Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks z bivšim/bivšo možem ali ženo.

Seks z bivšim/bivšo možem ali ženo.

Šugrdadi.

S tremi bedaki na kupu konec res ne more bit briljanten.

Dej povej več, da ne bo še več žrtev… vsaj starost…. ali kej. Ali kaj je tako groznega v karakterju ipd.

Ko je že bila drugemu žena, me je iskala na domu, ker je hotela izkusit materinstvo, ne z možem ampak z mano, kar se mi danes zdi nekaj najbolj blesavega kaj sem naredil-otroka. Takrat sem jo še preboleval. Njen ne vem če ve, bolj ne. K sreči ni podoben meni, je čista žena.

So moški, ki imajo veliko potrebo po seksu in so ženske, ki imajo veliko potrebo po seksu. So ženske, ki imajo majhno potrebo po seksu in so moški, ki imajo majhno potrebo po seksu.

In ponavadi začnejo varati taki, kjer se najde ženska ali moški z veliko potrebo po seksu, partner pa nima velike potrebe po seksu. So pač vse možne kombinacije.

Ti itak druge 40 letnice ne boš videl, razen tiste, ki ve, da so moški pri 23 najbolj seksualno dejavni, pač ta leta oziroma jih to takrat najbolj zanima….

Haha!
Alfa fucks, beta bucks!
Si pač genetsko neprimerno boljši od njenega tanovega. 😉

Tole se dogaja. Najbolj ko varajo poročeni in ne vejo, da sta njihov ljubček/ljubica tud poročena in začetna zaljubljenost naredi svoje. Ne poznam nobenega, sem pa slišal zgodbo bivšega sodelavca, da je njegov brat na isti način postal foter.

Haha!
Alfa fucks, beta bucks!
Si pač genetsko neprimerno boljši od njenega tanovega. 😉
[/quote]

Alfa, beta, gama…omega…sploh ni važno, nasrat ji je uspelo oba dva.

Alfa, beta, gama…omega…sploh ni važno, nasrat ji je uspelo oba dva.
[/quote]

Ne, da ni pomembno, zanjo je to očitno zelo pomembno. Ja, dosegla je svoje… Moška pa sta ji nič več in nič manj kot vir, eden genski, drugi pa fininčni in čustveni.

Ne, da ni pomembno, zanjo je to očitno zelo pomembno. Ja, dosegla je svoje… Moška pa sta ji nič več in nič manj kot vir, eden genski, drugi pa fininčni in čustveni.
[/quote]

Sem hotela povedat, da mu (z moške strani tako zaželjeni) naziv alfa v tem primeru bolj malo koristi.

Sem hotela povedat, da mu (z moške strani tako zaželjeni) naziv alfa v tem primeru bolj malo koristi.
[/quote]

Res je.
Čin!

Ja jaz sem z mojim prvim fantom ki sva bila skoraj 8 let skupaj, ko sva koncala, sva se parkrat dobila samo za sex. Sej sva hitro nehala ker meni je bilo prehudo. Zelela sem sex in nisem se hotela z drugim spuscat saml za sex pa sva se z bivsim parkrat dobila.

Ampam potem sem videla da je brezveze ker sem samo se naprej trpela. Sem ga prebolela, in vmes ima avanturce. Ma to itak ni nic na dolgi rok.

…kaže samo tvojo neresnost.

Ejjjj Tipa priznajta…
Samo vroče pa so vroče(v postelji)Gorenjke 😉

So ja dokler ne odpre gopca. a gva bs porinu bl not, kva mi pasve ejga. Resno? Ta dinozaversko jamski dialekt, rajš mam da baba laja kot da to poslušam.

meni pa je bla kull res…le 200 km razdalje naju je ubilo;)

Odgovor na objavo uporabnika
odvisno od marsičesa, 11.07.2020 ob 08:55

jaz lahko komentiram iz moškega vidika. Jaz svoje bivše žene ne bi povabil med rjuhe, nikoli. Star sem 44 let, sem postaven in očitno privlačen. Denarja imam več kot dovolj, sploh zdaj ko sem sam in me ne zažira več nihče. Trenutno imam 3 prijateljice, dosti mlajše od mene, dve sta pod 30 in se imam prav lepo. Tretja, ki me tudi intelektualno bolj privlači si pa želi otroka z menoj, tukaj moram biti malo bolj pazljiv.
Pomoje je res zelo odvisno od tega kakšen je status posameznika, izgled, finance in nasploh. Jaz imam polne roke dela s njimi zato tudi ne iščem več ničesar drugega, se pa to zelo hitro najde.
Ženske niti ne moti, da imam otroke od prej, to pa zna biti v obrnjeni vlogi vsekakor drugače. Jaz osebno ne bi imel nič s samohranilko, niti občasnega skoka med rjuhe, ker mi tega preprosto ni treba. Če pa kot moški nisi glih nek zaželjeni samec, pol verjetno se zdi opcija občasnega dobivanja z bivšo kar dobra ideja. Iz ženskega vidika je pa to verjetnio spet drugače, ker imajo veliko slabše možnosti najti nekaj dolgoročnega, če imajo seveda otroke. Če sodim po sebi in tudi po mojih prijateljih, nisi glih najbolj zaželjene, stalno je neko prilagajanje in same težave. Neglede na izgled je tukaj tudi še vedno tist filing, da je pač “rabljena”.

