Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem iz Ljubljane in ženske tu niso več resne, ne morem najti ene za zvezo

Sem iz Ljubljane in ženske tu niso več resne, ne morem najti ene za zvezo

Mladost, videl da gre preveč časa in energije sem rajši delal in pustil da so me same lovile.

Temu se reče karma. Verjetno že cela Ljubljana ve o tvojih podvigih. Torej ne morejo biti ženske teboj resne. Je pa danes tako. Ženska dandanes od moškega večinoma ni denarno odvisna, zato se pri moških poslužujejo samo seksa.

Morda karma ..al usoda ..dejstvo da bi ženske lahko enako rekle za moške .. Očitno je tak čas da resnosti morda 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vse ostalo je potešitev in sex..

No, fantje pometite pred svojim pragom.
Najprej živite po svojih željah, potem bi pa imeli resno razmerje…
In ja, sigurno vas čaka na prvem vogalu…

Tako je na tem svetu, da vsak ki misli da je kralj sveta jo še vedno dobi po pič.. to je dejstvo, tudi ultra bogataši, ko imajo polno vsega enkrat jih dočaka dan ko so stari in je treba umret,.. ja ampak takrat je pa toliko huje, ko veš da vseh tistih milijard ne boš odnesel s sabo…

Res si sam kriv samo ni še nič prepozno. Spremeni se sam, iščeš na napačnem kraju. Še vedno so mirne, resne, romantične.. samo kraj iskanja zamenjaj. v javni hiši ne boš našel device, za šankom ob 3 zjutraj pa tudi verjetno ne zveze željno dekle. Sploh pa malo se ozri na podeželje, po mestih so se babnice v velikem delu že zdavnaj strgale s ketne. Seveda obstajajo kraji tudi v mestih, kjer naletiš še na kakšen diamant. Drugače pa bodi vesel, boljše da nič nimaš kot nezvesto ženo. To je najslabše kar lahko dobiš.

Predvidevam, da spoznavaš te ženske na istih lokacijah… spremeni lokacijo torej bari in kafiči odpadejo. Spoznavaj ženske na čisto drugih lokacijah ali drugem kraju …hobi, trgovina, narava itd…

Sem ob objavi videla da ti je resen2 že to napisal 🙂 Drži kot pribito. Srečno!

Carma is such a bitch 😂

Smešno je poslušat seksarje za eno noč, ko ugotovijo da to ni to in da so osamljeni hahah. Pa ljudje kaj mislite, da bo od seksa za eno noč? Ena velika praznina in nič več kot to. Vse kar je je tistih 20 min užitka.
[/quote]

Zakaj za vraga si mene citiru zdj? Kaj mam js veze z seksom za eno noč? Nisem osamljena, tega ne počnem in kenslam vse, ki to zelijo. Iscem samo resno vezo pa se to ne aktivno. Ko bo & če bo, bo.

Po letih sem idealna zate, a kaj ko sama takšnega tipa, ki v bistvu nikoli ni imel resne zveze, ampak samo fookaril naokoli, ne bi imela. Tako da ti moraš iskat v svojem rangu, torej ženske, ki so se tako kot ti fookarile naokoli med leti 15- 30, pa si pri 30ih morda želijo resne zveze. Takšne, ki smo že skozi imele resne zveze in tudi že nekaj let živele s fantom, nas fičfiriči, ki se pri 32ih slučajno spomnite, da bi se ustalili, ne zanimate. Nimate niti izkušenj in niti pojma, kaj to je resna zveza in pri 30+ to šele začet ugotavljat, je prepozno.

Haha, ti si pa res ena terna. Jaz sem rajši v zvezi s kanarkom kot pa s tabo.

https://www.zurnal24.si/magazin/odnosi-in-prosti-cas/takole-je-32-letni-ljubljancan-udrihal-po-zenskah-349273

Hahaha.

Če ti je katera ženska vseč jo je treba večkrat obiskat drogač pa ženske veliko komplicirajo ko ti ženska reče ne je isto ko da bi rekla da če pa reče da je ipak da moj nasvet probaj se veliko družit z žensko pa nebo problem rade pa gredo ven lepa beseda lepo mesto najde če ti je
ženska všeč in te zavrne se pritoži nimaš kaj zgubit ne obupaj

