seks z kondomom prinese res manj užitka?
Pa kupi XXL:)).[/quote]
Saj sem, no. 🙂
Malo je boljše, a še vedno ni isto kot brez kondoma. Ni tistega pravega filinga, saj je vmes plastika. :)[/quote]
Ampak glej…nožnica je ozka, tam te ne moti?:) No, morda ima tvoja že raztegnjeno in res ne poznaš občutka utesnjenosti:)). Sicer je to drag šport, če imata z drago redne r.s.o.:).
Saj sem, no. 🙂
Malo je boljše, a še vedno ni isto kot brez kondoma. Ni tistega pravega filinga, saj je vmes plastika. :)[/quote]
Ampak glej…nožnica je ozka, tam te ne moti?:) No, morda ima tvoja že raztegnjeno in res ne poznaš občutka utesnjenosti:)). Sicer je to drag šport, če imata z drago redne r.s.o.:).[/quote]
Ena moja znanka je rekla, da fukat s kondomom je zelo zelo podobno kot da bi lizal sladoled čez steklo 🙂
Ampak glej…nožnica je ozka, tam te ne moti?:) No, morda ima tvoja že raztegnjeno in res ne poznaš občutka utesnjenosti:)). Sicer je to drag šport, če imata z drago redne r.s.o.:).[/quote]
Ena moja znanka je rekla, da fukat s kondomom je zelo zelo podobno kot da bi lizal sladoled čez steklo :)[/quote]
Ženska ti je to rekla?:)) Praktično ni razlike. Edino morda se čuti spermicide, ki omrtvičijo vhod:)). Aja, pa lahko se kje na poti izgubi in ga potem iščeš:))).
Ena moja znanka je rekla, da fukat s kondomom je zelo zelo podobno kot da bi lizal sladoled čez steklo :)[/quote]
Ženska ti je to rekla?:)) Praktično ni razlike. Edino morda se čuti spermicide, ki omrtvičijo vhod:)). Aja, pa lahko se kje na poti izgubi in ga potem iščeš:))).[/quote]
Joj Ribica… razlika je v glavi 🙂
Tako kot marsikje drugje 😉 In če ti glava pravi, da ni dobro, ne bo dobro, pa ne glede na to če ni razlike ali je… 😉
A pri fafanju tud ni razlike z ali brez? 🙂
Kir šiht. Ob 7ih zjutraj prideš tja, šefa še pozdraviš ne (ni časa), se usedeš pred računalnik, logiraš na med over net in že si glavna zvezda v temi “seks z kondomom prinese res manj užitka?”
Aja, zdej bo rekla, da je na dopustu :>[/quote]
Ja, ponavadi se izgovarjajo na dopust ali bolniško, ko jim to naprej vržeš. Nekateri so očitno že vse življenje na dopustu in bolniški.
Forum je zaprt za komentiranje.