Selešova ima ALS
Dvomim, da gre za ALS pri njej, ker traja že 3 leta. A ne bi pri ALS šlo hitreje? Vinci je umrl v slabih 2 letih ali še manj.
Povprecje je 3 do 5 let po diagnozi. Dlje kot 5 let jih zivi 30% in dlje kot 10 let jih zivi 10 do 20%. Ameriska statistika. Ne vem, kako je pri nas. Monika je v dalec nadpovprecni fizicni kondiciji, kar bi ji lahko pomagalo, da bo zivela dlje.
Anonimno 8955, 12.08.2025 ob 18:16
Koliko je tega, tašča mi je umrla zaradi tega , enako kolega, sedaj vidim tudi Seleševa, pa oni Jeseniški hokeist se bori s to boleznijo.
sportal/tenis/monika-seles-spregovorila-o-hudi-bolezni-669585
Nikjer Ne piše, da ima ALS. Že 3 leta ima avtoimunsko bolezen, piše. Teh pa je malo morje. Poleg tega ALS zelo hitro napreduje. Po treh letih od diagnoze bolniki večinoma ne morejo več hoditi, v petih jih večina že umre. Monika NIMA ALS.
pravilno, da jo ima. vsi takile bi morali enkrat dobiti hude bolezni. koliko navadnih ljudi je bolnih, izmučenih v strašni stiski brez denarja pa še delat morajo pa se nihče ne sekira zaradi njih. sam sem bil hudo bolan 25 let, še sem bolan ampak k sreči zaenkrat skoraj čisto pozdravljen. a vi mislite da boste bogati pa ves čas samo uživali fukali žurali in še ko boste crknili da boste na hitro brez mučenja. ne gre to tko. edina pravica je še ta da vsi crknete, upam da vsi našteti bogati uživači v hudih hudih mukah.
Forum je zaprt za komentiranje.