Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek seks za denar

seks za denar

Če si v tej kriznih časih, študentka mora pomagat na ta način, ker ji starši ne morejo in ker ji delo za 2€ na uro, ki ga, če ga sploh, dobi preko štidentskega servisa, najbrž res ni dovolj za vse stroške študija. Torej, če si pomaga na ta način še ne pomeni, da se ne ceni. Mislim da se bolj ceni kot tisti, ki gara ves mesec pa mu delodajalec ne plača. Kdo se zdaj bolj ceni?

Mogoče pa ne rabi za preživetje ampak samo želi bolj visoko letet…
Je to še vedno opravičljivo?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Veš koliko je tega, meni osebno se mi pa želodec obrne, ko študentke se gredo take stvari. Nekoč smo šli delat prek študenta kaka dela, danes se pa raje prodajajo….. Res žalostno, kolk nekatere se ne cenijo in kako nizko se spustijo.[/quote]

V petnajstih minutah pokasirajo več kot ti za celodnevni šiht prek študenta. Kdo ima torej nizko ceno?[/quote]
pa, kako cenene so one, ki ves mesec večkrat na dan nastavijo — za njegovo minimalno plačo

Prodaja lastnega telesa pomeni, da se ne ceniš. Kakorkoli obrneš, ne moreš opravičiti tega dejanja kot pozitivnega, začasnega in edino opcijo. Gnus od gnusa.

Saj nam nič ne vzame, če ona pokasira, fovš pa tud ni treba bit, da še zasluži povrh oz. da je tolk vredna, da ji kdorkol plača. Če ji tako paše…

Je to še vedno opravičljivo?[/quote]
Kaj pa je delo v firmi drugega kot prodajanje sebe? Prodajaš svoje telo. Ali manekenke ne prodajajo svojega telesa?
Vsekakor opravičljivo. Prostitucija je le drugačna oblika prodajanja telesa od manekenstva, ki je še najbližje temu ali pa kakršnega koli drugega dela.

Vsako delo za plačilo je neke vrste prostituiranje. Delodajalcu v zameno za denar ponujaš delo svojega telesa in duha. Nudiš mu svoje psihofizične storitve. V Sloveniji v glavnem za drobiž. Hvala bogu, da sem glede tega še deviški. Niti ene minute svojega življenja še nisem komercialno zamenjal za ponudbo delodajalca. Očitno eden redkih, ki bom šel čist v nebesa. Pa goldfisheva tudi.

Je to še vedno opravičljivo?[/quote]
Kaj pa je delo v firmi drugega kot prodajanje sebe? Prodajaš svoje telo. Ali manekenke ne prodajajo svojega telesa?
Vsekakor opravičljivo. Prostitucija je le drugačna oblika prodajanja telesa od manekenstva, ki je še najbližje temu ali pa kakršnega koli drugega dela.[/quote]Če si ni niti lastno telo sveto v tako intimnem dejanju, potem….. je vse sprejemljivo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja s tem da bo ona nedolžna drugače od tebe 🙂

Za svoje intelektualno delo sem plačana, zato sem študirala in od nekdaj imela cilje. Ti jih nimaš, živiš na plečih drugih, si parazit in nesposoben karkoli skupaj spraviti. To je skoraj enako kot prostituiranje, ker ne ceniš evojega življenja, ki ti je bilo podarjeno. Ničesar ne ustvarjaš, le trošiš in razmišljaš o tem, kako bi druge še bolje nategnil.

Dej no za 2€ na uro nihče ne ponuja dela in ne mi s takimi.
Če si sam starš se zamisli, da maš hčer, ki bi to počela zdaj mi pa reči, da bi ti bilo vseeno? Bi to s tvojih oči bilo vredu in bi cenil tako dejanje? Glej bolj široko!

Goldfisheva, koliko ti mami plača za tvoje intelektualne prispevke na forumu? Očitno ne dovolj, drugače ne bi bila kurbam fouš.

