim, se lahko okuzim in ne vem, da sem kuzna, torej lahko raztrosim virus povsod, saj pivsod lahko grem…

Ne vem, ce je to ravno dobro.

Bolj kot to, da me pobere zaradi korone, me skrbi, kako bi zivela z dejstvom, da sem nekoga okuzila in se temu potem ni dobro izslo, ker to bi me prav tako pobralo.

Obveznega cepljenja s cepivi proti covidu ne morejo uvesti, ker cepivo ni odobreno za splošno redno uporabo, ampak ima izredno dovoljenje za uporabo v kriznih razmerah.

saj boš slej k prej prišlo na svoj račun. Pa se potem oglašaj, ko boš bolano, pa ti noben dohtar ne bo znal pomagat. Uživaj v “svobodi” dokler še lahko

Drugačnega mnenja kot je tvoje, pa ne dopuščaš? Si mogoče Bog ali kdo?

Obvezno cepljenje z eksperimentalnimi cepivi? Trenutno poteka eden največjih poskusov na ljudeh.

Tudi jaz sem za obvezno cepljenje !

Jaz sem se cepil, za druge me ne zanima, se ne vtikam vanje. Tebi svetujem isto. Za tvoje komplekse ni nihče drug kriv kot ti. Rešuj pri sebi.

Mi lahko das kaksno jamstvo, da bo pa potem konec te Covid-19 agonije? Ali vas bodo celo zivljenje pelcoval. Enkrat ni nobenkrat.

A tak ti srp pa kladüo branis??Da te sram ni! Izdajauc!!!

Manyya, 15.09.2021 ob 13:40

Tudi jaz sem za obvezno cepljenje !

torej se cepi, druge pa pusti pri miru. Njihovo telo, njihova odločitev!

Prepoved splava najbrž tudi podpiraš, glede na to, da želiš drugim odrejat, kaj MORAJO naredit?

kk, 15.09.2021 ob 13:55

torej se cepi, druge pa pusti pri miru. Njihovo telo, njihova odločitev!

Prepoved splava najbrž tudi podpiraš, glede na to, da želiš drugim odrejat, kaj MORAJO naredit?

Kaj pa je s tem narobe?

Ne vidim nobene potrebe po splavu, razen v res izjemnih primerih.

Jaz sem tudi ZA, da bi vsaka zenska morala dati moskemu f…t. Pa me nihce ne poslusa.

Namesto cepiva pojdite protestirat. Je zastonj tuširanje!

TRIje moji so skoraj umrli zaradi cepiva, en sorodnik pa je umrl zaradi cepiva. In kaj zdej tebi debil zarukan prtegnjen ni jasno? Hočeš še več smrti zaradi cepiv??? Še več strdkov, kapi??? Še več dolgoročnih posledic zaradi cepljenja. A naj kar vsi pokrepamo al kaj,???

Eh…spet isto

Prežveli kod nas kovid, eni malček težje, kot drugi. Preživela ga je tudi 99,5let stara babica.

Določeni izmed nas cepljeni, preboleli in ne, noben propadu. Tudi 99,5letna babica.

Jz se še ne bom. Naj pizdarijo dodelajo, pol pa. Edin če bom res prej nekak ujet, da bi moral necepljen životart (beri: ne morem do vode in kruha)

Sej v to smer gre.

Obvezno cepljenje pa basta.

avtor:

to je tvoj “jok in moledovanje”; ker si ugotovil, da si se malo prehitro spustil v nekaj, kar ti je globoko v podzavesti sedaj žal  – priznaj si.

Mi nikakor nismo “komaj čakali” ravno teh vektorskih cepiv. Ker  smo bili prej veliko let pocepljeni s cepivi  za seznosko gripo, ki pa v času cepljenj nikakor niso bila več testna cepiva , niti v testni fazi na človeški populaciji, kot so še vedno ta vektorska kovid cepiva. Čisto vsa.

in se nam je tudi imunost precej okrepila ( kovid je iz iste skupine koronavirosv, kot sezonska gripa, če še ne veš…)

Jaz in dva sorodnika smo bili redno cepljeni proti sezxnoki gripi nekaj let zapored – in nihče od nas ni  ( da bi vedel), zbolel za kovidom ( ker ni bilo določenih simtomov), niti drugih prehladov ali obolenj, pa čeprav smo bili v stiku z obolelimi. In dodatna zdravila kot preventiva, kot je Ivermektin – ravno to sedaj dokazujejo.

Nimaš pa ti zaradi svojega strahu sedaj, ker imaš že cepivo v sebi nobene pravice dobesedno osiljevati še dodatno drugih, ki pa se še niso odločili za cepljenje s temi cepivi. Verjemi, vsak tak ima prekleto utemeljeni razlog “proti”, tako kot ga imaš ti “za”.

In ne, ne zaupamo stroki, ker se stroka ŠE VEDNO uči in seznanja s stranskimi učinski ( pa šele dobrega pol leta je od pričetka uporabe na ljudeh, kje je še obdobje parih let!)  glede teh korona vioruisov, popoloma nič ni zakoličenega, doganenaga dokončno. Vsi se še učijoin ekpserimentirajo. To je žal še vedno eksperimentalno cepivo.

Po 20. 10. cepivom poteče dovoljenje za nujno uporabo. Na svetlo bodo dali stara preizkušena zdravila, ki jih je s pomočjo lažne študije WHO umaknila iz prodaje, da je lahko plasirala nepreizkušeno brozgo z napačnim imenom cepivo. Kar ne ščiti pred boleznijo in kar ne prepreči nadaljnega širjenja povzročitelja, ne moremo imenovati cepivo! Za povrhu ima preveč neželjenih učinkov, od katerih je zajetih v uradni statistiki samo kakšen procent, pa še ta številka v pol leta cepljenja prekaša vse komplikacije po vseh cepivih zadnjih tridesetih let. Tak zvarek ne spada v človeško telo, razen če gre za načrtni genocid, potem se mafiji splača vztrajat.

Pa kaj zdej panika?

Umrli bomo vsi, eni zaradi Covida, drugi zaradi cepiva, tretji zaradi raka, kapi, prometne nesreče…

VSI

Oblast je treba ubogat. Oblast ve, kaj dela. Oblast tudi razmišlja namesto nas, da nam ni treba, le izpolnjujemo njene ukaze in ponavljamo njene besede. Oblast se še v svojem prostem času žrtvuje za nas. Namesto, da bi predstavniki oblasti brezskrbno uživali na prestižnih destinacijah, safarijih, jahtah, se še tam z veletrgovci dogovarjajo, kako bi čimbolje poskrbeli za naš blagor. Namesto hudih bejb na barki gledajo stare dedce in se z njimi pogovarjajo o poslih v dobro nas vse. Bodimo hvaležni svojim pastirjem in kot poslušne ovčice dopustimo, da nas strižejo. Vmes pa nas še malo uporabijo za medicinske poskuse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close