seks za denar
No no, tega te pa še nisem videl napisati. Sliši se pa res lepo, ampak žal tega ne delaš. ;)[/quote]
Sem glede tega (prodajanja sebe) napisal kdajkoli karkoli drugač?
No no, tega te pa še nisem videl napisati. Sliši se pa res lepo, ampak žal tega ne delaš. ;)[/quote]
Sem glede tega (prodajanja sebe) napisal kdajkoli karkoli drugač?[/quote]
Govorim nasplošno. Glede prodajanja pa menda res nisi. Čestitam. 🙂
Sem glede tega (prodajanja sebe) napisal kdajkoli karkoli drugač?[/quote]
Govorim nasplošno. Glede prodajanja pa menda res nisi. Čestitam. :)[/quote]
Jaz govorim v tej temi, torej ne vem kaj se oglašaš in delaš off topic 🙂
Govorim nasplošno. Glede prodajanja pa menda res nisi. Čestitam. :)[/quote]
Jaz govorim v tej temi, torej ne vem kaj se oglašaš in delaš off topic :)[/quote]
To že, ampak govoril si o vrednotah. Te pa so prisotne v vseh temah, ne le v tej. V vsaki temi se zatakne zaradi različnih vrednot, ki jih imamo posamezniki med seboj. To ni offtopic, govora je o različnih vrednotah, kar je jedro spora. 🙂
Privat life? Koga ti vlečeš za nos? Vsakokorat, ko odprem to stran najdem vsaj 20 postov tvojih (eno in isto blebetanje, pametovanje, dribljanje, norčevanje). GF, zameriš gor dol, toda še meni si na trenutke zoprna, žal.[/quote]
Najlažje je biti kritik. Če misliš, da imaš kaj posebnega povedat idiotom, nekaj, kar bi se nas morda prijelo, izvoli odpret svojo temo in nekaj napisat v njej. Glede na to, da si tako kritična, te mora razganjati od idej. Vsaj eno nam podari. Ostale ,ta boljše, kar obdrži zase. Prispevaj vsaj minimum, da nas dvigneš duhovno za centimeter nekam. Zakaj smo te sicer dvajset let futrali in šolo plačevali, če nas zdaj ne znaš niti z enim izvirnim stavkom očarat? Je kaj originalnega v tebi, ali smo spet denar stran metali še za eno ovco od mnogih, ki ne zna niti zablejat, ko jo kaj vprašaš?
Privat life? Koga ti vlečeš za nos? Vsakokorat, ko odprem to stran najdem vsaj 20 postov tvojih (eno in isto blebetanje, pametovanje, dribljanje, norčevanje). GF, zameriš gor dol, toda še meni si na trenutke zoprna, žal.[/quote]
Če ti je nekdo zoprn, ali to že pomeni, da ta nima privatnega življenja? A ni vsak nekomu zoprn? Misliš, da ti nisi nobenemu? Ali to že kar pomeni, da nimaš privatnega življenja. Pač pa le “javnega”, karkoli že to pomeni?
Če ti je nekdo zoprn, ali to že pomeni, da ta nima privatnega življenja? A ni vsak nekomu zoprn? Misliš, da ti nisi nobenemu? Ali to že kar pomeni, da nimaš privatnega življenja. Pač pa le “javnega”, karkoli že to pomeni?[/quote]
Če na dan napišeš OGROMNO prispevkov na EN (kdo ve koliko jih še je) forum, potem to pomeni, da tudi prebereš temo o kateri pišeš, vsaj delno….. glede na to da Ribica komentira ob vseh mogočih in nemogočih urah (kot recimo ti) je predvidevanje da nimata lajfa zelo na mestu….
