Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek seksulja

seksulja

Haha, dobra razlaga (zadnji stavek).

Japkica gre za udoben nacin zivljenja ki ga zagotavlja denar. Zakaj pa mislis da se nekateri deci grebejo za denar. Zaradi sebe ali zaradi “sadov dela” 🙂
http://www.youtube.com/watch?v=G_UXvcr22rM
Antilopa sem sel pogledat se drugo fotko. Ce se ne motim je punca “neobremenjena” z nekaterimi zenskimi zapovedmi in zatorej se bolj privlacna za moski rod 🙂

Dej no moski 111… te bom še brala kot materialista! A ne vemo vsi kaj nam prinaša denar? Pa prinaša zgolj to? :)))))
Kakorkoli… ne maram da se meče ljubezen v isti koš, kot denar. Potrebna pa sta oba. Životariti se da pa tudi brez enega ali drugega.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Madonca Japkica 🙂 Ze 2 dni neobrit. Ob 12:15 sedim za racunalnikom v spodnjih gatah. Zenske vidim le se ob okencih za pritozbe ti pa materialist. Minimalist 🙂

No no, sej tko ‘intimna’ pa ne rabva bit. :))))

ps; ne ti men o gatah! 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Glede na to da si v vezi, si verjetno navajena in toleriras vse, oz. marsikaj. Upostevajajoc sem se malce sprostil v izrazanju pri cemer upam da nisem izvedel kaksnega vecjega pohujsanja v dolini sentflorjanski. Sem bil pa iskren 🙂

Nikar skrbet za mojo krepost. :))))

Obranil sem se etikete materialista. Vse preostale sprejmem (ker pac imam ogromno napak) te nisem mogel. Saj razumes 🙂

Beri pozorno… nisem rekla, da te berem, kot materialista. Der Teufel steckt im Detail. 🙂

Tudi ti si nekaj prezrla:
http://www.youtube.com/watch?v=aS89IXxwLE0

Mah jaz ti kar naprej prevode pišem. Ne rabiš tega z japanese naglasom. :)))

Zame je malce prepozno no velika vecina pa bi bila pre-zadovoljna z njo.

Kaj pa tisto, da življenje uči?

Od trnja do zvezd…

… in obratno.

Zenske vse vidite nekoliko drugace. Spominjam se dogodka ispred nekaj let ko sem igral igrico mali bogovi (odsvetujem). Sodelavka je bila samska in kar tesko je bilo poslusati dan na dan, da ni nikjer vec moskih kako ni “normalni” moskih itd. Pa sem prvic in zadnjic (definitivno :)) se umesal in jo poparckal s prijateljem. V mojih oceh idealna kombinacija. On prijazen, ustrezljiv, dobro situiran, on a pa …. samska in zelo blizu -preblizu mojih uses:)
Hja seveda se ni izslo, kajti cez cas sem izvedel da njej najvec pomeni, ce se lahko pohvali s svojim moskim. Torej nasvet za moski ki lovijo strelke je: bodite opazeni, izstopajte in prevzemite glavno besedo v druzbi. Pot do njenega srca je odprta 🙂

Bo to?

Moški111, da ti kaj takega več ne pride na pamet, resno. :))) Če se tebi dve osebi zdita “dobra kombinacija”, ni nujno, da sta res. Jaz sem imela v službi sodelavko in sodelavca, ki so ju želeli skup spraviti na vsak način in so bile tudi spletke posredi, zato da bi se on začel zanimat zanjo (interes je bil večji z njene strani, očitno). Šlo je pač za sodelavko, ki se je znala prilizovati, in se je nekaterim sodelavkam zdela tako simpatična, da so jo želeli poparčkati s tem sodelavcem.

Mogoče si se ti na nek način želel “otresti” te sodelavke, da ti ne bi skakala okoli ušeš (mogoče je kazala zanimanje tudi zate), ampak takih metod se vseeno ne poslužuj. Še manj je to priporočljivo, če gre za sodelavko ali če sta celo oba tvoja sodelavca.

Enako ni dobro kogarkoli odsvetovati svoji sodelavki ali sodelavcu. Če se nekdo opeče, se bo pač že naučil kaj iz tega.

Pa to je nekaksen princip “dobrote”. Predvsem zenske rade parckate. “Meni je tko fajn, pa si zelim da bi bilo vsem”. Pri meni je slo bolj za usmiljenje, no bumernag me je dobro zadel, tako da sem dobil svojo lekcijo. Samo poglej tele odnose na tem forumu. Vse se natipka, vse je crno na belo pa je razumevanje luknjicasto da je veselje brati kako razume zenska in kako povsem drugace isto zadevico tolmacimo moski.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close