Sem stara in ločenka
Hej. Nisem bral komentarjev drugih, sem pa prebral vse tvoje komentarje. Zdis se mi zanimiva, zato ti spodej puscam mejl, pa se lahko oglasis. Sem pa iz okolice velenja, stejem jih 47 in sem nekadilec.
DebelaKrota, 13.08.2025 ob 14:44
@Mogoče sem jaz pravi za tebe
Da ne bos uzaljen, ne odgovarjam samo tebi, temvec vecini polpismenih v tej temi.
Torej, ce bi meni en gams zapisal par stavkov brez slovnicnih locil, tako kot ti, in z neznanjem uporabe s in z, bi od mene dobil le ignor.
Moram pa priznati, da ste skoraj vsi kar fletni s svojimi zapisi zelja in upanja.
Vstrajajte. Ampak na terenu, ne za tipkovnico.
“Torej, ce bi meni en gams zapisal par stavkov brez slovnicnih locil, tako kot ti, in z neznanjem uporabe s in z, bi od mene dobil le ignor…
…Vstrajajte.”
Tisti v steklenih hišah ne bi smeli kamnov metat.
Anonimno 7928, 13.08.2025 ob 18:12
mislim, sami fukfehtarji, pa saj ne znate niti njega posta razumet vosli, ona ne išče zgube ki se tu ponujajo, ona samo pove da je čola in zdrava in čista do amena in da ne išče nikogar, samo pove , čeprav ne vem in ne razumem zakaj to pove, zakaj sploh
Taki posti dokazujejo, kar ves čas sam pravim, nakar dobim servirano, da baje nimam prav. Če ženska , sploh srednjih let, ne čuti neke potrebe po vezi, oz so njene potrebe izven veze pokrite, ne bo šla v vezo, sploh če ne sreča kakšnega moškega, ki bi ji nekako spodnesel tlapod nogami, kar pa je z leti pri izkušeni ženski vedno manj verjento. Počasi bi bil čas, da bi moški to razumeli in akceptirali.
Seveda so karte drugače premešane, če govorimo o ženski v finančnih težavah, s stanovanjskim problemom ipd.
50let, 11.08.2025 ob 10:44
Sem 50 letna ločenka. Če me od zadaj pogledaš, bi mi človek prisodil 20 let ( tako je rekel en, ki me je hotel porival od zadaj). Če me pogledaš od spredaj sem videza primernega mojim letom. Zavedam se, da je moje telo že staro, zato se temu primerno tudi bolj vlečem vstran od kakšnega težkega dela in se pustim več razvajat. Se vsak dan tuširam in lepo dišim. Moja muca je ozko ohranjena, ker je gostovalo samo par majhnih. Tisti, ki ste mnenja, da se pri porodu raztegne, pri meni se ni, ker sem imela carski rez. Sem v meni, pa še vedno fajn mokra spodaj, če oči obstanejo na kakšnem na pogled vauu moškem. Se elegantno športno oblačim v oblačila v katerih se dobro počutim in se ne razkazujem. Finančno dobro stojim. Družbo mi dela par dobrih prijateljic. Na dopust ali kam na izlet ga mahnem sama ali povabim zraven kakšno prijateljico. Uživam v kuhanju dobre hrane, še bolj, ko vidim, kako slastno to potem moji gosti mažejo. Zame so to najlepša leta, ko ni več materialnih skrbi, skrbi za otroke in nerganje moža. Ko uživam v svobodi, v družbi prijateljic ali moških, ki jim v očeh vidim, kako bi me z užitkom podrli. Poželjivi moški pogledi (celo kak mladenič, ki išče nadomestno mater) ali direkt namigi mi dajejo potrditev, da še nisem za v kanto za smeti. Zavidljive znanke mi to tudi potrjujejo s hudomušnimi opazkami, da sem kao presuha. Ravno pravšnje postave sem, ker lepo vzdržujem obline na pravih mestih. Zdravje mi dobro služi, služba ok.
Hvala za končno lepo življenje, naj traja. Tudi vsem vam privoščim, da pristanete tako kot si želite, da boste srečni in zadovoljni.
Toliko o tem kako smo ločenke smrdljive, zavaljane, ogabne,….
Ženske imate srečo, da imate pičko. Samo z leti ji vrednost zelo pada. Sedaj, ko si stara 50 verjamem, da še dobiš marsikaterega potrebnega moškega. Ko boš 60 bo interes 10 krat manjši, kot je sedaj. Ko boš 65, bo šel interes na nulo.
Izkoristi, dokler še lahko.
Nekadilec703, 16.08.2025 ob 13:06
Ženske imate srečo, da imate pičko. Samo z leti ji vrednost zelo pada. Sedaj, ko si stara 50 verjamem, da še dobiš marsikaterega potrebnega moškega. Ko boš 60 bo interes 10 krat manjši, kot je sedaj. Ko boš 65, bo šel interes na nulo.
Izkoristi, dokler še lahko.
Hec je v tem, da ga pri 60 ne bo več rabila. Narava je na strani žensk, pa se lahko po zobeh mečeš.
Forum je zaprt za komentiranje.