seks za denar
Potrebni dedci se seveda zatekajo v fantazije o ženski seksualni želji, ker to odgovarja njihovim interesom in predstavam o spolnosti, vendar je resnica nasprotna. Če bi ženske skozi življenje vodilo spolno poželenje (po potrebnežih), potrebnih, nepotešenih dedcev ne bi bilo kaj dosti na svetu. Jih je pa na milijone. Če bi ženske res čutile poželenje po moških, bi bil seks za potrebneže nekaj najlažje dosegljivega na svetu, je pa milijonom komaj kdaj dosegljiv ali sploh ne.
Zemlja je tudi kocka in ne krogla, tega sicer noben ne bo priznal, ampak tako je. :))
Ok, recimo, da ne provociraš. Si ti pomislil (čeprav imam občutek, da si aseksualna ženska), da je “bog” oziroma narava dal vsem živim bitjem (moškemu in ŽENSKI) spolne organe in zraven občutek užitka z nekim posebnim razlogom, ki se mu reče volja po preživetju/razmnoževanju? Če ženska ne bi v tem uživala, se spolnega odnosa nikdar v preteklosti sploh ne bi lotila. Le zakaj? Ampak tukaj smo že v paradoksu, ker to žensko je spočela že ena druga ženska z enim moškim s katerim sta bolj ali manj oba enako uživala. 🙂
Če bi ženska seksualna želja imela kakšno težo v človeški civilizaciji, ne bi tisočletja obstajal v vseh slojih globalni princip dogovorjenih porok, ki ga v večini sveta še danes prakticirajo. Nič se žensk ni spraševalo, če bi one bile z določenimi jim moškimi. Tudi množičnih samomorov nikdar niso zaradi po tuji volji dogovorjenih zakonov izvajale. Važno je bilo samo, da jih tip lahko preživlja, njih in njihove otroke. Kakšno uživanje v spolnosti neki? To je samo zahodnjaška romantična zabloda zadnjih nekaj desetletij.
Armade potrebnih moških (tako tistih v partnerstvih kot samskih) si seveda želi verjeti, da so poželjivi za nasprotni spol, vendar temu enostavno ni tako. Če bi bilo, ne bi hodili okoli nepotešeni in obsedeni s seksualnostjo. Mi je prav žal. Seveda pa ženske po drugi strani še vedno zvijačno pri moških spodbujajo te predstave o svojem poželenju do njih, o uživanju z njimi, ker je to tehnika manipulacije, ki jim prinaša koristi.
Haha, in s teboj manipulirale več ne bodo a ne? Še vedno ti ostanejo moški, ki pa uživajo in s teboj tako ne bodo manipulirali. 🙂
In tiste redke ne uživajo, ampak…? Si že slišal za orgazem ob oralnem seksu, draženju klitorisa z roko (draži te partner), itn? To so namreč osnove, ki bi jih naj poznal vsak osnovnošolec. Ti si pa star koliko?
Meni edino kar pade na pamet, je poroka s ta pravim. Noš zadovoljena in še poplačana. 🙂 Bojim se le, da tvoj pristop ni pravi, zato tudi pravega moškega ne bo.
Kot je omenila nekatera zgoraj, ko seksas za denar, seksas za njegovo potesitev.
V normalnem odnosu, kjer je prisotna ljubezen, se za seks ne plačuje. Gre se za potesitev potrebe obeh partnerjev (v idealnem svetu).
Če pa je posredi denar, se gre za transakcijo. Moski plačal, da te fuka, zdaj pa ti povej zakaj bi blo moškemu mar za tvoje potrebe? On je za svoje plačal.
Meni edino kar pade na pamet, je poroka s ta pravim. Noš zadovoljena in še poplačana. 🙂 Bojim se le, da tvoj pristop ni pravi, zato tudi pravega moškega ne bo.[/quote]
Ti presnet…ona razmišlja, da bo potešena, pa da še mal € pade zraven…ne pa o iskanju pravega moškega, otrocih, bajti in psu. Tud pri seksu je med belo in črno, kar nekaj odtenkov sive.
Meni edino kar pade na pamet, je poroka s ta pravim. Noš zadovoljena in še poplačana. 🙂 Bojim se le, da tvoj pristop ni pravi, zato tudi pravega moškega ne bo.[/quote]
Ti presnet…ona razmišlja, da bo potešena, pa da še mal € pade zraven…ne pa o iskanju pravega moškega, otrocih, bajti in psu. Tud pri seksu je med belo in črno, kar nekaj odtenkov sive.[/quote]
Ti presneto… pa saj dobra mož in žena si pomagata tudi finančno med seboj, če je kriza. Dober mož tudi zadovolji svojo ženo. Torej? Pot do cilja ni vedno takšna, kot si predstavljamo. 🙂
Ti presnet…ona razmišlja, da bo potešena, pa da še mal € pade zraven…ne pa o iskanju pravega moškega, otrocih, bajti in psu. Tud pri seksu je med belo in črno, kar nekaj odtenkov sive.[/quote]
Ti presneto… pa saj dobra mož in žena si pomagata tudi finančno med seboj, če je kriza. Dober mož tudi zadovolji svojo ženo. Torej? Pot do cilja ni vedno takšna, kot si predstavljamo. :)[/quote]
Dej mogoče razmišljaj še mal širše…kaj če si jih želi sprobat več kot samo enega? Naj se moži in ločuje al kako pol po tvoje? Ne zadeneš jackpota kar v prvo, no razen tisti ki imajo sam eno kuglo notr 🙂
Ti presneto… pa saj dobra mož in žena si pomagata tudi finančno med seboj, če je kriza. Dober mož tudi zadovolji svojo ženo. Torej? Pot do cilja ni vedno takšna, kot si predstavljamo. :)[/quote]
Dej mogoče razmišljaj še mal širše…kaj če si jih želi sprobat več kot samo enega? Naj se moži in ločuje al kako pol po tvoje? Ne zadeneš jackpota kar v prvo, no razen tisti ki imajo sam eno kuglo notr :-)[/quote]
Pa daj ti malo ožje, zakaj bi jaz širše. Napisala je, da želi biti zadovoljena in plačana. 🙂 Vsi bi neke bližnjice iskali.
Veš koliko je tega, meni osebno se mi pa želodec obrne, ko študentke se gredo take stvari. Nekoč smo šli delat prek študenta kaka dela, danes se pa raje prodajajo….. Res žalostno, kolk nekatere se ne cenijo in kako nizko se spustijo.[/quote]
V petnajstih minutah pokasirajo več kot ti za celodnevni šiht prek študenta. Kdo ima torej nizko ceno?
Forum je zaprt za komentiranje.