Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek seks za denar

seks za denar

Se strinjam.
Lastna telesa in zdravje pa bolj prodajajo tisti, ki delajo za minimalca v težkih razmerah.

Aja?
Predvidevam, da hodiš okol z golimi rokami in da lahko vsak vidi tvojo glavo/obraz.
A tvoj pipi je tudi vsem na ogled? Ti pipi nese vrečko, ko greš domov iz trgovine? :))
Ne vem, a je to vse za v isti koš al obstajajo kake razlike glede na organe, ki so nam bili itak vsi podarjeni?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dokler ga sprašuje, mu nič ne podtika.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja?
Predvidevam, da hodiš okol z golimi rokami in da lahko vsak vidi tvojo glavo/obraz.
A tvoj pipi je tudi vsem na ogled? Ti pipi nese vrečko, ko greš domov iz trgovine? :))
Ne vem, a je to vse za v isti koš al obstajajo kake razlike glede na organe, ki so nam bili itak vsi podarjeni?[/quote]
Jaz imam kur.ca in ja, če bi mi katera plačala da ga hoče videt… zakaj pa ne 🙂
S pipihem pa res boš bolj težko kaj zaslužil

Aja?
Ne vem, a je to vse za v isti koš al obstajajo kake razlike glede na organe, ki so nam bili itak vsi podarjeni?[/quote]
S pipihem pa res boš bolj težko kaj zaslužil[/quote]No ja….. zadnjič je ena rekla “samo, da je simpatičen….”, in če jim tvoj qr.c ne bo simpatičen bo bolj malo cvenka 😉 :)))

Torej ti s svojim qr.cem hodiš prosto okoli, da ga lahko vsi vidijo, kot tvoje roke in ga celo ponudiš, da se rokujejo z njim? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dokler ga sprašuje, mu nič ne podtika.[/quote]
Daj Marko, če nimaš kaj pametnega, me raje ne provociraj. Ker tvoje replike res nimajo nič konstruktivnega v sebi.
Podtikal mu je ali je človek, ki bo šel preko trupel. Pa me čist boli kur.ac ali ga je spraševal ali ne. OK?

Daj Marko, če nimaš kaj pametnega, me raje ne provociraj. Ker tvoje replike res nimajo nič konstruktivnega v sebi.
Podtikal mu je ali je človek, ki bo šel preko trupel. Pa me čist boli kur.ac ali ga je spraševal ali ne. OK?[/quote]
Ja ni ok. Vprašanje je zato, da se nekaj preveri. Podtikanje pa je takrat, ko se nekoga označi. Meni se je pa ravno iz tega razloga zdela tvoja opazka o podtikanju nekonstruktivna. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S pipihem pa res boš bolj težko kaj zaslužil[/quote]No ja….. zadnjič je ena rekla “samo, da je simpatičen….”, in če jim tvoj qr.c ne bo simpatičen bo bolj malo cvenka 😉 :)))

Torej ti s svojim qr.cem hodiš prosto okoli, da ga lahko vsi vidijo, kot tvoje roke in ga celo ponudiš, da se rokujejo z njim? :)[/quote]
A danes je tvoj dan podtikanja nekih tvojih videnj drugim? Ja se boš rokoval? Sam če si do zdaj samo glistico držal, da ne boš kakšno kilo staknil. 🙂

Podtikal mu je ali je človek, ki bo šel preko trupel. Pa me čist boli kur.ac ali ga je spraševal ali ne. OK?[/quote]Po istem principu je on nam podtaknil (oz Ribici), da lahko vse proda kar ji je bilo podarjeno 😉

Podtikal mu je ali je človek, ki bo šel preko trupel. Pa me čist boli kur.ac ali ga je spraševal ali ne. OK?[/quote]Po istem principu je on nam podtaknil (oz Ribici), da lahko vse proda kar ji je bilo podarjeno ;)[/quote]
Kaj pa mu je GF podtikala?

Podtikal mu je ali je človek, ki bo šel preko trupel. Pa me čist boli kur.ac ali ga je spraševal ali ne. OK?[/quote]Po istem principu je on nam podtaknil (oz Ribici), da lahko vse proda kar ji je bilo podarjeno ;)[/quote]
Ne pravijo zastonj, da nas najbolj motijo naše napake, ki jih delajo drugi. 🙂

Po istem principu je on nam podtaknil (oz Ribici), da lahko vse proda kar ji je bilo podarjeno ;)[/quote]
Kaj pa mu je GF podtikala?[/quote]Nisem nič opazil.
Ga je pa vprašala zakaj je tako grobo posplošil kar sem tudi sam malo bolj nazorno vprašal, če je če vse tako simpl.
Ti pa prec nekaj o podtikanju? A je kdo tebi tudi koga ali kaj podtaknil, da si sedaj tako občutljiv? 😉
Kogar kača piči se še vrvi boji….

Ahh no, tle je dostikrat nesporazum v dojemanju stvari, ker nekateri ne vidijo v določenih stvareh nek globlji pomen, ampak sam površno gledajo in pol izpeljujejo ven neke stvari, ter polagajo besede v “usta” sogovorniku, ki tega ni nikoli rekel. Kar nekaj takih je tle gor.

