Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek seks za denar

seks za denar

Mene niti malo… visokoleteče nažigavanje nizkoletečega bitja…

Kolk jeze imajo nekateri na svojih plečih…nepotrebno breme, nobene koristi.

Ne vem… Nič me nisi impresionirala. Takih, ki mislijo, da so nekaj posebnega, potem pa ne znajo besede muknit, ko jih kaj vprašaš, sem srečal že mnogo. Boš morala dati precej več od sebe, če hočeš, da te bom ob refošku premleval. Vprašaj mami, kako je bila ona včasih tipom zanimiva. Mame poznajo tudi kakšne presenetljive finte.[/quote]

Naj takoj razčistim…ko te bom želela impresionirati, bo nekaj hudo narobe. V tem momentu je moja zadnja misel, da bi tebe navdihovala. S takšnimi kot si ti se v privat lajfu niti ne srečujem.[/quote]

Seveda, če skoz noter za računalnikom visiš. Pojdi malo ven v lajf, pa boš kmalu spoznala kakega meni podobnega, da mu boš drinke plačevala v vsej hvaležnosti ljubezni, ki te po njegovi zaslugi zadane. Se boš celo življenje skrivala pred življenjem? Enkrat se boš morala tudi ti upreti oblastni materi.

haha

Naj takoj razčistim…ko te bom želela impresionirati, bo nekaj hudo narobe. V tem momentu je moja zadnja misel, da bi tebe navdihovala. S takšnimi kot si ti se v privat lajfu niti ne srečujem.[/quote]

Seveda, če skoz noter za računalnikom visiš. Pojdi malo ven v lajf, pa boš kmalu spoznala kakega meni podobnega, da mu boš drinke plačevala v vsej hvaležnosti ljubezni, ki te po njegovi zaslugi zadane. Se boš celo življenje skrivala pred življenjem? Enkrat se boš morala tudi ti upreti oblastni materi.[/quote]

In kaj je po tvoje lajf?:)) Sedenje ob pijači z drugimi pijančki na mamine stroške in travmiranje? Kakšno je tvoje življenje ob oblastni materi? Prepričaj me. No, saj me ne moreš:))). Kar je gnilega ne more biti zdravo.

Ti imaš privat lajf?

Kaj ti si do sedaj samo hlode od žensk sexal ali pa ančko, ker tako trdiš?

Ti imaš privat lajf?[/quote]

Ne, to kar imam tukaj je vse.

Ti imaš privat lajf?[/quote]

Ne, to kar imam tukaj je vse.[/quote]

Prvi in vsak naslednji vtis je res tak.

Ne, to kar imam tukaj je vse.[/quote]

Prvi in vsak naslednji vtis je res tak.[/quote]

In kaj zdaj? Te močno boli? Lahko kako pomagam? Saj lahko tudi razmisliš in poveš kasneje, ker ne grem nikamor.

A še niste pogruntal goldfisheve? Meni je bila že prvi teden tukaj povsem jasna.

Saj ni kaj pogruntat, zakaj torej napenjaš možgančke?

Brez skrbi….

Ja, res je, ravno kontra. Osamljene Monovke, ki se cenite, koliko mi plačate? 😀
Ah, samo ti nimaš, Antilopa ima tu največ na bančnem računu, samo jo je že neki neznanec “upecal” pred mano, ker je ni več na forum. Verjetno sta na kakšnem karibskem otoku, kjer jo razvaja temperamentni latinos. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tako relativno pa tudi vse ni. Takšno delo, če se ženska ne zna čustveno odklopit, jo povsem uniči.
Z ogabnimi, debelimi, sluzastimi starimi dedci, če mora spati mlado dekle, pušča to nekje posledice.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pisala si o ”cenjenju svojega življenja ki ti je bilo pdoarjeno” Roke in um so ti tudi bile podarjene kajne? Tako kot pizda je tak ali ni?

Pa jih vseeno prodajaš…. o tem ti govorim.

Drugo si pa slabo razumela. Tako kot si ti študirala in si potem za to plačana, je nekdo pač fitnesiral(a) in ima boljše telo kot ti, in je za to plačan(a) Oboje je enako, samo eno se ti zdi smiselno, drugo pa ne, ker so te tak naučili :)[/quote]

Z življenjem ti je bilo vse podarjeno, so pa nekatere stvari ki se ne dajo kupit z denarjem. Niso naprodaj. Pri nekaterih, drugi bi naredili vse, da se dokopljejo do denarja, tudi preko trupel.
Matkic si to ti? ;)[/quote]

Tu se motiš, vse je naprodaj za pravi denar……. Kolikokrat so že ugledne ženske s solidnimi plačami na skritih kamerah dobili da pofafajo za prave €…..

Če so moje roke in moj UM naprodaj za prave € nevem zakaj moj kurac ne bi mogel bit…. To je pač neka kvazi višja morala ki je v resnici neko kvazi svetohlinstvo, oz. samoprepričevanje kako ste nekateri več vredni od drugih…..

lastno nabijanje ega, nekaj v stilu tistih luzerjev ki se hvalijo kako so oni nategnili XY žensk…. isto sranje drugo pakovanje.