Recimo On_ mi je tudi zoprn, ampak njemu se vidi, da ma lajf, že zato ker tu ne komentira zjutraj, opoldne, popoldne, večer ponoči, kto recimo ti in Ribica 🙂
No pa še kdo……
Potem pa je še povdarjanje kako ima ona pestro življenje….. nekako v stilu povdarjanje luzerja, da je on čisto ok….. pa pijanca da ni pijanec 🙂
Ce clovek rad bere in pise, to pomeni, da nima lajfa? :)) Jaz pa sem mislil, da vsak zivi drugace. Ce ti v necem ne uzivas, se ne pomeni, da jaz ne morem in obratno. A ti si pa mislil, da vsi uzivamo v istih receh? Jah, potem je tvoje sklepanje logicno. 😉
Ce clovek rad bere in pise, to pomeni, da nima lajfa? :)) Jaz pa sem mislil, da vsak zivi drugace. Ce ti v necem ne uzivas, se ne pomeni, da jaz ne morem in obratno. A ti si pa mislil, da vsi uzivamo v istih receh? Jah, potem je tvoje sklepanje logicno. ;)[/quote]
Ne gre se za to če ti uživaš v tem ali ne, jaz sploh ne dvomim da uživaš glede na količino prispevkov….. ampak dan ima še vedno samo 24 ur….. pa če ga živiš ti ali jaz……
In če povprečen človek spi nekje med 6-8 ur je 9 ur v službi (ali na poti v in iz nje) ti ostane cca 8 ur za vse ostalo kot je prosti čas, prehranjevanje pospravljanje rihtanje športanje itd……
Če ti od teh cca. 8 ur, preživiš 5 ur na MONu (karikiram) potem pač nimaš lajfa….. ali pa nimaš službe…. katero je res izberi sam ker najbolše veš….
Ce clovek rad bere in pise, to pomeni, da nima lajfa? :)) Jaz pa sem mislil, da vsak zivi drugace. Ce ti v necem ne uzivas, se ne pomeni, da jaz ne morem in obratno. A ti si pa mislil, da vsi uzivamo v istih receh? Jah, potem je tvoje sklepanje logicno. ;)[/quote]
Ne gre se za to če ti uživaš v tem ali ne, jaz sploh ne dvomim da uživaš glede na količino prispevkov….. ampak dan ima še vedno samo 24 ur….. pa če ga živiš ti ali jaz……
In če povprečen človek spi nekje med 6-8 ur je 9 ur v službi (ali na poti v in iz nje) ti ostane cca 8 ur za vse ostalo kot je prosti čas, prehranjevanje pospravljanje rihtanje športanje itd……
Če ti od teh cca. 8 ur, preživiš 5 ur na MONu (karikiram) potem pač nimaš lajfa….. ali pa nimaš službe…. katero je res izberi sam ker najbolše veš….[/quote]
Če bi od teh prostih osmih ur res bil 5 ur na monu, potem bi res bilo bolj ubogo, s tem se pa strinjam.
Ampak takega tukaj še nisem zasledil, niti se s tem ne ukvarjam. Imaš ti kako statistiko mogoče, Excel tabelo? 🙂
Matkič a jaz sem ti tudi zoprn?
Meni gre na primer pri tebi najbolj v nos, ker ne priznaš da spadam med velike štiri MŽ čveka.[/quote]Tema je seks za denar.
seks za denar čem si ti v špici, v prvem ali v drugem al v obetrojem? :)))
Matkič a jaz sem ti tudi zoprn?
Meni gre na primer pri tebi najbolj v nos, ker ne priznaš da spadam med velike štiri MŽ čveka.[/quote]Tema je seks za denar.
seks za denar čem si ti v špici, v prvem ali v drugem al v obetrojem? :)))[/quote]
On_ mene najbolj zanima če spadam med veliko štirko MŽ čveka. Ne zanima me sex za denar 🙂
Prisežem, da sta si ista z Goldfishevo. Oba neko bedno vprašanje postavita na koncu. Kr neki lol
Če ti od teh cca. 8 ur, preživiš 5 ur na MONu (karikiram) potem pač nimaš lajfa….. ali pa nimaš službe…. katero je res izberi sam ker najbolše veš….[/quote]
Če bi od teh prostih osmih ur res bil 5 ur na monu, potem bi res bilo bolj ubogo, s tem se pa strinjam.
Ampak takega tukaj še nisem zasledil, niti se s tem ne ukvarjam. Imaš ti kako statistiko mogoče, Excel tabelo? :)[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.