Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks z svakinjo

Seks z svakinjo

Zanima me kako naj pokazem svakinji da si zelim seksa z njo?🙏

Najboljše, da kar bratu rečeš naj ji ob priliki namigne. Če je to njegova žena. Če je sestra od žene pa reci ženi. Tako bo najbolj ziher. Vse ostane v familiji. Če ni foušije je za vse dovolj.

Ko bo kaj delala sama v kuhinji ukrepaj tako kot Nicolson z Langovo v filmu Poštar zvoni samo dvakrat.

A da ti bo žena odtrgala jajca, se pa ne bojiš?

Ali brat?

Brata vprasaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pihaj ji na dušo poslušaj malo pijače pol pa pok ce bos dober ti sexa ne bo manjkalo preverjeno že 4 leta ooojaaa!

Zadnjic mi je vrgla v glavo njene tangice ali to pomeni da bi tudi ona rada?

Najprej osvoji slovnico. Ženske ne maramo neizobraženih.

Čigave tangice? Sestrine, mamine??

Hočemo podrobnosti! Katere tangice?????

Ohladi zblojeno fantazijo pod mrzlim tušem. Ona misli le na to, kakšnega seronjo ima za moža njena sestra.

Njene..je pa res da je bila fejst pijana

Tudi js sem probal z ženino sestro in sva se odkrito pogovarjala o tem ampak nekako ne pride do akcije. se pa mal rajcava na skupnih žurih in je tud ok. včasih se mal podrgne ob mene al pa roko nasloni na mojga pod mizo. Mislim da tud njenemu možu paše če mu mal rajcam ženo. Mislim da se bo slej kot prej zgodilo in da bo explozija sexa. hahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close