Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Seksapilni košarkarji

Seksapilni košarkarji

Ja, seveda! Temo je odprl moški, jaz sem se ji samo prilagodila.

Se pa lahko o športu meniva tudi zelo strokovno, če hočeš. Pa ne le o košarki. Ne posplošuj na podlagi svojih izkušenj z ženskami. Sem prepričana, da se najde veliko žensk, ki o športu ve veliko več kot ti. Pa brez zamere.[/quote]

To pa drži, imam prijateljico, ki je velika Chelsea fenica, ve vse o igralcih, rezultatih zadnjih 10 let..skratka živ leksikon…da ne govorim, da ima Chelsea posteljnino, skodelice za kavo, pouštre, drese, kulije, koledar, pižamo..pa da ne naštevam dalje…:)))[/quote]

Dobro, to so feni. Jaz govorim o “strokovni debati”. 🙂

Se pa lahko o športu meniva tudi zelo strokovno, če hočeš. Pa ne le o košarki. Ne posplošuj na podlagi svojih izkušenj z ženskami. Sem prepričana, da se najde veliko žensk, ki o športu ve veliko več kot ti. Pa brez zamere.[/quote]
Ok. Potem se pa vprašaj, zakaj ligo prvakov ( nogomet ) vsak torek in sredo vodi moški in zakaj nikoli v studio ne povabijo ženske ? Enako velja tudi za komentatorja ( spet nogomet ). Dejstvo je, da imamo moški VEČ za povedat o sami tekmi, tudi statistično gremo bolj v detajle Recimo samo tole si poglej za primer :

http://www.youtube.com/watch?v=mNx5ok60U6A

Bikini, with all my respect do žensk, v nogometu in košarki nam ne sežete niti do gležnjev.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja, ena je razlika med moškimi in ženskami glede športa. Moški obsedeni navijači ob pivu in prijateljih pred TV. Ženske pa raje šport prakticiramo. Namesto pred TV se spravimo v copate in teči, kolesarit, plavat, smučat… tipi pa v gostino pred TV navijat.

Ok. Potem se pa vprašaj, zakaj ligo prvakov ( nogomet ) vsak torek in sredo vodi moški in zakaj nikoli v studio ne povabijo ženske ? Enako velja tudi za komentatorja ( spet nogomet ). Dejstvo je, da imamo moški VEČ za povedat o sami tekmi, tudi statistično gremo bolj v detajle Recimo samo tole si poglej za primer :

http://www.youtube.com/watch?v=mNx5ok60U6A

Bikini, with all my respect do žensk, v nogometu in košarki nam ne sežete niti do gležnjev.[/quote]

Na italijanskih TV o fuzbalu debatirajo tudi ženske. Tudi Hrvati imajo zdaj eno reporterko na nogometnih tekmah.
Naša Sanja Modrić tudi veliko ve o košarki, pa ne samo zato, ker je poročena s košarkarjem. Tista “better luck next time” pa ima verjetno na zvezi moške, ki ji posredujejo vprašanja. 🙂

Ampak saj ne gre za delitev po spolu. Gre za to, da je moškim fuzbal ali košarka “strokovni hobi”. Saj hodim občasno na fuzbal tekme, pa vidim same strokovne komentatorje okoli sebe, pred TV jih je pa zgaotovo še več. Ženske takšnih hobijev nimajo. Je pa veliko žensk, ki jih šport zanima,ki se tudi s športom ukvarjajo ali so se in te definitivno nobenega športa ne spremljajo zgolj s tega vidika ali jim je nek športnik seksi ali ne.
Če ima pa kakšna atletinja lepo ritko, se tudi še večji moški strokovnjaki spotaknejo ob to. Zakaj bi bile ženske drugačne?

