Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem tarča posmeha in zgražanja

Sem tarča posmeha in zgražanja

Tudi to lahko vidis na tiktoku. V ameriki je to itak normalno. Ziva groza.

Rada imam živali

laž, kr v štartu.  če biti imela rada živali, jih ne bi imela sploh.  ti rabiš zdravljenje. terpaijo. nujno asap.  če bi ti rada imela živali, fsaj jih imela rada, bi vedela, da si totalno nesposobna in da bo kera koli žival poleg tebe trplea.  ker žival ve, da si  luzerska samica. in  živali nikdar ne zberjo umsko bolnaih zaostalih članov kardela za vodjo.  in pri tebi to ima. užas

Avtorica, ti nisi normalna. Tudi jaz se vedno iz srca nasmejim takim, kot si ti. Psihiater in psihoterapija sta pravi naslov. Svoje nematerinske travme izživljaš čez psa. Če je psu vroče, ga puščaj doma in mu privošči sprehode zjutraj in zvečer, čez dan se pa ne smeši več.

Časi se spreminjajo, kužkov je vse več, vse manjših… in se pač prevažajo v vozičkih. Nič narobe.

Kar je pomembno, je, da je živalici ok.

Ne poslušaj bruhanja zahojencev tu gor.

….adijo pamet.

Svet gre res v k…c!

Ne obremenjuj se … Ti živiš svoje življenje kot ga ti želiš, oni naj ga živijo kot oni želijo. Tudi tebi ni vedno všeč vedenje drugih, a ne? Pa vidiš, da se zaradi tega kdo prilagaja tebi?

Če bi tej osebi bilo res mar zate, bi vprašala kako to, da psa prevažaš v vozičku. Pusti ljudi, ki so polni predsodkov kako bi drugi morali ravnati, delati, govoriti, živeti … Kdo pa  pravzaprav so ti ljudje, da bi ti bilo mar, kaj pravijo?

Vedno vec je ljudi, ki hocejo zbujat pozornost. Vedno vec je ljudi, ki se ne znajdejo.

Zakaj je treba zival, ki ji je vroce vleci od doma? Je pac treba it na sprehod (zelo) zgodaj zjutraj, ko se ni vroce. Zakaj je treba zivali vlacit po trgovinah, muzejih? Kaj imajo od tega? Od kdaj zivali rabijo guzvo, stres?

Ljudje bi se res morali vec ukvarjat s sabo in pustit zivali na miru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close