sem res debela?
Če bi se dobro počutil se ne bi vprašal tega, ampak bi verjetno kaj vprašal tistega ko bi mi to rekel. Tvojega primera ne poznamo. Kako dolgo pa sta skupaj in ali si bila tudi na začetku, ko sta začela, takšna kot zdaj. Če ja, potem povej tipu da si s sabo zadovoljna in naj ne pričakuje da boš za njega hujšala.
Zanimivo, kakšna merila nekateri postavljate. Mislim, da je vse odvisno od postave same.
Ko sem imela 19 let sem imela pri višini 169 47,5 kg, pa sem jedla povsem normalno. Pet let kasneje sem jih imela od 54 do 56. Danes jih imam 62 pa se nimam ne za debelo, ne za debelušno. Nekako ostajam pri tej teži in se ne obremenjujem.
Midslim, da se moraš imeti rad, kakeršenkoli že si. Če te tvoj ne sprejema takšno, kakršna si, te že nima dovolj rad.
LP
Ej Venom, a tvoja si ne zbira sama oblek? Pol pa ji reči, naj si kupi tako cifro, da ji bojo prav, tako namreč večina normalnih ljudi kupuje.
POznam manekenko ki je imela pri 178 cm približno 53 kg. Čez celotno keriero sedaj ni več manekenka in ima približno 64 kg in še nikoli ni bila tako lepa. In tudi sama pravi,da se počuti kot,da bi se ponovno rodila. Imela je tudi probleme z vrtoglavico, z želodcem sedaj so te njene težave menile. Zato mislim, pač tiste punce,ki pravijo,da so suhe,ker imajo dobro prebavo so lažnivke (mogoče 1 %) pač stradajo zato,da so všeč moškim in ne sebi. Če bi se imele rade bi jedle normalno in ne,da gledajo na vsak grižljaj in za vsako kg,ki ga pridobijo udarijo shujševalno kuro.
Zato mislim “debeloška” je tvoja teža zelo zelo normalna, in ne se obremenjavati z tipom,ki ima probleme s sabo.
Ojoj, debeluška, res nisi debela. Daj no tega bebca na čevelj. Tkole je: velika sem 160 cm, tehtam pa 62 kg, pa nosim konfekcijo 38, samo občasno 40. Pa se ne počutim debelo. Enkrat sem shujšala na 56 kg. O groza. Takrat se je šele pokazal celulit, pa prsnica, pa uvele prsi. Kajti ta moja kilaža je lepo razporejena, ker se vsaj 4x na teden ukvarjam s športom (tko, do ene ure naenkrat). In ni več uvele kože.
Draga debeluska!
Vprasala si za nasvet, potem pa se je usul plaz anareksicnih zensk, ki bi tvojemu fantu dale celo prav – ta dekleta naj kar malo pocakajo da odrastejo, bomo vidli kaj bo pol!?? Ne vem zakaj se morajo sploh oglasat in razlagat, da morajo se tri kilce shujsat in pol bodo vse super. Mogoce zato, da bi vendarle tebi dopovedale, da si res DEBELA. Oh groza!!!
No hvala zdravi pameti in oglasile so se tudi tiste, ki so “normalne”.
Bistvo pa sploh ni v teh suhih, normalnih, debelih. Bistvo je v odnosu tvojega fanta do tebe – ce sem kaj prav razumela tvoje vprasanje!
In moj odgovor – najdi si fanta, ki mu bos vsec tako kot si. Kajti, ce ti je to rekel sedaj, ti bo lahko skoz gradil negativno podobo in ti mu bos cez cas tudi nasedla. In ves kaj, nikoli ne bo zadovoljen. Verjemi! Tudi ce bos imela 50 kg bos zanj se vedno debela, ker ima v svoji glavi predstavo o zenski, ki jo zeli, ampak to nisi ti!
Jaz sem imela pri svojih 163 cm, 52 kg. Imam bolj siroke boke in tako tudi pri 40 kg ne bi bila cisto brez riti. Pa mi je moj skoz nabijal kalk sem debela, pa debela, pa debela……. Pa sem se malo shujsala, pa sem bila se vedno debela. Vsaka druga je bila boljsa. Nenehno sem sem obremenjevala in hujsala, pa spet hujsala in v njegovih oceh bila vedno debela. Moja samopodoba je bila na psu. Grozda. No zdaj pa mi je ratalo, da sem se (zal) v enem letu zredila in prisla na 70 kg. Res si nisem vsec, rada bi zgubila bi prisla nazaj na svojo idelano (beri 55 kg) tezo – ampak to zate ni bistvo. V tem casu sem razcistila tudi v svoji glavi, nihce mi ne bo govoril kaksna naj zgledam in sem svojemu tudi povedala, da lahko mirno odide, da pac taka zdaj sem in naj si najde kaksno suhico. Zdaj pa, ko sem res bolj debeluska, mi ne upa rect, da sem debela. Zadnjic je le izjavil, kako sem bila vcasih SUHA in verjamem da bi zdaj dal marsikaj, da bi imela vsaj manj kot 60. Ha – vidis kako se obrne, da je celo rekel, da sem bila vcasih suha.
Bodi to kar si in ne pusti, da si to, kar zelijo drugi. Le tako bos lahko zivela polno zivljenje in bila tudi obcudovana v moskih oceh.
In se: verjami mi, res nisi debela. Ne vem sicer kaksna je tvoja postava, ampak kakrsna koli je ze, ne mores biti debela, mogoce le nisi anoreksicna, si le popolna zenska.
Srecno
Debeluška, še vedno nisi odgovorila na dokaj pomembno vprašanje. Sklepam, da si fantu bila na začetku vščeč (kaj ti misliš?). Kakšna pa si bila na začetku, si se kaj spremenila? Saj ne, da bi to bil izgovor za njega, ampak zanima me.
Pa odpri knjigo pa poglej, kaj pomeni, ce ima zenska 56 kg! Je debela? Nic ni narobe, ce zeli clovek izklesati svoj postavo in shujsati se kaksno kilco, da je suh, ampak to ni bila tema tega posta! Vprasanje je bilo, ali je pri 56 kg debela!!!
Zmotili so me komentarji suhih deklet, ki poudarjajo, kako zelijo se shujsati! Upam, da si razumel, da je bil posledicno temu tudi tak moj komentar!
Ej štiri, tvoj prvi in drugi stavek si “malo” nasprotujeta, se ti ne zdi? In ne, ne ve vsaka ženska.
Če mene prašaš ženske ne vejo kaj je anoreksija.
Vidijo eno bolj suhcano pa je takoj anoreksična (avša)… …se mogoče sliši foušija???
Neee… itak da ne…
Odgovor dekletu k sprašuje:
Če si si všeč in se počutiš uredu – nimaš kej spreminjat – kvečjemu zamenjej fanta za enga k mu boš všeč kot je treba. In konec komplikacij.
Gostek tebi priporočam branje MOTNJE HRANJENJA na tem istem forumu. Mogoče boš začel drugače razmišljati. Tudi sama sem bila suhcana pa veš zakaj zato ker sem imela anoreksijo. In moja kolegica ni tako suhcana pa ima še par let bolumijo. Zato ne govori Gostek v imenu moških ker pojmna nimaš o ženskem telesu.
Forum je zaprt za komentiranje.