To pa drži, imam prijateljico, ki je velika Chelsea fenica, ve vse o igralcih, rezultatih zadnjih 10 let..skratka živ leksikon…da ne govorim, da ima Chelsea posteljnino, skodelice za kavo, pouštre, drese, kulije, koledar, pižamo..pa da ne naštevam dalje…:)))[/quote]

Dobro, to so feni. Jaz govorim o “strokovni debati”. :)[/quote]

Aha..oprosti…spet mešam hruške in jabolke…tebe pa človek res ne more peljat žejno čez vodo:))

Dobro, to so feni. Jaz govorim o “strokovni debati”. :)[/quote]

Aha..oprosti…spet mešam hruške in jabolke…tebe pa človek res ne more peljat žejno čez vodo:))[/quote]

Tudi čez Saharo ne. Jaz imam vedno pri sebi kakšen bidon z vodo. 🙂

Aha..oprosti…spet mešam hruške in jabolke…tebe pa človek res ne more peljat žejno čez vodo:))[/quote]

Tudi čez Saharo ne. Jaz imam vedno pri sebi kakšen bidon z vodo. :)[/quote]

pametna punca…vodo z dodatki?

Tudi čez Saharo ne. Jaz imam vedno pri sebi kakšen bidon z vodo. :)[/quote]

pametna punca…vodo z dodatki?[/quote]

z dodatki samo ob športni aktivnosti, sicer pa ne. 🙂

pametna punca…vodo z dodatki?[/quote]

z dodatki samo ob športni aktivnosti, sicer pa ne. :)[/quote]

jest tud….sploh za na bicikl, po kakšnih treh urah vrtenja pedal mi vedno pade cukr…pa prav pride isotonični napitek, pa seveda kakšen energijski koncentrat…

Zdaj mi poveš, ko sem si tvoje ime že tetoviral na ljubavni tepih..:)))[/quote]

Ja, bi bilo smešno, če bi napisal “antilopa”. :))

Zdaj mi poveš, ko sem si tvoje ime že tetoviral na ljubavni tepih..:)))[/quote]

Ja, bi bilo smešno, če bi napisal “antilopa”. :))[/quote]

hm…a hočeš reči, da ti ni ime Antilopa? kam gre ta svet….komu sploh lahko še zaupam…:)

Ja, bi bilo smešno, če bi napisal “antilopa”. :))[/quote]

hm…a hočeš reči, da ti ni ime Antilopa? kam gre ta svet….komu sploh lahko še zaupam…:)[/quote]

Ne vem, če lahko meni zaupaš…jaz sem še fraj in imam vse možnosti odprte. :)))) Hecam se.

Dragi poet, daj mi prišepni, če te ta košarka kaj preseneča? :))

hm…a hočeš reči, da ti ni ime Antilopa? kam gre ta svet….komu sploh lahko še zaupam…:)[/quote]

Ne vem, če lahko meni zaupaš…jaz sem še fraj in imam vse možnosti odprte. :)))) Hecam se.

Dragi poet, daj mi prišepni, če te ta košarka kaj preseneča? :))[/quote]

Nič me ne preseneča…bi pa presenetila tebe košarka, ki se igra med nami rekreativci…to je mesarsko klanje med trumo tipov s krizo srednjih let, ki vse svoje frustracije nakopičene zaradi tega, ker doma nimajo glavne besede zlijejo v tisto uro in pol boja za prevlado…
Pred ogledom take tekme priporočam posvet s svojim psihiatrom:))

Dragi poet, daj mi prišepni, če te ta košarka kaj preseneča? :))[/quote]

Nič me ne preseneča…bi pa presenetila tebe košarka, ki se igra med nami rekreativci…to je mesarsko klanje med trumo tipov s krizo srednjih let, ki vse svoje frustracije nakopičene zaradi tega, ker doma nimajo glavne besede zlijejo v tisto uro in pol boja za prevlado…
Pred ogledom take tekme priporočam posvet s svojim psihiatrom:))[/quote]

Tvojim ali mojim psihiatrom? :))) Jaz mu bom rekla, da me daje preganjavica in da me ti preganjaš po MON-u. :))

Pred ogledom take tekme priporočam posvet s svojim psihiatrom:))[/quote]

Tvojim ali mojim psihiatrom? :))) Jaz mu bom rekla, da me daje preganjavica in da me ti preganjaš po MON-u. :))[/quote]

Draga moja, če bi te jaz preganjal, do MON-a sploh ne bi prišla …:))

Tvojim ali mojim psihiatrom? :))) Jaz mu bom rekla, da me daje preganjavica in da me ti preganjaš po MON-u. :))[/quote]

Draga moja, če bi te jaz preganjal, do MON-a sploh ne bi prišla …:))[/quote]

Pa še res je. Kako me ni sram, da sem se tu gor prijavila. :)))

Saj pa te (še) nihče ne preganja. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close