Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SEM PIJANKA

SEM PIJANKA

” Dobra vina se načeloma ne kupuje v nakupovalnih centrih kjer stojijo na osončenih policah po več mesecev. “

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6216, 15.08.2025 ob 19:51

” Dobra vina se načeloma ne kupuje v nakupovalnih centrih kjer stojijo na osončenih policah po več mesecev. “

bravo imaš prav, steklenice morajo ležat na konstantni temperaturi  KLET.

In ja, vino se ne kupuje v marketih, pri vinarju ki mu zaupaš

Pa še to ,tolk ste eni od bio prehrane ,ampak grozdje za vino  je pa res eno najbolj zastrupljenih sadežev…

zeloodvisno02, 15.08.2025 ob 19:58

Pa še to ,tolk ste eni od bio prehrane ,ampak grozdje za vino  je pa res eno najbolj zastrupljenih sadežev…

ne vse grozdje, tisti ki špricajo  s sistemiki, STRUPI, je zelo škodljivo, tisti ki špricajo po potrebi kadar je dež z modro galico- bakrom in žveplom je mnogo boljše, tisti, ki špricajo z olje njivske preslice in koromača, da to olje naredi film na listih, kjer se peronospora in oidij ne more razmnoževati, in je treba pogosto špricati, pa je BIO GROZDJE in BIO VINO. ampak tega ljudje ne poznajo, ŽAL.

Ali je res, da dobra steklenica vina stane od 100 € navzgor?

Kakovost, 15.08.2025 ob 21:21

Ali je res, da dobra steklenica vina stane od 100 € navzgor?

To je zgodba ,ni vredno 100 eur,kot pravi bijonda obsatajao ekološka vina ,baker ,žveplo za zatiranje škodljivcev ,pa še neke čira čara snovi .Ko sem govoril z enim vinarjem ,kjer občasno kaj spijemo ,je rekel ,da so moderna škropiva boljša od tistih ekoloških ,tako ,da ne veš komu verjet…na koncu ,da se vino ne pokvari je tudi žveplano ,vsaj belo ,četudi ga hladijo pri stiskanju ,razni postopki ,tako ,da vsak dan pit ,brez veze ,ne vidim smisla ,to je za občasno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close