Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sem presrečna ženska 40-ih

sem presrečna ženska 40-ih

ne boste verjeli-ali pač…
imam skoraj 40 let-sem poročena, z možem žal ne doživljam več tistih strasti, kot sva jih nekoč… pred 12 leti, se pa vseeno imava rada in spoštujeva…. imam tudi ljubimca, s katerim doživljam vse tisto, kar je uvenelo v najinem zakonu z možem…in zato LJUBIM ŽIVLJENJE!:-)
…vem, verjetno me boste prenekatere ženske/mame obsojale…. ampak vsak ima pač svoj life-style: nimava otrok-tako sva se pač odločila…(mogoče narobe-kdo ve…zaenkrat jih sploh ne pogrešava!), imava zelo dobre plače in dober status, lahko si privoščiva… hmmmm-verjetno mogoče več, kot sam BP ali pa DT…, no pa to je že druga zgodba…
ampak za tak staus sva garala-noč in dan 18 ur ali več …., a če imaš vizijo in cilj , ter željo po uspehu, to tudi dosežeš…no , še malček srečnih zvezd ter talenta, pa si na vrhu gore, ki si jo vse življenje občudoval…
v glavnem SREČNA SEM IN ŽELIM TUDI VSEM OSTALIM VELIKO SREČNIH ZVEZDIC-vsak si jo zasluži, če le dela za njo, da jo doseže…:-)

cmok cmok…,
laviebelle

Hvala.
Srečno tudi tebi.

Nekako si ne morem pomagat, da mi ne bi bilo nekako žal zate. Imam v družbi par podobnih ljudi… pa mi jih je kar žal. Razložim drugič, ko bo malo več časa.

In če je te sreče na vrvici dovolj in je zapakirana v balonu, njami, podari jo tudi meni,čakam na ta oprijemljivi košček vrvice.

kaj je bil pa točen razlog tvojega pisanja?

ker se ne more iskreno veseliti z možem?)) verjetno ne bi delil njenega navdušenja))

ker se ne more iskreno veseliti z možem?)) verjetno ne bi delil njenega navdušenja))[/quote]

aha, sej res :))
bog ve, a on doživlja še te radosti al tut več ne?
mogoče celo radosti očetovstva okuša kje drugje, sej če majo dost denarja itak ne opazi “najsrečnejša”, da jim kake par sto € manjka :))

skratka sem mal blond pa nisem takoj dojela, a rabi pohvalo (odpuščanje) za svoje remek delo, al je to reklamna poteza al kaj hudiča bi rada poevdala razen tega, da ma kej med noge dat

Uživaj, dokler traja. Čez 10 let boš ločena nezanimiva ostarela ženska, brez otrok in, ljubimca, tvoj mož pa bo šarmanetn jebač, ki bo okoli preganjal 35-letnice.

aleksandra, si pa tud hecna 🙂

avtorica je povedala, da je srečna in da želi srečo tudi vsem nam ostalim 🙂

saj veš, srečo je treba deliti 🙂

Mah, vraga je srečna, sama sebe prepričuje da je.

Živi v zakonu brez otrok, baje na podlagi odločitve, kar je čudno. Vsi normalni poročeni pari, kjer ni zdravstvenih ovir, imajo otroke.

Ima ljubimca, ki ga mora skrivati pred drugimi. jebeš srečo, ki jo je treba skrivati.

Namen njenega pisanja je, kakšna faca je, ker ima keš in ljubimca. Zato pa pravim, naj poroča o svoji situaciji čez 10 let, ko se je bo mož naveličal.

aleksandra, si pa tud hecna 🙂

avtorica je povedala, da je srečna in da želi srečo tudi vsem nam ostalim 🙂

saj veš, srečo je treba deliti :)[/quote]

loh deli denar z mano, k pravi, da majo vellik. s tam bi si loh kej pomagala.
žrebca pa naj kr zadrži in glupega in poskočnega – oba

pri nama tudi nebo otrok, ker sem se pač tako odločila, nisem pripravljena žrtvovati marsikaj, zato da bi mela otroka in takih je dosti. enostavno nisem za ta “biznis”. pa kaj potem. če je ženska srečna, naj bo, zakaj ste tako nevoščljivi.

Mislim, če je kaj patetično, je to ženska, ki se hvali, da ima 2 svedra.

ker ženski, ki zgleda vsaj povprečno, je pa fullll težko najti ljubimca..

aha -moški z dvema luknjama je pa car, al kako že??

aha -moški z dvema luknjama je pa car, al kako že??[/quote]

Ne gre za carstvo, ampak enostavno za to, da kdor si hoče omisliti ljubimca ali ljubimko, res nima nekih večjih ovir na poti. Skratka, noben poseben razlog za se hvalit.

hvala za odgovore.
-moj namen je bil le dokazat, kako nenormalno nevoščljivi so povprečni Slovenci! in foušija se tu povsod čuti…večino postov je bilo negativno naravnanih! zelo malokrat opažam, da ti nekdo iz srca privošči, da si srečen! bolj je vsak vesel, če vidi soseda, prijatelja, sorodnika,… v badu, nesrečnega, s kupom problemov.
ja, dragi moji, mogoče bi se pa tukaj moral vsak zase malo zamisliti-kaj pravite???

