Seksi spodnje perilo
Pozdravljene vse nočne sove, ki skakljate po forumu.
Zanima me kje kupujete seksi spodnje perilo? Zdi se mi, da pri nas sploh ni ne vem kakšne izbire (morda se motim) in da so cene vrtoglavo visoke. No, če ima kakšna v skritem žepku kakšno fino trgovino ali kaj podobnega – javi se.
Vsem ostalim mamicam na porodniški – da bodo mali angelčki lepo spali in me z njimi. Če že zaradi foruma ponočujemo 🙂
se pridružujem POLONI, ni ne vem kako drago, je seksi za dol past – in ja, nikanze, je tudi za malo večje ritke, ni za pod poslovne oblekice, za koga zapecat pa kot nalašč…
Nikanze – seksi pa si lahko v katerikoli številki, če se le sama sebi zdiš in si polna elana… draga moja, tudi z 80 kg si lahko seks boginja…
T.
Dobiš, dobiš, pred kratkim kupila 🙂
V Maximarketu imajo lepo, zelo sexi perilo, raznih barv, znamk Schiesser in Triumph, tudi v teh velikostih. Cene? Hude, a je perilo zelo lepo in kakovostno in takoj odtehta 5 navadnih bombažnih gat. Tudi v Palmers dobiš kaj v teh velikostih, vendar nimajo vedno na zalogi večjih številk.
Nika, poskusi pri Hesto, to firmo smo že 1x “obdelale”, ni tako draga in jaz sem zelo zadovoljna, pa druge zgleda tudi (www.hesto.si).
Če jim ne dela internetna trgovina, jih pa pokliči po telefonu in jih povprašaj po artiklih na internetu. Zelo so prijazni, prav vsi. Jaz jih pokličem, jim naročim in čez 2 dni dobim v MB po pošti in plačam poštarju. Res enostavno, če moram kaj menjat (ja, se zgodi), pošljem nazaj, pokličem, se zmenim in čez 2 dni je spet pošiljka tu. Ti si pa menda iz LJ, se ti splača it pogledat v njihovo trgovino poleg tovarne, na netu vse piše, kje so.
pojdi vsaj pogledaj na net, te nič ne stane.
LP in uživaj :))))
Ne, G. nisem iz Lj. In s 6mesečnico grem zelo poredko do Lj, pa še to s kakšnim posebnim namenom in potem ni časa za shopping. Sem pa iz dolenjskega konca, smer Novo mesto.
Sem pa pogledala na Hesto, pa imajo do sredine novembra stran v obdelavi. Bom poskusila enkrat ta mesec naročit nekaj iz Victoria’s Secret (Amerika), pa da vidm kolk me košta skupaj s poštnino in carino, ker so drgač cene kar zmerne.
Pozdravček
Nisem si mislila, da bom sem gor to napisala, ampak sem si kar prko kataloga naročila ene tangice in tako lepo sp. srajčko. Saj je res bolj plastika kot ne, ampak jih tako nisem dolgo gor in tako je bil namen dosežen. Nosim pa št. 48! in imam še malo več kot 80 kg, se pa v tem dobro počutim in mož je navdušen. Kaj želeti več?
Aja, -20 kg;))
http://www.hesto.si/perilo/default.htm
no, jaz grem kar sem gor, kliknem si tisto perilo, ki mi je všeč, povečam slikico (res, vse slike se ne dajo povečati) – dobiš povečavo in opis, št. modela, sestavo.
Potem pokličem na Hesto, povem zakaj kličem, včasih me vežejo ali pa ne in naročim.
Probaj, zdaj pa ne bom več pisala o tem, da ne bo kdo mislil, da delam reklamo za njih ali kaj podobnega :)))))
samo, meni je to ful komot.
moj mož pravi, da je ceneje na tej strani
http://www.erotik-box.de/index.php
victoria secret je malce dražja..
baje naš Božiček tam nakupuje!
Živjo,
jaz kupujem spodnje perilo v H&M v Celovcu (trgovina je tudi v Gradcu). Imajo veliko izbiro- različne barve, materiali, modeli,velikosti (tudi večje)…; fino je tudi,da si lahko sestaviš komplet iz dveh različnih velikosti ( k nedrčku 70A niso obvezne hlačke 34).
