Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek seksulja

seksulja

Ampak za potrebe kake posebne kemične reakcije bi pa lahko steklopihač napihal kako bolj sofisticirano obliko, al ne? 😉 :D[/quote]Poznamo tudi bučke, erlenmajerice, čaše in druge flaške. Ne vem s čim ti najraje delaš… nekam se mi zdi da rabiš vsaj en liter čiste vode danes…ali pa baldrijanove kapljice,?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Mislim, da ne. 🙂
Samo tu na tem forumu ti (pre)hitro zabijejo nož v hrbet, če nisi dovolj natančen….. :/
Ne bi bil rad kot eni, ki jih imajo že za celo ikebano napikanih po hrbtu…… 😉 :))))[/quote]

No ne vem, sicer mi ne deluješ tako preplašeno. Lahko si pa res samo hraber na jeziku… Pa bojda te e-ikebane ne bolijo tako močno, kot tiste prave. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ampak za potrebe kake posebne kemične reakcije bi pa lahko steklopihač napihal kako bolj sofisticirano obliko, al ne? 😉 :D[/quote]Poznamo tudi bučke, erlenmajerice, čaše in druge flaške. Ne vem s čim ti najraje delaš… nekam se mi zdi da rabiš vsaj en liter čiste vode danes…ali pa baldrijanove kapljice,?[/quote]A lahko to razumem kot povabilo, častiš lite (hladne) vode? 😉 😀
Kapljice bi bile pa že čisti presežek…… :))) Dan “D” se približuje, če boš tam boš lahko ocenila koliko imam hraber jezik…… 😀
Če bom dočakal (živ)….. ha,ha,ha

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če bo le mogoče in če boste tam še po šesti (prej imam namreč neodložljive obveznosti ravno v LJ) se vam z veseljem pridružim. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Poznamo tudi bučke, erlenmajerice, čaše in druge flaške. Ne vem s čim ti najraje delaš… nekam se mi zdi da rabiš vsaj en liter čiste vode danes…ali pa baldrijanove kapljice,?[/quote]A lahko to razumem kot povabilo, častiš lite (hladne) vode? 😉 😀
Kapljice bi bile pa že čisti presežek…… :)))[/quote]Bi šlo ja, ljubljanska je menda bolj trda kot v vaših krajih… zna malo prizemljiti, ko se ti nekaj piše danes…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[/quote]

OK, lahko se glede epruvet pogovarjamo tudi o dimenzijah in volumnu. Vse to bi lahko stlačili pod fiziko, čeprav je morda na prvi pogled bolj stvar matematike.

Vse ostalo našteto pat udi utegne prav priti, še posebej mednarodni odnosi, če Štajerci kdaj postavite mejo na Trojanah :-))))

Helena Blagne je sexulja,to ti vse pove!

SEKSULJA? Zenska s izrazitimi parametri za katerimi se obraca vsaka moska glava 🙂
V moskem svetu zelo cenjene. Zadnjic so me v neki trgovini prinesli naokoli in besen stopim pred tistega reveza ki se je kar tresel pred mano. Poslal me je na oddelek reklamacij. Tam pa …. sexulja v pravem pomenu besede. Moski 111 je ostal brez besed 🙂

Jah kako zdaj?! A nisi ti ena veliiiiiiiiiiiiiiiiiika izjema? :))))))))))

Slo je le za vizualni uzitek 🙂

Verjetno so namerno na oddelek za reklamacije dali seksuljo. Dobri tržni prijemi, ni kaj. :)) Samo potrošnico bi taka seksulja še bolj razjezila. :))

Hihihi… krvav pod kožo. 🙂

Seveda samo vizualni… kaj si pa mislil, da te bo dala na mizo?????? :)))))))))))

Ne podcenjuj moske domisljije 🙂 No roko na srce nisem bil niti blizu njene lige. Priznam 🙂

Antilopa avatar me je dobro zmedel. Kar naenrat te moram na novo popredalckat 🙂
Sem preprican da imajo vecjo ekipo in da premisljeno posljejo pravo osebo na “pogajanje”.
Da pa je to prava poslovna poteza? Definitivno. Saj sem v trenutku pozabil da sem jezen in za kaj je sloh slo ….

Aja? V kateri predal pa si me prej dal? Enkrat si sicer v vizualizaciji nalepil mojo domnevno dvojnico, ampak nisi dobro zadel, Matjažko je bil bližje. 🙂

Eh vidiš… preveč predalčkaš. Tudi sebe in s tem se kar sam diskvilificiraš. Nicht gut. 🙂

No,no pri tovrstni zenski brez MB in dobrega bancnega racuna nimas kaj iskati. Vecina moskih s tega foruma bi takoj vedelo da so izzven njene lige. Cetudi bi bili nekateri takoj za kaksno akcijo 🙂 (Na mizi-japkica cccc :)).
Glede predalckanja. To je podobno ce beres neko knjigo in si zamislis (no mogoce to pocnem le jaz) kako nekdo izgleda. Potem pa naredijo film in si razocaran. Preprosto vsak ima svojo definicija lepa zenska, simpaticen fant, igriva Japkica, modna Antilopa, ….
Diskvalifikacija? S kaksnimm miljonckom bi izgledal dosti lepsi. Bikice danes je dan za loto. Opomnite Bibito.

Pozabljaš, da smo tudi ženske različne med sabo. J*b*š miljone! :/

Japy- japkica vsaka cast izjemam no …. 🙂 Zgodovina je uciteljica zivljenja 🙂 In upam da se bo se kaksen moski oglasi in tole pokomentiral. Preveckrat (vedno) se je iskazalo da je selestenje prevladajoci element ljubezni in naklonjenosti. Vem, ne bos se strinjala, vecina se ne strinja, no … tista zoprna zgodovina 🙂

Šelestenje je pogosto prevladujoč element razmerja, ne ljubezni. Zato se mnoge ženske poročijo s premožnim, ali dobro finančno preskrbljenim, za ljubimca pa si iščejo kakšnega fejst deca, ki ima sicer nekoliko manj v denarnici. Ali pa se prilepijo na kakšnega poročenega tipa, ki ima precej pod palcem. Takrat se ne ukvarjajo z njegovo zunanjo lepoto, temveč z njegovim vplivom na poslovnem področju. Moški111, jaz ti dam prav, samo rahlo sem te morala popraviti. Žal je tako, da ljudi pogosto vodijo interesi.

Moški111, en medklic, če dovoliš. Zakaj imajo mnogi poročeni moški ljubice, ki izgledajo slabše od njihovih žena? Vem, da boš rekel, da gre za seks, ampak vseeno.

Jaz ne verjamem, da tudi tisti, ki imajo denar ne znajo ljubiti.

Normalno, da znajo, japkica. Mi se pogovarjamo o drugačnih interesih.

Normalno, da znajo, japkica. Mi se pogovarjamo o drugačnih interesih.[/quote]

… ki se vedno podtikajo ljudem, ki nekaj imajo… :/

Veliko zensk (da ne bo napadov s strani) da veliko na zunanji izgled, kamor sodijo tudi krpice. In to seveda stane. Udobno zivljenje stane. Veliko uzitkov (ne vsi) stane. In zato je za vecino zensk, za sexulje pa definitvno izbira stabilne valute .
O ljubicah pa … Nimam izkusenj, no to je tako kot ce kuzku vrzes kaksen priboljsek z mize. Cetudi je sit bo savsnil in prosil se 🙂

Saj imaš prav ja. Ženske pa sedimo doma in čakamo, kaj bodo gospod prinesli domov. Če pa že znamo delati, zaslužiti itak ne znamo. Spet resnica posameznika. :/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close