Prodajaš svoje možgane, ki so del tvojega telesa? Ali ti tvoje telo ni sveto? Torej si možganska prostitutka? ccccc

Če si sam starš se zamisli, da maš hčer, ki bi to počela zdaj mi pa reči, da bi ti bilo vseeno? Bi to s tvojih oči bilo vredu in bi cenil tako dejanje? Glej bolj široko![/quote]Žal je ponudnikov za 2€/h čedalje več….
In tudi dobijo ljudi, ki delajo za ta “drobiž”…

Emmm kaj pa če fitnesiraš in zdravo živiš, da oblikuješ svoje telo blizu ”ideala” a ni to potem enako kot študij?

V oboje si vložil svoj čas in denar…..

To da nam je narava dala oz. podarila lepo telo ni samoumevno, to ti dokazujejo številne grde debele ženske in plešasti vampasti tipi…. za lepo telo je potrebno vložit včasih celo več truda kot za diplomo v Sloveniji 🙂

To je čista resnica, in kdorkoli zavrne tako trditev, je pač zaslepljenec ki se ima za boljšega ker namesto pizde/tiča ponuja roke in možgane… oboje je del tega kar ti je (po Goldfishevo) narava podarila …..

Al je Ribica mogoče možgane in roke sama ustvarla naknadno… hmmmm

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne živim pri mami, sem že dolgo časa samostojna. A veš, pridejo časi, ko se osamosvojiš, poletiš iz gnezda in začneš ustvarjati. Aja, kaj tebi to govorim:))). Meni se ženske, ki so prišle do te točke, da prodajajo svoje telo sluzastim moškim, smilijo.

Če si sam starš se zamisli, da maš hčer, ki bi to počela zdaj mi pa reči, da bi ti bilo vseeno? Bi to s tvojih oči bilo vredu in bi cenil tako dejanje? Glej bolj široko![/quote]
Draga moja… pozanimaj se na študentu… do 3 evre ampak od tega še servis vzame nekaj stran. Ok se najde tud bolje plačano ampak razlike so itak povsod.
Najbrž mi hčea ne bi povedala kaj mora počet, ker ji sam ne morem nudit dostojnega življenja.. pa ne zarad tega, ker ne bi hotel, ampak ker je stanje v tej državi tako bedno in ljudje ostajajo brez služb, ki so jih dobesedno sami pomagali graditi, zato da se par tajkunčkov lahko bogati na njihov račun.
Ja res žalostno bi se počutil in najbrž ne bi krivil nje ampak bi morda komu kaj naredil. Ja mislim širše

Emmm kaj pa če fitnesiraš in zdravo živiš, da oblikuješ svoje telo blizu ”ideala” a ni to potem enako kot študij?

To da nam je narava dala oz. podarila lepo telo ni samoumevno, to ti dokazujejo številne grde debele ženske in plešasti vampasti tipi…. za lepo telo je potrebno vložit včasih celo več truda kot za diplomo v Sloveniji 🙂

To je čista resnica, in kdorkoli zavrne tako trditev, je pač zaslepljenec ki se ima za boljšega ker namesto pizde/tiča ponuja roke in možgane… oboje je del tega kar ti je (po Goldfishevo) narava podarila …..

Al je Ribica mogoče možgane in roke sama ustvarla naknadno… hmmmm[/quote]

Sploh ne razumem, kaj si želel povedati? Po tvoje ima vsak zaposlen, ki ne prodaja telesa, ampak svoj um, zanemarjeno telo? Wtf. Tvoje predstave so čudne.

Al je Ribica mogoče možgane in roke sama ustvarla naknadno… hmmmm[/quote]

Sploh ne razumem, kaj si želel povedati? Po tvoje ima vsak zaposlen, ki ne prodaja telesa, ampak svoj um, zanemarjeno telo? Wtf. Tvoje predstave so čudne.[/quote]

Pisala si o ”cenjenju svojega življenja ki ti je bilo pdoarjeno” Roke in um so ti tudi bile podarjene kajne? Tako kot pizda je tak ali ni?

Pa jih vseeno prodajaš…. o tem ti govorim.

