Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek seks z kondomom prinese res manj užitka?

seks z kondomom prinese res manj užitka?

Ma o čem ti to govoriš? Razsvetli me![/quote]
Daj no.. a ne poznaš te fore?[/quote]

Ma o čem ti to govoriš? Razsvetli me![/quote]
Daj no.. a ne poznaš te fore?[/quote]

Res ne :-/

Daj no.. a ne poznaš te fore?[/quote][/quote]
Lej… eni majo problem ker ko jim vstane makina, jim gre vsa kri tja v ku.rac in seveda imajo zarad tega omedlevice in halooo jasno da z moškim ki omedli si nimaš kaj pomagat.
ali pač ne vem al takrat erekcija ostane al ne,,, 🙂

To bo zarad vročine al pa bližajoče lune… morda pa je zaljubljena? :)[/quote]

Luna je kriva, luna :-D.
Očitno bi jo bilo potrebno sklatit dol 🙂

[/quote]
Lej… eni majo problem ker ko jim vstane makina, jim gre vsa kri tja v ku.rac in seveda imajo zarad tega omedlevice in halooo jasno da z moškim ki omedli si nimaš kaj pomagat.
ali pač ne vem al takrat erekcija ostane al ne,,, :)[/quote]

Roko na srce, prvič slišim, da bi tip zaradi tega skup zlezu.
Svega in svašta sem že slišala, za kaj takega pa res ne :-/

babo se žge u fračo sam, kadar se pamže dela

To bo zarad vročine al pa bližajoče lune… morda pa je zaljubljena? :)[/quote]

Očitno bi jo bilo potrebno sklatit dol :-)[/quote]
Aha tele novodobne ženske bi zdaj že luno. Včasih je bilo dost če si bejbi rekel da bi ji klatil zvezde z neba… zdaj bi pa kr luno…. joj kam gre ta svet?

ali pač ne vem al takrat erekcija ostane al ne,,, :)[/quote]

Svega in svašta sem že slišala, za kaj takega pa res ne :-/[/quote]
Ja si pač imela samo majhne do zdaj in te XXL takoj razbudi in dvigne utrip na 180 🙂

Očitno bi jo bilo potrebno sklatit dol :-)[/quote]
Aha tele novodobne ženske bi zdaj že luno. Včasih je bilo dost če si bejbi rekel da bi ji klatil zvezde z neba… zdaj bi pa kr luno…. joj kam gre ta svet?[/quote]

Bi vam rade prihranile pri delu. Veš koliko zvezd je na nebu luna pa samo ena?!

Aha tele novodobne ženske bi zdaj že luno. Včasih je bilo dost če si bejbi rekel da bi ji klatil zvezde z neba… zdaj bi pa kr luno…. joj kam gre ta svet?[/quote]

Bi vam rade prihranile pri delu. Veš koliko zvezd je na nebu luna pa samo ena?![/quote]
Aha to bo ja 🙂 velikost vam je pomembna.. VELIKOST 🙂

Zdaj ne vem, če to teče debata o tistih polmetrskih ali pa je moški slabokrven. 🙂

Res pa so ponavadi razlogi za odpoved in odpor, psihičnega izvora, ne pa pomanjkanje krvi. 🙂

ce zna zenska seksat in tip tut seveda, ce je taprava kemija, potem je tudi s kondomom to to

brez kondoma je boljs je le ena fraza tipou k pooojma nimajo o seksu!

se pa spomnim izjave Boruta Veselka z Antene revije:

“seksat s kondomom je kot da bi vohu vijolice skoz sipo!”

in te izjave pozabila ne bom nikoooli. 🙂

ehh … nevedneži: gre za vohanje vijolic z gasmasko !!

Jaz pa pravim, da je podobno kot vi vohal vijolice nahoden oziroma prehlajen. Nekaj malega vseeno zavohaš, nisi pa čist siguren, če je to to. 🙂 Ker skoz šipo zavohaš ravno tolk, da je vseeno, če je na drugi strani vijolica ali pa je sploh ni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ce zna baba fafat, po lje enako tudi s kondomom?

😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Svega in svašta sem že slišala, za kaj takega pa res ne :-/[/quote]
Ja si pač imela samo majhne do zdaj in te XXL takoj razbudi in dvigne utrip na 180 :)[/quote]

Ehh ti lisjak ne boš nič zvedel, se samo smejem na tej strani, ti si pa misli kar želiš 😉

Bi vam rade prihranile pri delu. Veš koliko zvezd je na nebu luna pa samo ena?![/quote]
Aha to bo ja 🙂 velikost vam je pomembna.. VELIKOST :)[/quote]

Vsak ve zase tisto pravo VELIKOST 😉

Zdaj ne vem, če to teče debata o tistih polmetrskih ali pa je moški slabokrven. 🙂

Res pa so ponavadi razlogi za odpoved in odpor, psihičnega izvora, ne pa pomanjkanje krvi. :)[/quote]

Čakajte malo….debata cel čas teče od XXL, ne od kakih polmetrskih beštij, ker to je že monster stvar. Sej nismo dol v Afriki :-/

Saj ne dvomim da znaš poskrbet sama zase 🙂
Ampak klavir pač moram bit ….

Ne vem zakaj se sploh ukvarjate s tem vprašanjem. Za virtualno nategovanje ne rabiš nobenih kondomov.

Zakaj pa ne? Pač vzameš virtualni kondom…
Vsaj tiščijo nobenega ne 🙂

Zakaj pa ne? Pač vzameš virtualni kondom…
Vsaj tiščijo nobenega ne :)[/quote]

Kako da ne tišči?

Vsaj nekatere v glavi, ko berejo neumnosti tle gor!

Mene res tišči v glavi…

zdaj veš zakaj te tišči..

špika te pa vejetno slama?

tišči te v glavi? ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close