Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek seks z kondomom prinese res manj užitka?

seks z kondomom prinese res manj užitka?

Pa kupi XXL:)).[/quote]Preveč kompliciraš 😉 :)))[/quote]

Človeku želim pomagati:)).

Ponudba ni ravno velika. 🙂

Pa kupi XXL:)).[/quote]
Saj sem, no. 🙂
Malo je boljše, a še vedno ni isto kot brez kondoma. Ni tistega pravega filinga, saj je vmes plastika. :)[/quote]

Ampak glej…nožnica je ozka, tam te ne moti?:) No, morda ima tvoja že raztegnjeno in res ne poznaš občutka utesnjenosti:)). Sicer je to drag šport, če imata z drago redne r.s.o.:).

Preveč kompliciraš 😉 :)))[/quote]

Človeku želim pomagati:)).[/quote]
Meni pomaga tista, ki ne zahteva kondoma. 🙂

Saj sem, no. 🙂
Malo je boljše, a še vedno ni isto kot brez kondoma. Ni tistega pravega filinga, saj je vmes plastika. :)[/quote]

Ampak glej…nožnica je ozka, tam te ne moti?:) No, morda ima tvoja že raztegnjeno in res ne poznaš občutka utesnjenosti:)). Sicer je to drag šport, če imata z drago redne r.s.o.:).[/quote]

Ena moja znanka je rekla, da fukat s kondomom je zelo zelo podobno kot da bi lizal sladoled čez steklo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kako da ne?? Izbiraš lahko celo med večimi okusi, bravami in recimo izbereš še rebrastega:))).

Preveč kompliciraš 😉 :)))[/quote]

Človeku želim pomagati:)).[/quote]Pa ti si vsestranska 🙂 Vedno pripravljena pomagat :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ampak glej…nožnica je ozka, tam te ne moti?:) No, morda ima tvoja že raztegnjeno in res ne poznaš občutka utesnjenosti:)). Sicer je to drag šport, če imata z drago redne r.s.o.:).[/quote]

Ena moja znanka je rekla, da fukat s kondomom je zelo zelo podobno kot da bi lizal sladoled čez steklo :)[/quote]

Ženska ti je to rekla?:)) Praktično ni razlike. Edino morda se čuti spermicide, ki omrtvičijo vhod:)). Aja, pa lahko se kje na poti izgubi in ga potem iščeš:))).

Kako da ne?? Izbiraš lahko celo med večimi okusi, bravami in recimo izbereš še rebrastega:))).[/quote]
Ampak še vedno je vse samo plastika. 🙂 Razen, če jih ti izdeluješ po meri iz kakšnega bolj prijetnega materiala. 🙂
Razno razni okusi pa meni nič ne pomagajo. 🙂

Ena moja znanka je rekla, da fukat s kondomom je zelo zelo podobno kot da bi lizal sladoled čez steklo :)[/quote]

Ženska ti je to rekla?:)) Praktično ni razlike. Edino morda se čuti spermicide, ki omrtvičijo vhod:)). Aja, pa lahko se kje na poti izgubi in ga potem iščeš:))).[/quote]

Joj Ribica… razlika je v glavi 🙂

Tako kot marsikje drugje 😉 In če ti glava pravi, da ni dobro, ne bo dobro, pa ne glede na to če ni razlike ali je… 😉

A pri fafanju tud ni razlike z ali brez? 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kako je sploh seksat s to plastiko, je to isto, kot bi lizal sladoled čez steklo….

Ne vem, nisem se probal lizat sladoleda skozi steklo 😛

Probaj oboje in potem si boš najlažje odgovorila 🙂

Goldfisheva je pa danes že zgodaj prišla v službo.

Kaj se je tebi zgodilo, da si že vstal?

Goldfisheva je že navsezgodaj produktivna in učinkovita na tipkovnici. Nobene ustvarjalne krize. Danes se bodo zagotovo še nadure na forumu delale.

Foušijo je treba resno vzet. Začni razmišljati o rešitvah tvojega problema.

[/quote]

Je razlika, je…… pa to še kaka.

Je razlika, je…… pa to še kaka.[/quote][/quote]
Ampak z ženskega stališča? Razumem razliko z moškega stališča, ampak kaj je tebi kot ženski tako drugače?

Je razlika, je…… pa to še kaka.[/quote]
Ampak z ženskega stališča? Razumem razliko z moškega stališča, ampak kaj je tebi kot ženski tako drugače?[/quote]

Kolk si ti radoveden 🙂

Ampak z ženskega stališča? Razumem razliko z moškega stališča, ampak kaj je tebi kot ženski tako drugače?[/quote]

Kolk si ti radoveden :-)[/quote]
Še bolj kot si misliš 🙂

Kolk si ti radoveden :-)[/quote]
Še bolj kot si misliš :)[/quote]

Si lahko mislim ja 😀

Kir šiht. Ob 7ih zjutraj prideš tja, šefa še pozdraviš ne (ni časa), se usedeš pred računalnik, logiraš na med over net in že si glavna zvezda v temi “seks z kondomom prinese res manj užitka?”

Aja, zdej bo rekla, da je na dopustu :>

Pogodba za nedoločen čas aka visiš cel dan na forumih in si za to plačan.

Kir šiht. Ob 7ih zjutraj prideš tja, šefa še pozdraviš ne (ni časa), se usedeš pred računalnik, logiraš na med over net in že si glavna zvezda v temi “seks z kondomom prinese res manj užitka?”

Aja, zdej bo rekla, da je na dopustu :>[/quote]

Ja, ponavadi se izgovarjajo na dopust ali bolniško, ko jim to naprej vržeš. Nekateri so očitno že vse življenje na dopustu in bolniški.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close