Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis seksi knjige

seksi knjige

Katere so vam pa najljubše ‘seksi’ knjige? saj veste, take začinjene, napete po možnosti…

Nisem kakšna čistunka, ampak v literaturi mi ta zvrst ne sede. Ne berem.

La cucina in Kot voda za čokolado. obe seksi, obe čutni.

Pred spanjem si stokrat počešem lase; Puškin – naslov sem pozabila, vendar se da iz naslova razbrati vroča tematika (obstajajo polemike, ali je on res avtor); Zupan: Menuet za kitaro …

Klasika pa je seveda Simmel: Včasih je tudi jokati užitek. Je kriminalka oz. zelo napeta zgodba, vroči prizori so redkejši, a ko pridejo, so udarni :).

K.

Nerdjima, Mandelj
Dogajanje v Maroku, knjigo kar poješ… Vredna branja, sploh za tiste, ki jih veže na tamkajšnji svet in kulturo.
Priporočam.

Hehe, kako skopi odgovori?
Kaj ne beremo tovrstega čtiva? No, v zadnjem času res ne vem za kako zbirko – mislim, da je nekaj slovenskega – erotični roman, ampak nisem še utegnila prebrat, več slovenskih avtorjev, pa mogoče je kaj dobrega vmes.
Se pa spomnim zbirke, pred leti – spet ne vem imena – so pa notri tako Miller, Bukowski, Anonymus, kot Emanuelle, pa še več jih je ampak to so že leta, odkar sem to požirala :))

Anais Nin je tukaj kraljica. Ptičke, Venerina delta, Henry in June – do konca erotično in uživaško, ne da bi uporabila en sam vulgaren izraz.

Aja, pa seveda najvulgarnejše od vsega – mislim, da je naslov Tri hčere svoje matere. Na naslovnici so pa tri krtače za lase. Mislim, tam te pa lahko rukne! Vse imaš notri, od pedofilije do sodomije!

K.

Poteme seveda ne moremo ne omeniti Lolite Vladimirja Nabokova. Tema je res delikatna, a napisan je ENKRATNO. Neverjetno, kako bogato se je v angleškem izrazil po rojstvu Rus.

Prehitro sem kliknil na pošlji, pa polno napak je … Torej:

Potem seveda ne moremo ne omeniti Lolite Vladimirja Nabokova. Tema je res delikatna, a napisano je ENKRATNO. Neverjetno, kako bogato se je v angleškem jeziku izrazil po rojstvu Rus.

Seveda je to branje dobro tudi v slovenskem prevodu Janka Modra.

Se mi zdi, da se je tisti zbirki reklo Dotik.

Gabriel Garcia Marquez: Vse moje žalostne kurbe

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Joj sem raztresen.

Naslov je ŽALOSTNE KURBE MOJEGA ŽIVLJENJA.

Lapsus.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ČE se omenja Marqueza ne moremo mimo Kawabate in njegovih Spečih lepotic.

New Report

Close