SEM NECEPLJEN!! MENE NE BO NIHČE PRISILIL V CEPLJENJE
kva zdej, 05.11.2021 ob 16:44
Niti pod razno! S tem zvarkom me ne bo nihče cepil, briga me za vse! Do zdaj se nisem okužil in se tudi ne bom, zakaj bi se moral cepit in zakaj naj bi se testiral ves čas, če se cepljeni ne???
Jaz bom pa tole, če bo potrebno:
sem na nevtralni strani, 05.11.2021 ob 19:44
Jaz bom pa tole, če bo potrebno:
A to boš na amazonu naročil? Stranski učinki in genska terapija te ne skrbi?
Jahno, 05.11.2021 ob 19:54
A to boš na amazonu naročil? Stranski učinki in genska terapija te ne skrbi?
Jemanje šele, ko fašeš virus. Še vseeno bolje tako reskirat s cepivom krvne strdke in druge stranske kot popolnoma zdrav in neokužen in glede na to, kar je na “trgu od preventivno protektivne kovid robe” na voljo.
raje to kot oboleli kot zdrav se cepit, 05.11.2021 ob 21:28
Jemanje šele, ko fašeš virus. Še vseeno bolje tako reskirat s cepivom krvne strdke in druge stranske kot popolnoma zdrav in neokužen in glede na to, kar je na “trgu od preventivno protektivne kovid robe” na voljo.
Merck IN Pfizer sta pa prozivajalca, enako kot proizvajalca teh cepiv. Tako da ne fantaziraj s podtikanjem kot da so Amazon pilule…
Vlada, 05.11.2021 ob 19:55
te bo prisilila v cepljenje. Vsaj tako zgleda.
zadnji pozikus v krču, ker so zamočili oni poleti leto, ko so že napovedovali 3. val, pa nič naredili s pripravo postelj in prostorov, niso krivi ljudje, ki so se pridno cepili poleti in zaupali cepivom, vsi odgovorni smo se pazili ni spoštovali kot že prej, neponarejali kode, se nismo šlepali na njih od drugih; cepiva pa očitno ne delujejo na slovenski naciji po pričakovanjih vlade, kot pričakovano in morda na kakšni drugi naciji..
Forum je zaprt za komentiranje.