seks z kondomom prinese res manj užitka?
Ali pa na Goldfish. Si že poskusil? 😀 haha Malo te zafrkava, ti ne gre najbolj “na roke”. :))[/quote]
Čakaj, a ti bi se z Goldfishevo dol dal? Kako bi to sploh izgledalo? Jaz premorem nekaj domišljije, ampak seksa s tako žensko si pa ne predstavljam. Ta po moje desca na sebi še ni imela. Verjetno tudi babe ne. Nekatere ženske so seksualni tip, druge so nevtralne, obstajajo pa tudi aseksualne. Taka je po moje naša zlata ribica. Saj jaz sem tudi tu nekje, ampak to priznam. Ta pa nekaj brez veze blefira…
Razmišljaš samo o užitku med seksom ali tudi kaj o užitku po njem, v primeru da se kaj prime? 😉
1. Najprej naj razčistimo da seks sploh ni užiten, no vsaj jaz ne poznam nikogar ki bi ga probal zaužit, da bi poročal
2. Ja če si moraš pred penetracijo it natikat kondom se izgubi predvsem spontanost, lahko da tudi nekaj tiste želje ki lahko odide med plavanjem (enim majo krajši attention span)
3. Definitivno je večji užitek seksat BREZ kondoma kot z
4. Kar se pa tiče vprašanja pa je preveč absolutistično da bi odgovor lahko bil NE…. odgovor je definitivno ja, samo bi zaradi tega, znalo bit bistveno manj seksa 🙂
Pa kupi XXL:)).[/quote]
Saj sem, no. 🙂
Malo je boljše, a še vedno ni isto kot brez kondoma. Ni tistega pravega filinga, saj je vmes plastika. :)[/quote]Pa kakšna plastika neki? Kaj si pa ti to plastičnega kupil namesto kondoma? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.