Sem odrasla ženska in me moti, da moj mehanik kliče očeta
Stara sem 34 let, moj mehanik je približno deset let starejši in je moški, kadarkoli peljem avto na popravilo, pokliče mojega očeta, da ga obvesti o tem, kaj je pokvarjeno in kaj bo storil! To me neskončno moti, pravi, da zato, ker nima shranjene moje številke, ampak ima pri roki mojega očeta. Tudi če napišem svojo številko na obesek za ključe, še vedno pokliče mojega očeta. To me res spravlja ob živce in sprašujem se, če bi bila moški, ali bi me klical kot svojo stranko. Mislila sem, da bom prišla sem, da se razgovorim o tem, kako nadležno je to.
Zamenjaj mehanika – ni nujno on problem, verjetno se je tvoj oče vsiljeval s kakšnim šnopsom in zgodbicami, sta prijatelja in podobno. Predvidevam, da je tako strupeno kot pri nas: od tvojega 18. Leta se dere, da zgini na svoje, če ti kaj ni prav, ker si polnoletna; drugim jokca kako si nemočna princeska, kako ga skrbi, kako nič ne moreš, ker je bil predober s teboj (permisivna vzgoja je pri vsakem, ki nima razbitih zob in zbrcanih reber že v OŠ), če pa kakršnokoli mejo postaviš, tudi če je okoli izbire tvojega WC papirja, ki ga niti ne vidi, pa zavijanje v luno kako je star, nemočen, kako bi morala skrbeti zanj, kako si nehvaležna, ker si kot dojenček sr#la v plenice – ti njegovih še nisi menjala ipd.
Zamenjaj mehanika in si odpusti, da si se rodila – nisi kriva.
Držim pesti zate.
Ne kompliciraj. Mislim da je ok ce ga poklice.
Nema bereketa v tem ce bos naredila po svoje.
Mislim da mas vec koristi v tem ce gre prek oceta… A ni na tvoji strani? Ne bo v tvojo korist delal???
Ej pa ste res ve….
A ste gospodze?
Odass avto lepo, drugi urejajo zate, ne belis si glave, ocka te poklice… Ne rabis tam nekih mehankarjev poslusat… Ko madam.
Zato nejedi govna.
Pusti kakor je i naj moski urejujejo. Naj oni “guide-ajo”.
klasična moška. tip misli, da nimaš pojma in da nimaš nobene avtoritete, ne, kar se avtov tiče in ne kar se denarja tiče.
zdaj, če bi bil pohlepen, bi ti verjetno pri vsakem servisu poskušal podtaknit še kup nepotrebnih stvari za menjavo. ker misli, da itak nimaš pojma. ker to ni, pač želi razložit moškemu pri hiši, kaj je z avtom narobe.
spremenila ga ne boš. če te to fejst moti, menjaj mehanika. oziroma, mu povej pri prevzemu avta, da je tvoja telefonska številka napisana tam in tam in če še enkrat pokliče očeta, bo to pač zadnjič, da boš avto pripeljala k njemu.
se ne ukvarjam z avtom, 23.12.2021 ob 10:59
Oh, vesela bodi. Tvojega očeta težje prinese okoli kot tebe. Jaz itak rečem bratu, da pelje moj avto na popravilo. Jaz imam avto, da pelje. Če ne pelje, kličem brata.
Tocno to.
Komplicira za brezveze….
Naredi po svoje pa nek ti skine kozu s ledza.
Ne morem verjet, da se nekaterim to zdi ok. Pride odrasla oseba k mehaniku, on pa misli, da mora klicat fotra (od kod ima njegovo številko?). Sama bi ponorela, mogoče ne ravno prvič, bi lepo rekla, ampak naslednjič pa. Saj vem, ženske nimajo pojma o avtih, še parkirat ne znajo in ta folklora dalje.
Kot so ti rekli: če nočeš menjati mehanika (če je res tako kul in cenovno ugoden), reci fotru, naj ga naslednjič skensla. Sicer tipu povej, da menjaš in iz katerega razloga.
Znaš tko, 23.12.2021 ob 10:29
Ne kompliciraj. Mislim da je ok ce ga poklice.
Nema bereketa v tem ce bos naredila po svoje.
Mislim da mas vec koristi v tem ce gre prek oceta… A ni na tvoji strani? Ne bo v tvojo korist delal???
Ej pa ste res ve….
A ste gospodze?
Odass avto lepo, drugi urejajo zate, ne belis si glave, ocka te poklice… Ne rabis tam nekih mehankarjev poslusat… Ko madam.
Zato nejedi govna.
Pusti kakor je i naj moski urejujejo. Naj oni “guide-ajo”.
Kreten.
Anonimno 6481, 26.12.2021 ob 08:51
Kreten.
Oooo… Dobro jutro.
Vidis… Sem razmisljal prej… Ce ste take pol ste pa krive za nevzgojenega otroka razpad zakona druzine….
Take ce delate probleme, varate, neki po svoje, nic timsko, ce se vam neda nic dopovedat, ce obstruirate… Itd.
Tale tvoj odgovor je en lep prikaz.
Blago kuci koju ti zaobidzes.
Forum je zaprt za komentiranje.