Drugo si pa slabo razumela. Tako kot si ti študirala in si potem za to plačana, je nekdo pač fitnesiral(a) in ima boljše telo kot ti, in je za to plačan(a) Oboje je enako, samo eno se ti zdi smiselno, drugo pa ne, ker so te tak naučili 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če si sam starš se zamisli, da maš hčer, ki bi to počela zdaj mi pa reči, da bi ti bilo vseeno? Bi to s tvojih oči bilo vredu in bi cenil tako dejanje? Glej bolj široko![/quote]
Draga moja… pozanimaj se na študentu… do 3 evre ampak od tega še servis vzame nekaj stran. Ok se najde tud bolje plačano ampak razlike so itak povsod.
Najbrž mi hčea ne bi povedala kaj mora počet, ker ji sam ne morem nudit dostojnega življenja.. pa ne zarad tega, ker ne bi hotel, ampak ker je stanje v tej državi tako bedno in ljudje ostajajo brez služb, ki so jih dobesedno sami pomagali graditi, zato da se par tajkunčkov lahko bogati na njihov račun.
Ja res žalostno bi se počutil in najbrž ne bi krivil nje ampak bi morda komu kaj naredil. Ja mislim širše[/quote]
Če je že tako, so tud druge opcije tipček…
Kot prvo bi kako leto pavzirala, da si zasluži za študij. Kot drugo, če izberem pavziranje je tujina, kjer je delo mnogo boje plačano in ni vrag, da študenti ne dobijo v tujini dela.
Kot tretje, zakaj se mama ali oče tega otroka ne bi prodajala, ker ji ne morejo nudit določenih stvari otroku pa to prihranijo. Če veš, da otroku ne moreš nudit denarja za študij otrok pa študira, pri zdravi pameti ti nese, da se nekaj dogaja in postaneš mal pozoren glede tega. Ne vem no :-/

Sploh ne razumem, kaj si želel povedati? Po tvoje ima vsak zaposlen, ki ne prodaja telesa, ampak svoj um, zanemarjeno telo? Wtf. Tvoje predstave so čudne.[/quote]

Pisala si o ”cenjenju svojega življenja ki ti je bilo pdoarjeno” Roke in um so ti tudi bile podarjene kajne? Tako kot pizda je tak ali ni?

Drugo si pa slabo razumela. Tako kot si ti študirala in si potem za to plačana, je nekdo pač fitnesiral(a) in ima boljše telo kot ti, in je za to plačan(a) Oboje je enako, samo eno se ti zdi smiselno, drugo pa ne, ker so te tak naučili :)[/quote]

Ja seveda, vsak se sam odloči, kaj bo počel v življenju, kako ga bo izkoristil in s čim bo živel. Meni določene stvari niso sprejemljive, ker imam svojo lestvico vrednot in to so moje smernice. Ne vem zakaj me hočeš prepiračati v nasprotno.

Ja res žalostno bi se počutil in najbrž ne bi krivil nje ampak bi morda komu kaj naredil. Ja mislim širše[/quote]
Če je že tako, so tud druge opcije tipček…
Kot prvo bi kako leto pavzirala, da si zasluži za študij. Kot drugo, če izberem pavziranje je tujina, kjer je delo mnogo boje plačano in ni vrag, da študenti ne dobijo v tujini dela.
Kot tretje, zakaj se mama ali oče tega otroka ne bi prodajala, ker ji ne morejo nudit določenih stvari otroku pa to prihranijo. Če veš, da otroku ne moreš nudit denarja za študij otrok pa študira, pri zdravi pameti ti nese, da se nekaj dogaja in postaneš mal pozoren glede tega. Ne vem no :-/[/quote]Oddaljujemo se od bistva… 🙂

Zakaj so eni tako občutljivi, ko jim drugi povedo svoje mnenje. Sami pa kar naprej vsiljujejo svojega?

Drugo si pa slabo razumela. Tako kot si ti študirala in si potem za to plačana, je nekdo pač fitnesiral(a) in ima boljše telo kot ti, in je za to plačan(a) Oboje je enako, samo eno se ti zdi smiselno, drugo pa ne, ker so te tak naučili :)[/quote]Z življenjem ti je bilo vse podarjeno, so pa nekatere stvari ki se ne dajo kupit z denarjem. Niso naprodaj. Pri nekaterih, drugi bi naredili vse, da se dokopljejo do denarja, tudi preko trupel.
Matkic si to ti? 😉

Podtikaš mu nekaj, kar ni bilo napisano, ampak si samo predstavljaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close