Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek seks za denar

seks za denar

Že nekaj časa premišljujem o tem, pa se nekako ne opogumim. Resnično si želim seksa za denar.
Želim si bit zadovoljena in še plačana za to. Kako naj to izpeljem ?? Nimam drugače predsodkov v seksu, ampak mi je nelagodno ob misli da si želim seksati za denar……

za denar bi

A za ljubezen pa ne bi ? 🙂

Brez ljubezni lažje živiš kot brez denarja. 🙂

Denar ali živlenje!

Pa roke gor 🙂

butara… 🙂 če seksaš za denar, seksaš da boš zadovoljila druge, ne pa da boš sama zadovoljena..

Brez ljubezni lažje živiš kot brez denarja. :)[/quote]

Kaj pa vem; ko imaš vsega preveč, ljubezni pa ni….

Brez ljubezni lažje živiš kot brez denarja. :)[/quote]

Kaj pa vem; ko imaš vsega preveč, ljubezni pa ni….[/quote]
Si lahko z denarjem kupiš in privoščiš marsikaj, kar potem doživljaš kot ljubezen in pozornost.:)

Kaj pa vem; ko imaš vsega preveč, ljubezni pa ni….[/quote]
Si lahko z denarjem kupiš in privoščiš marsikaj, kar potem doživljaš kot ljubezen in pozornost.:)[/quote]

Yeah, right 🙂

Pejt raj fuzbal gledat 🙂

V bistvu ideja ni neumna. Večina žensk samega seksa z moškimi ne mara kaj preveč, jim pa denar predstavlja dovolj močan afrodiziak in fetiš, da jih tudi seksualno zadovoljuje. Biti “zadovoljena in še plačana zato” v resnici pomeni – zadovoljena s plačilom. Čeprav je avtor teme moški, je v tem nekaj resnice, ki je ženske seveda ne bodo priznale.

pod črto je najdražji seks isto, eno, stalno … partnerico

Ni denarja, ki bi me lahko spolno zadovoljil.

Ni denarja, ki bi me lahko spolno zadovoljil.[/quote]

Brskam po netu in kaj vidim. Calypso cosmetics. Imaš ti kaj pri tem? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

to je izjava moškega, ki ne zna ali ne zmore ženske spravit na (seksualne) obrate 🙂
v obdobjih, ko sem bla samska sem vedno iskala moške samo za seks… pač uživam v tem, da se dajem dol in to brez tega, da mi tip plačuje večerje, obleke, nakit…

to je izjava moškega, ki ne zna ali ne zmore ženske spravit na (seksualne) obrate 🙂
v obdobjih, ko sem bla samska sem vedno iskala moške samo za seks… pač uživam v tem, da se dajem dol in to brez tega, da mi tip plačuje večerje, obleke, nakit…[/quote]
V tem primeru pa se ne gre za užitek pri seksu.

glede na to, da je bejba povedala, da si želi “bit zadovoljena IN ŠE PLAČANA”, sklepam, da ni mela v mislih samo užitka, povezanega z denarjem, ane?

glede na to, da je bejba povedala, da si želi “bit zadovoljena IN ŠE PLAČANA”, sklepam, da ni mela v mislih samo užitka, povezanega z denarjem, ane?[/quote]
Čemu potem želja po denarju, če je užitek pri seksu dovolj za zadovoljenost ?

Brskam po netu in kaj vidim. Calypso cosmetics. Imaš ti kaj pri tem? :)[/quote]

Žal ne, morda pa kdaj bom 😉

Ženske pri samem spolnem odnosu ne uživajo, doživljajo pa sekundarno zadovoljstvo, ker s pomočjo seksa obvladujejo in nadzorujejo moške. Seks za ženske ni cilj sam po sebi, je pa sredstvo za dosego cilja – sredstvo za nadzor moških. Tega nobena ne bo priznala, ampak tako je.

glede na to, da je bejba povedala, da si želi “bit zadovoljena IN ŠE PLAČANA”, sklepam, da ni mela v mislih samo užitka, povezanega z denarjem, ane?[/quote]
Čemu potem želja po denarju, če je užitek pri seksu dovolj za zadovoljenost ?[/quote]

To je neke vrste jamstvo, garancija – če se zalomi in ne bo spolno zadovoljena, bo pa vsaj denarno 🙂

Saj se ne gre za nadomestilo seksa, ampak za dopolnitev seksa. 🙂
Kot praviš, garancija in dodatni užitek 🙂

Ženska, (ki ve kaj hoče in se dobro zaveda svojih potreb) in v spolnosti NI zadovoljena/zadovoljna, se bo slej ali prej takšnega tipa znebila, razen če je od njega socialno-ekonomsko povsem/precej odvisna, takrat je njen užitek v spolnosti – je pač kakršen je, nima veze 🙂

Kot praviš, garancija in dodatni užitek :)[/quote]

Ti morda mene enačiš s prostitutko? Sram te naj bo!

Kot praviš, garancija in dodatni užitek :)[/quote]

Ti morda mene enačiš s prostitutko? Sram te naj bo![/quote]
Debatiram o sami temi, ne o tebi.
Saj bi v tem primeru ženska še vedno seksala, ne pa, da bi iskala v denarju nadomestilo seksa.

Ojojjojoj…. Ženske ne marajo seksa? 🙂 Ah, kje pa, ženske so skorajda aseksualna bitja. 😀
Če je moški “klipan”, že mogoče. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close