Človek, čisto narobe gledaš in iščeš.
Ni važno, katero starostno skupino gledaš vedo bodo zraven tudi take ki niso resne v tistem času iz kakšnega razloga (morda prebolevajo, morda so hormonsko neuravnotežene, morda kaj drugega). Vsaka od njih bo v kakšnem drugem obdobju smrtno resna v zvezi, ko pride pravi čas in pravi za njo. Zato nevem zakaj obsojaš ker si sam isto dal skos. Problem v tebi je da tega nisi opazil. Skratka iskati moraš takšne ki so sedaj pripravljene in sedaj smrtno resne za zvezo in družino. Takšne pa verjetno ne skačejo po diskačih v majčki, ki ne pride niti čez joške in miniki do polovice riti, pač pa se udejstvujejo kakšnega hobija, morda športa, skrbijo da bodo imele streho nad glavo in kaj v hladilniku…
Skratka razglej se po stvareh, ki jih počnejo odrasli, pa boš ujel resno osebo, pripravljeno na kaj več. Če pa boš še naprej lovil na isti način kot si prej lovil seks, bo verjetno še vedno tvoj ulov pač seks.
Lahko bi si seveda prebral tudi kakšno knjigo in se duhovno izpopolnil, zato da boš zdržal tudi v pogovoru na parih zmenkih, da boš osebo malo bolj spoznal…

sem jaz za to. sem nov tukaj in ne vem, kako bi si lahko izmenjala stike 🙂 sem iz gorice

Mogoče pa te ženske tako rečejo samo zato, ker so naletele na tok tipov, ki se niso želeli vezat in preizkušajo teren? Danes je iskrenost postala podcenjena in skorajda nezaželjena, ljudje nosijo maske, ker jih je strah zavrnitve, predsodkov. Tiste ta bolj poredne pa zgleda malo bolj razmetava, jaz jih ne sodim, ker smo ljudje tako moški kot ženske, in če je potreba največ kar je nedo zagrešil se mi zdi veliko bolje kot kaj drugega. Če ženska noče seksat je pa spet problem. Lahko pa tudi da ob vseh teh ločitvah ne verjamejo več v pristnost odnosa, ki si ga želijo, in je to obrambni mehanizem. Vsekakor boš moral še veliko preklepetati, da boš prišel do ene, ki bi si zvezo želela, samo ne bodi preveč zbirčen potem 🙂 Pristop, ki si ga imel do sedaj pa tudi morda privlači ravno napačne osebe, za tvoje nove srčne želje.

Prejšnji komentarji so bolj ali manj nabijanje v temo. Resnica je: ženske v Ljubljani so postale preemancipirane, kar se je videlo že v 90-tih v srednjih šolah, danes pa je Ljubljana mentalna ustanova.

Njihov način govora, afnanje delno preneha po 40 letu, ko niso več poželjive v očeh moških, kakršne one hočejo, vendar imaš takoj drug problem. Ti nisi v vezi z njo, ampak v vezi z njenimi “prijatelji”, s katerimi se bo ona dopisovala, ker bo iskala potrditev, da je ona še vedno lepa (čeprav že s podbradkom).

Problem je tudi, da potrebuješ vezo, da se naučiš živeti z nekom, razreševati spore, ustvarjat kompromise, ti pa nimaš s katero, ker je vse okrog tebe mentalno prizadeto. To ti isto, kot da hočeš igrat tenis, ampak nimaš človeka, ki bi obvladal osnovne zadeve in posledično je vse skupi kr-neki.

Moj predlog: da iščeš žensko na raznih športnih eventih ali npr. ustvarjalnih delavnicah, presenečen boš, kakšne pozitivne in preproste osebe imaš vse tam. Pazi samo, da ni pravkar prišla iz veze, ker bi lahko samo iskala zamenjavo – s kupom nerešenih zadev iz preteklosti z bivšim. V vseh ostalih primerih samo navali, naj ti ne bo ovira, če ženska nekoliko starejša in ima otroke. Edino, kar je važno, da ima porihtano v glavi.

Vse tudi ni res, mogoče pač iščeš v takšnem krogu ali takšnih telesnih preferenc, da pač samo takšne kandidatke najdeš.

Jaz sem v zelo poznih dvajsetih … Spala s 3 tipi. Vsi zelo zelo dolge veze.
Enonočnega praznjenja jajc se ne grem, ker v glavnem poskrbim zase boljše kot katerikoli tip.
Je pa vprašanje če bi ti in jaz lahko skupaj “štrihala”, verjetno ne 🙂

Tačas kar si si v mladosti ti praznil jajca, sem verjetno jaz kaj bolj produktivnega počela in zato danes z različnimi ptiči skup letava 🙂

https://youtu.be/ON4ATyXTI7s

Tisti zadnji stavek: “Prosim ne me obsojat”. Kaj te boli ku.ac, če te kdo obsoja? In zakaj bi se trudil? Resna ženska ti bo prišla na pot takrat, ko jo boš najmanj rabil.

Moški si izbirajo ženske pogosto na podlagi, kakšno sliko jim je posredovala lastna mati.
Če naletite na same “lahke”, ni bil moj namen, da bi žalil vaše matere. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

V Ljubljani je obup vse so razvajene, ufurane, polovica jih je na travci al pa kakih drugih drogah, nič ne znajo naredit, kuhanje jim je španska vas.

Že v Škofji Loki ali v Grosuplju je povsem druga zgodba, Ljubljana je pa res bolana, kakor gre že zimzeleni rek.

Avtor kaj pa ti resnici ponudiš ženski? Misliš da ji res daš to kar pišeš? Eno je govoriti, drugo je praksa 🙂

https://youtu.be/mnH74-CNn6A

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close