Kdo torej določi, kaj je naprodaj in kaj ne? Mi sami, in če se imaš ti za nekaj kao več ker svojega lulija na prodajaš, prodajaš pa svoje roke, pa naj bo tako, samo ne drugim nabijat kompleksov ki to počnejo…. izrazi svoje mnenje brez nabijanja večvrednosti pa bo vse ok.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkic, ni vse naprodaj. Morda ti ponujaš vse, ker si nisi nikoli postavil cene.

Ja kdo pa določa kaj vse je naprodaj? Vsak sam za sebe… torej nevem zakaj se zgražaš nad drugimi pri tebi pač ni kaj te brigajo drugi da jim moraliziraš…. 🙂

Mene osebno brigam samo jaz, če drugi prodajo svojo ledvico za 10.000€ pa naj bo tako, jaz ne bom moraliziral, da ni vse naprodaj, jaz bom samo reko, srečno…..

Ampak bistvo vsega ni to, bistvo je to, kako si ti pametovala, da je telo nam PODARJENO , one pa ga prodajajo, medtem ko ga ti enako prodajaš, samo drugi del…… to je pač milo rečeno smešno….. kot da um in roke niso bile podarjene, enako kot tvoja pi.čkica…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja kdo pa določa kaj vse je naprodaj? Vsak sam za sebe… torej nevem zakaj se zgražaš nad drugimi pri tebi pač ni kaj te brigajo drugi da jim moraliziraš…. 🙂

Mene osebno brigam samo jaz, če drugi prodajo svojo ledvico za 10.000€ pa naj bo tako, jaz ne bom moraliziral, da ni vse naprodaj, jaz bom samo reko, srečno…..

Ampak bistvo vsega ni to, bistvo je to, kako si ti pametovala, da je telo nam PODARJENO , one pa ga prodajajo, medtem ko ga ti enako prodajaš, samo drugi del…… to je pač milo rečeno smešno….. kot da um in roke niso bile podarjene, enako kot tvoja pi.čkica…..[/quote]

Saj pišem le za sebe. Življenje nam je podarjeno. In ne drži, da vsi padamo na €.

Dvojna morala enih, ki radi izpadejo pametni, čeprav niso!

Ampak bistvo vsega ni to, bistvo je to, kako si ti pametovala, da je telo nam PODARJENO , one pa ga prodajajo, medtem ko ga ti enako prodajaš, samo drugi del…… to je pač milo rečeno smešno….. kot da um in roke niso bile podarjene, enako kot tvoja pi.čkica…..[/quote]

Saj pišem le za sebe. Življenje nam je podarjeno. In ne drži, da vsi padamo na €.[/quote]

kako ne padaš na € ????

Če ne bi padala na € ne bi svojih možganov in svojih rok, ust in še česa prodajala za denar…..

To da ne padaš na evre lahko rečeš samo če si neodvisna od vsakega evra na svetu in da sama pridelaš vse kar rabiš….. od oblek do hrane….

Samo ti se tolažiš, ker si v svoji glavi naredla 2 nivoja prodajanja na evre (kot še marsikdo drug)…. to je vse, nisi pa zato nič boljša od prostitutke (saj jaz tudi ne)

Saj pišem le za sebe. Življenje nam je podarjeno. In ne drži, da vsi padamo na €.[/quote]

kako ne padaš na € ????

Če ne bi padala na € ne bi svojih možganov in svojih rok, ust in še česa prodajala za denar…..

To da ne padaš na evre lahko rečeš samo če si neodvisna od vsakega evra na svetu in da sama pridelaš vse kar rabiš….. od oblek do hrane….

Samo ti se tolažiš, ker si v svoji glavi naredla 2 nivoja prodajanja na evre (kot še marsikdo drug)…. to je vse, nisi pa zato nič boljša od prostitutke (saj jaz tudi ne)[/quote]

Veš kaj pomeni, da padaš na €? Da bi prodal tudi lastno telo, samo da se dokoplješ do €. Meni ni treba tako daleč.

ja, so tudi tako eht, da sploh ne padajo … prevsem, ker nimajo vroka, povoda zato

No no, tega te pa še nisem videl napisati. Sliši se pa res lepo, ampak žal tega ne delaš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kako ne padaš na € ????

Samo ti se tolažiš, ker si v svoji glavi naredla 2 nivoja prodajanja na evre (kot še marsikdo drug)…. to je vse, nisi pa zato nič boljša od prostitutke (saj jaz tudi ne)[/quote]

Veš kaj pomeni, da padaš na €? Da bi prodal tudi lastno telo, samo da se dokoplješ do €. Meni ni treba tako daleč.[/quote]

Ja kaj pa ti prodajaš če ne lastnega telesa? Telo od koga drugega?

kako pa se ti ”dokoplješ” do €, daj povej mi no, ker jaz prodam svoje roke in noge in možgane da se dokopljem do €……. če tebi uspe to na drugačen način, brez da prodaš del sebe, potem pa svaka ti čast 🙂

Si res nekaj nadnaravnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close