Sem odrasla ženska in me moti, da moj mehanik kliče očeta
Anonimno 4254, 26.12.2021 ob 09:06
Pokliče se stranko, ki avto pripelje, ter ga odpelje. Kdo je plačnik storitve? Tudi mehanik ne sme kar nekaj nategovat v tri krasne, treba razložit, pokazat, in zaračunat črno na belem, tako je.
Eh… Nema bereketa u tome. Nema.
Vidis… Hoces (vsaj jaz tako mislim) dobro… Da si poenostavi nasploh in v glavi… Pa si kreten… In kako z tako osebo shajat? Met jo za kopartnerja v cemerkoli…
Enkrat sem gledal en ameriski medij… Pac novinarji so testiral mehanike ce skusajo prodat storitve katere sploh ne rabis. Pred tem so pa avto za njih pogledali skupaj trije mehaniki. Tekocine vse zamenjali oz niti ne vem tocno…
?
Mislim da je sam en bil iskren. Ni skusal nategnit. Prodat nekaj kar ne rabi. Ostali… ???
…https://m.youtube.com/watch?v=v5cmvhvteNw
Ne najdem tistega videa… Mislim da je bilo nekaj od inside edition… Nisem siguren…
Sem pa nasel tega gor… Ne vem kaj se zgodi… Lah predvidevas…
če mehankar pozna njenega očeta, kar očitno ga in pozna celo familjo, je najbrž splošno znano, da ta ženska kljub 34 letom ni sposobna niti sama zase skrbeti, kaj šele za avto, ki ji ga je kupil oče.
Najbrž mu je oče naročil, da če že on plačuje račune za kokoš, tudi govori z mehanikom o popravilu.
Tale koza bi se pa samo ven metala, pa pojma nima.
psihični zlom, 23.12.2021 ob 08:41
Stara sem 34 let, moj mehanik je približno deset let starejši in je moški, kadarkoli peljem avto na popravilo, pokliče mojega očeta, da ga obvesti o tem, kaj je pokvarjeno in kaj bo storil! To me neskončno moti, pravi, da zato, ker nima shranjene moje številke, ampak ima pri roki mojega očeta. Tudi če napišem svojo številko na obesek za ključe, še vedno pokliče mojega očeta. To me res spravlja ob živce in sprašujem se, če bi bila moški, ali bi me klical kot svojo stranko. Mislila sem, da bom prišla sem, da se razgovorim o tem, kako nadležno je to.
lej, naslednjič obema povej, da če se bosta onadva menila glede popravila, naj se pa še glede plačila.
Če si sicer z mehanikom zadovoljna glede popravila. Sicer pa ga zamenjaj.
Forum je zaprt za komentiranje.