Točno. Tista podvprašanja na koncu. Si ti tak, se vidiš v tem… in podobno. Mater kaj mi to dvigne pritisk ..

V živo vas je itak kakšnih 75% tihih mišk, ki si ne upajo reči niti buuu. Potem je res težko s takšnimi, ki svojih 5 minut uveljavljajo le na netu.

Daj a ma kdo kako štango dinamita?

Nekam velik sprašuješ, entip, prevelik, za na koncu, da ne boš komu dvignil…. :)))

Nestrpneži bi lahko naredili kaj na svoji osebnosti, recimo v smeri večje strpnosti, spoštovanja, altruizma in podobno. Samo dobrohoten namig, ker zdaj v poletnih mesecih še vročina dela svoje in da ne bo kdo nepričakovano odsoten dalj časa:)).

Kako pa ti svojih pet minut uveljavljaš v realnem življenju? Kako to izgleda, ko je goldfisheva zunaj taglavna? Kako jih ti zunaj vse okoli prsta vrtiš in zatreš? Kaj ti narediš, da te nikoli več ne pozabijo, ko nekam v prostor stopiš? Kakšna si ti carica? Kakšna si to karizma? Kako to izgleda, ko ti cel svet pred nogami leži in iz roke je? Daj nam malo povej okoli tega.

Eni bi pa lahko svoje zgražanje in gnus o tem kaj si mislijo obdržali zase. Tolk o nestrpnosti…

Kako pa ti svojih pet minut uveljavljaš v realnem življenju? Kako to izgleda, ko je goldfisheva zunaj taglavna? Kako jih ti zunaj vse okoli prsta vrtiš in zatreš? Kaj ti narediš, da te nikoli več ne pozabijo, ko nekam v prostor stopiš? Kakšna si ti carica? Kakšna si to karizma? Kako to izgleda, ko ti cel svet pred nogami leži in iz roke je? Daj nam malo povej okoli tega.[/quote]

Naj te žuli, da boš ob refošku imel kaj za razmišljat. Vidiš kolk sem dobra.

Rada delim svoje mnenje, to je altruistični pogled nas svet. Kdor nima nekih hudih frustracij in zamer do sveta ter ljudi, ki živimo na njem, bo vzel kot eno mnenje več, brez hude krvi. Niso pa vsi sposobni samokontrole in se obnašajo kot pezdetki sredi travnika. Rožleti:)))).

Kako pa ti svojih pet minut uveljavljaš v realnem življenju? Kako to izgleda, ko je goldfisheva zunaj taglavna? Kako jih ti zunaj vse okoli prsta vrtiš in zatreš? Kaj ti narediš, da te nikoli več ne pozabijo, ko nekam v prostor stopiš? Kakšna si ti carica? Kakšna si to karizma? Kako to izgleda, ko ti cel svet pred nogami leži in iz roke je? Daj nam malo povej okoli tega.[/quote]

Naj te žuli, da boš ob refošku imel kaj za razmišljat. Vidiš kolk sem dobra.[/quote]

Ne vem… Nič me nisi impresionirala. Takih, ki mislijo, da so nekaj posebnega, potem pa ne znajo besede muknit, ko jih kaj vprašaš, sem srečal že mnogo. Boš morala dati precej več od sebe, če hočeš, da te bom ob refošku premleval. Vprašaj mami, kako je bila ona včasih tipom zanimiva. Mame poznajo tudi kakšne presenetljive finte.

Naj te žuli, da boš ob refošku imel kaj za razmišljat. Vidiš kolk sem dobra.[/quote]

Ne vem… Nič me nisi impresionirala. Takih, ki mislijo, da so nekaj posebnega, potem pa ne znajo besede muknit, ko jih kaj vprašaš, sem srečal že mnogo. Boš morala dati precej več od sebe, če hočeš, da te bom ob refošku premleval. Vprašaj mami, kako je bila ona včasih tipom zanimiva. Mame poznajo tudi kakšne presenetljive finte.[/quote]

Naj takoj razčistim…ko te bom želela impresionirati, bo nekaj hudo narobe. V tem momentu je moja zadnja misel, da bi tebe navdihovala. S takšnimi kot si ti se v privat lajfu niti ne srečujem.

Ne vem… Nič me nisi impresionirala. Takih, ki mislijo, da so nekaj posebnega, potem pa ne znajo besede muknit, ko jih kaj vprašaš, sem srečal že mnogo. Boš morala dati precej več od sebe, če hočeš, da te bom ob refošku premleval. Vprašaj mami, kako je bila ona včasih tipom zanimiva. Mame poznajo tudi kakšne presenetljive finte.[/quote]

Naj takoj razčistim…ko te bom želela impresionirati, bo nekaj hudo narobe. V tem momentu je moja zadnja misel, da bi tebe navdihovala. S takšnimi kot si ti se v privat lajfu niti ne srečujem.[/quote]
Zdaj si pa mene impresionirala. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close