sem mislila, da je mimo
popolnoma sem šokirana. pred časom se je pisalo o moni ki bi naj bila z enim od naših najboljših ekpertov v veterini. res me je prizadelo ampak ste pisali da to ni res.
danes sem po dolgem času preverila njen facebook in onadva javno objavljata zgodbe kje sta bila in si pišeta!!!
ampak ona ima še kar status samska in njegovje zaprt.
če nima spremenjenega statusa potem najbrž ni nič resnega ali se motim?
takrat sem jo spraševala za maske tukaj gor in ni hotela odgovorit. kaj se dogaja?
Nimam pojma sicer o čem govoriš ampak a je vse ok s tabo? Zasleduješ neke neznane ljudi na FB in ugibaš v kakšnem razmerju so? A to se ti je dvignilo na enga in sedaj obsedeno zasleduješ in ugotavljaš če te bo povohljal? Te morem razočarat, FB ni nikakršen indikator :). Jaz sem poročena, imam dva otroka, pa če bi moj FB pogledala se ti o tem tudi sanjalo nebi 🙂
kaj imaš zdaj mene za grozno??? spraševala sem kaj se dogaja in vsi da pač nič in zdaj po toliko časa pogledam ker ona je ozginila od tukaj. in ta dva sta skupaj in sem zamudila vsaj eno leto vmes ker sem vam verjela da se nič ne dogaja. čisto cel čas sta si pisala in ne vem kaj še vse. men se zdi da sta kar lepo skupaj.kot da tebi bi bilo pa vse eno.
popolnoma šokirana nad Yo, 25.07.2021 ob 19:57
kaj imaš zdaj mene za grozno??? spraševala sem kaj se dogaja in vsi da pač nič in zdaj po toliko časa pogledam ker ona je ozginila od tukaj. in ta dva sta skupaj in sem zamudila vsaj eno leto vmes ker sem vam verjela da se nič ne dogaja. čisto cel čas sta si pisala in ne vem kaj še vse. men se zdi da sta kar lepo skupaj.kot da tebi bi bilo pa vse eno.
Ja in?
Kaj pol, ce sta skupaj? ???
Forum je zaprt za komentiranje.