seksi perilo
da – poštnino plačaš že ob naročilu ( znesek je vezan na vrednost naročenega, kar si lahko pogladaš tudi v njihovem oddelku Customer Service, Delivery Conditions), nato pa plačaš še SLO carinske dajatve in DDV…A še vseeno pride ceneje, kot izdelki evropskih kvalitetnejših blagovnih znamk.
Če stane modrček npr. 36 USD, je končna cena cca. 9000 SIT; pri njih se izjemno izplača kupovati v času Semi Annual Sale – polletnih razprodaj, ko so stvari znižane tudi do 70%…In kot zanimivost: tudi v času razprodaj so na voljo skoraj vse številke. Jaz vedno počakam in nato naročim. Sicer pa imjo razprodaje skozi vse leto, artikli so znižani od 25-70%…..
Naj samo omenim, da sta njihovi liniji “Very Sexy” in pa “Body By Victoria” neprimerljivi z vsem evropskim perilom….Sploh kar se kvalitete in obstojnosti čipk ter barv tiče!
Pa še nekaj je: samo pri njih imaš na voljo toliko raznovrstnih, funkcionalnih, lepih in seksi modelov v velikostih košarice, večje kot naša “D”.
Pozor pri velikostih: npr. njihova “C” je naša “D”….imajo pa tudi njihove velikosti “DD” in “F”….Imaš tudi Size Chart a njihovi spletni strani. Ko pa boš prvič nekaj naročila, ti bodo avtomatsko začeli pošiljati kataloge in boš na tekočem.
Sama sploh več ne pomišljam, ko rabim novo perilo, saj se mi ne da pri nas skakati po trgovinah in gledati neprimernih modelov za mojo velikost. Zato že 5 let raje naročam pri njih, ali pa ko grem čez lužo, kupim v njihovih trgovinah. Kar je pa že druga zgodba, saj me ponavadi ni ven tri ure :-))
Lp!
ŠE eno vprašanje bi imela: morda veš, katero štev naj vzamem , če imam tukaj modrc štev. 75 koš. E ali F? Zadnjič sem v H&M kupila mislim da 80D, pa je še kar… za silo…. seveda ob hitri hoji vse sili ven.
Sem pa kupila tudi preko Nekrmana štev. D- pa sem vse razdala prijateljicam, saj je bilo ful ful premajhno.
Imaš morda kak mail, ali kaj , da bi – če se ti da – me obvestila, ko bodo razprodaje. So zdaj tudi?
Zgleda mam ful slab pc, traja zelo dolgo, da mi odpre kar kliknem.
lp – in res hvala.
Jaz imam številko 95 E in pri Neckermannu in ostalih kataloških prodajah sem si naročila že vsaj 10 modrčkov in vsi so mi bili do zdaj prav in tudi s kvaliteto sem čisto zadovolja. Isto je s spodnjicami. Ne moreš pa pričakovati, če imaš sama košarico E ali F, naročiš pa D, da ti bo prav. Če boš naročila točno takšno številko, kot jo imaš, ti bo pa mogoče res prav. Sicer pa lahko vse zamenjaš za večje številke, tako da to res ne bi smel biti problem.
Jaz s perilom preko katalogov nimam težav. Naročim v svoji številki in mi je prav (isto je pri Quelle ali Ottu). Imajo pa vedno lepše in vedno bolj seksi spodnje perilo (sploh Otto ima zelo lepe stvari), tako da vedno najdem kaj zase.
Lahko si pa sama malce pogledaš na strani od Otta:
http://www.otto.si (imajo res lepo spodnje perilo in tudi večje številke)
žana,
za tvojo velikost bi ustrezala njihova 34 D ali pa 34 DD, saj so njihove številke malo večje in bolj “udobne” od naših evropejskih ( vem po lastnih izkušnjah).
Drugače pa lahko sama preveriš na:
Glede razprodaj – so tekom celega leta; vzemi si čas in malo pobrskaj po njihovi spletni strani…..
Lina501,
plačuješ izključno s kreditnimi karticami ob naročanju ( plačilo s karticami je varno!), pred prevzemom v SLO pa plačaš še stroške carine in DDV-ja, ki ponavadi znesejo več kot 50% vrednosti naročenega. Veliko daš naši “požrtni” državici, a se še vedno izplača……..
Jaz ga že dve leti kupujem preko spleta. V seks shopih je več ali manj kitajsko smrdeče sranje (pardon izrazu ampak je res). Uporabljam izključno perilo znamke Obsessive, kupujem pa na spletu na http://www.urejena.net
Forum je zaprt za komentiranje.