Meni je zelo všeč to,da so tudi velike številke spodnjega perila lepe,v čipki. Sem enkrat v Sloveniji iskala malo večji nedrček za mami,pa nisem našla niti enega,ki bi ga človek z veseljem pogledal.
Aja,še cene;nedrčki od 12-15 EUR,hlačke pa 6-10 EUR.
Lepo se imejte,
Ireny
Tudi jaz kupujem najraje v H&M, imajo ful izbire, pa tudi meni je najbolj všeč to, da si lahko sam sestaviš komplete, saj so mi drugače v kompletih ali tangice prevelike, ali modrček premali.
Drugače pa še najpogosteje kupujem tudi v New Yorker-ju, ja.
To dvoje imam najraje, ker je velika izbira in pa ugodne cene. V moj okus pa ni treba dvomit, ker nosim samo seksi perilo- to,kaj ni izzivalno, lepo, elegantno in vroče, ni za mene. :)))
Hojla!
Midva z možičkom že nekaj let skupaj naročava perilo pri Victoria’s Secret. Ne nosim nobenega drugega, ker je VS zakon – v vseh pogledih: design, kvaliteta, funkcionalnost, sexy počutje, ko ga nosiš – tudi v nosečnosti se mu nisem odrekla. Kupujem tudi njihova oblačila. Priznam, da je bilo od začetka zelo težavno usklajevanje s slovenskimi špediterskimi podjetji, ker niso znali pravilno pripraviti papirjev za carino, želeli so nevemkakšne specifikacije blaga v pošiljki kljub originalno priloženi specifikaciji s strani VS-a. Pa stroški dajatev so tudi visoki – skoraj v višini vrednosti celotne pošiljke. Vendar: “It’s worth it!”
Ariana
1. Postopek naročanja: preko spletne strani; če grem v Ameriko, raje kupujem tam (imajo trgovine na žalost le po Ameriki); oblačila prodajajo le na spletu.
2. Pošiljanje: le letalsko (preko FEDEX-a ali UPS-a) zaradi zavarovanja pošiljke.
3, Poštnina: glede na vrednost pošiljke (dodatnih 20-50USD).
4. Prispetje pošiljke: na Brnik z letalom najkasneje v 7 dneh, špeditersko in carinsko “pacanje” do nadaljnih 7 dni.
5. Stroški: carina & špedicijski manipulativni stroški zbesejo cca. 80% vrednosti pošiljke.
6. Zamenjava: moraš pa ponovno plačati stroške pošiljanja in carine – izkušnje moje prijateljice.
7. Ne izplača se naročevati samo enega kosa perila; jaz vedno naročam za vsaj 150USD, stroški so tako vsaj realni. Zaenkrat….
LP,
Ariana*
Ariana hvala! To pa je ful preveč zapleten postopek za kupovanje perila 🙂
A si morda že kdaj razmišljala, če bi nas več naenkrat naročilo in si razdelimo stroške? Je še katera zainteresirana? Kataloge se da namreč naročiti po netu, pa na svojem internetnem naslovu imajo tudi vse opisano in pofotkano. S specifičnimi nasveti nam pa lahko Ariana pomaga, ker izgleda, da že ima nekaj njihovih izdelkov. Ariana? Kaj pravite?
Čikita,
Postopek zgleda zapleten, pa ni. Le dobre živce za poslovanje s slovenskimi špediterji moraš imeti. Problem je v tem, ker so carini v dosedanji obliki šteti dnevi, (EU pred vrati), tako da si lahko privoščijo “ribanje” špediterjev za vsak napačno vnešen šifrant (preverjeno!!). Leta 2004 bo verjetno že kaj bolje…
Glede skupnega naročanja v eni pošiljki pa – nisem preveč za. Veš, še vedno ostaja to ritual z mojim možičkom. Od naročanja do odpiranja pošiljke. In ne bi rada vedela, kaj si naročajo druge… Pa brez zamere!!
Pozdravček,
Ariana*
Forum je zaprt za komentiranje.