seks z kondomom prinese res manj užitka?
torej z kondomom nebi seksal zene?[/quote]
Z ženo bi se poskusil dogovoriti za alternativen način kontracepcije. Obstaja marsikaj. V primeru nekih posebnih okoliščin bi pa seveda pristal tudi na seks s kondomom. Ampak potrjujem, da manjši užitek za moškega je veljaven argument proti. Vprašanje torej kakšni so tvoji razlogi za vztrajanje na kondomih…
Ker si očitno ženska, sicer ne bi spraševala, ti bom povedala takole:
Kondom je kot tvoj vozniški izpit. Ali greš vozit brez vozniškega izpita? Verjetno ne.
Kakšna je razlika pri seksu s kondomom ali brez – predstavljaj si, kakšna je razlika, če se z nekom mečkaš naga ali z obleko, in to bo jasno. Verjetno ti je tudi prvo kul, pri drugem je občutek pristnejši.
Vsekakor razlika ni tako velika, da bi se splačalo tvegat. Ker če se kaj zalomi in stakneš kakšno neumnost – v večini primerov si oplela za celo življenje, pa tudi če se zadeva začasno “zazdravi”. In potem boš že zaradi spoštovanja in varnosti drugih prisiljen uporabljati kondom celo življenje…
Ne, nisem jaz eden tistih. Jaz ga kar lepo v svoje roke primem in opravim stvar samostojno. Bab se izogibam v velikem loku. Sem imel v mlajših letih nekaj opravka z njimi, spoznal vse razsežnosti njihovih strupenih jezikov, tako da nimam več želje po njih. Edina ženska v mojem življenju je moja mama, ki je res ženska z velikim Ž. Nisem še srečal take, ki bi bila njej konkurenčna.
Forum je zaprt za komentiranje.