Nevoščljivi so mi, ker si upam živeti tako, kakor mi je všeč. Nadarjenost, uspeh, bogastvo ti odpustijo, samo sreče ne odpuščajo.”H.H.

in zakaj misliš, da bi ti bil nekdo nevoščljiv takšnega življenja, kot ga ti živiš. jaz mislim, da je takšno življenje daleč od lepega in srečnega. in zato kot tako ni vredno nobene faušije.

če že, prej bi rekla, da te pomilujem.

mogoče bi se pa ti morala malo nad sabo zamislit in nad grdobijami, ki jih počneš tvojemu možu. in ne vem, če bi tvoj mož vedel, kaj počneš ali bi te res tako spoštoval, kot pišeš.

so pa ta dejanja stvar vsakega posameznika in vsak sam mora živeti s tem. ker si pa glih prosila za mnenje, evo ti ga na:)

Pa saj se je anonimno “pohvalila” na forumu. Čeprav jaz tudi mislim da ni kake velike sreče za tem da se je odločila bit brez otrok… Otroci res niso stvar odločitve.

In motiš se, ne odpuščajo niti uspeha, niti bogatstva, niti nadarjenosti. 🙂

Trenutno se res počutiš v redu. Ampak vsi imamo takšne in drugačne trenutke. Če luna povzroči plimo in oseko, potem nisi s tega planeta, če ne čutiš različnih razpoloženj. Uživaj, dokler si v svojem svetu. Je pa udarec, ko se nekega jutra prebudiš drugače misleč.To je izključno najnižja, hormonska in spolna raven, ki nima s pametjo nobene povezave.

Moji prijateljici je pred kratkim umrla draga oseba in ko sva se pogovarjali, kje je pravica na tem svetu, da tako mlada umre,sem dobila močan odgovor.

Rekla je, da je bilo do tedaj vse po njeno, ni bilo pa nobenega razloga več, da bi za koga skrbela in je zato usoda odločila po svoje. Včasih nas skrb za nekoga ohranja zdrave pameti, nam da vrednost in svetost življenja in nepomembnost imeti milijonkrat več, kot potrebujemo.

Človeška energija je neprecenljiva, sploh na malo višji in širši ravni.

Veš kaj pravim?
Mislim, da tale interpretacija odgovorov/komentarjev šepa. Glej širšo sliko, ne le besed…

Pa kaj? Eni so srečni ko so pijani, drugi, ko si zapičijo iglo, ti imaš svoje fetiše in pravico jih imaš imeti.
Meni je pa všeč neka četrta pot…… .

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Otroci niso stvar odločitve? Česa pa potem? A kar padejo z neba? Če jih torej hočeš ali nočeš, odločitev nima nič s tem?

Pri razumnih parih so otroci še kako “stvar” odločitve. Pri nerazumnih pa… saj smo že vsi videli tiste prispevke na TV-ju, v smislu: mož je ostal brez službe, žena je itak doma, imata pa 7 otrok v majhnem stanovanju in osmi je že na poti… No, v tem primeru morda otroci res niso bili “stvar” odločitve, ampak jih bo pač toliko kot jih bo dal bog (morda so božja odločitev?).

folk kok ste bedni mislm točno se vidi da ste obični slovenski nevoščlivci žleht ko sam satan. ženska je lepo povedala da je srečna in da ma vse sam se je pač naveličala enga in istga tiča kar jo popolnoma zastopim in podpiram. S človekom sexaš uro na dan ostalih 23h pa se pogovarjaš, držiš,spiš karkoli oz. si in se s partnerjem počutiš odlično. Nevem zakaj bi bila nesrečna zaradi ljubimca itak ma 90% slovenskih “poštenjakinj” jeba….ča. Tok da zarad vaše foušarije ne obsojajte človeka pa ne pametujte kr je več kot očitno da ste si ob branju tega posta zarad foušarije na živo nohte dol vlekli. DEBILČKI ZAHOJENI zresnte se mal če pa niste probal življenja v katerm ne zaslužiš več kot 1000€ na mesec je pa to vaš problem ne njen!!! aja pa še nekej prou zanima me kolk od vseh vas obiralcev je zvestih v realnem življenju ne samu tu na forumu in koliko možev od vseh žensk tu gor redno obiskuje kur….be!!! sej vsi vemo diskretnost je zagotovljena!!!

In česa naj bi bili fauš eni, ki mora skrivat ljubimca?

Kaj pa naj bi delala kot skrivala? Je čist spodobna ženska!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close