A ostale so pa nerabljene-device?

En mesec, 15.07.2020 ob 06:16

Ko je že bila drugemu žena, me je iskala na domu, ker je hotela izkusit materinstvo, ne z možem ampak z mano, kar se mi danes zdi nekaj najbolj blesavega kaj sem naredil-otroka. Takrat sem jo še preboleval. Njen ne vem če ve, bolj ne. K sreči ni podoben meni, je čista žena.

In tebi je vseeno, da je tvoj otrok njegov

To počnejo samo nezrele osebe. Kot nezrele so šle v ta nekdanji odnos, nezrele so bile v tem razmerju in nezrele so še po razmerju. Problem je, ker se v tem “polovičarstvu” rodijo tudi otroci, ki se slabih stvari naučijo od ubrisanih staršev.

mario20, 24.07.2020 ob 13:09

Ejjjj Tipa priznajta…
Samo vroče pa so vroče(v postelji)Gorenjke 😉

NIsem vedel, da je MOM normalen za Gorenjke. Prvič slišim, mam pa doma…

Sem mislil, da sem v drugo našel idealno zame in da je to vse kar rabim. No, kmalu sem ugotovil, da idealna ni in potem bi lahko šel tudi z bivšo za eno noč…

Odgovori moskih so tipicni za mon. Hvalisanje 40letnikov kako letajo za 20letnicami. Ne vem komu je to mar, jaz kot pripadnica “odpadle” sorte, vam privoscim. Itak pa ima problem s tem samo tista, ki ima custva do takega reveza, ostalim nam je vseeno. Bolj ko se hvalite, bolj ste smesni. Zanimivo branje ?

Moja bivsa je bla huda v postli,sam ni to vse,sem jo se parkrat pofuku,lol pa custva naredijo svoje,sem komi caku ,da se jo resm,babo zafukano!!

treba se je znati ceniti in spoštovati, 14.07.2020 ob 19:17

Ne! Ker to pomeni da jo/ga nisi predelal/a, preživel/a, stopila preko, ker je večinoma to treba narediti.
Slaba stran razhodov je to, da so te osebe žive. Se lahko kadarkoli kje srečaš, se srečuješ. In to je bolj mučno včasih – ker so primeri, ko je bolje, da do srečanja ne pride, da greš na drugo stran ceste…..

Odvisno tudi od tega, koliko se ceniš, koliko imaš svojega dostojansta, kakšno težo ima dejanje, zaradi katerega sta se razšla.
Če gre za psihično-čustveno prevaro ali finančno prevaro ( prikrivanje, kraja, laganje) – nikakor. Pri čustvenih prevarah pa nekateri pač oproščajo, ker ne najdejo “približka”, ki bi jih dobro popedenal, kot so bili navajeni.

Nikakor ne toleriram nobene od naštetih prevar. In zato niti ne mislim na seks s to osebo, je zame preteklost. Ker ni vredno. Ker se s tem, da bi se šel ponovno intimo s tako osebo tudi ponižaš, greš preko sebe, preko svojih načel in vrednot.

Z lti pa tudi ugotoviš, da ni bistvo tega, da iščeš samo takoj nek novi seks – ker to lahko , če seceniš tudi sam nadomestiš. Bolj pomembno je najti osebo z iskrenimi čustvi in poštenimi nameni v neki zvezi – ne pa samo nekoga za “seks”…. Pa mi dober seks sicer veliko pomeni. A se naučiš, da je bolje v določeni situaciji v stilu “pomagaj si sam” nekaj časa, kot pa it z nekom samo za “one nihgt stand” ali pa “friends with benefits” varianto. Ker se moraš znat cenit.

“A se naučiš, da je bolje v določeni situaciji v stilu “pomagaj si sam” nekaj časa, kot pa it z nekom samo za “one nihgt stand” ali pa “friends with benefits” varianto. Ker se moraš znat cenit.”

One night standi, ampak se znaš cenit, to dvoje ne gre skupi, seks je najbolj intimna in globoka povezanost z drugim človekom, ne morš kr z neznanci telesnih tekočin mešat, vsaj ne če si starejši od 18. Friends with benefits se zdi pa bolj v filmih možno kot v resničnem življenju, kako se boš dajal z nekom redno dol, pa ne razvil čustev, sej morš bit brezčuten sociopat za kej tacga.

Bolano. bivši /a je bivši /a, ne moreš malo skočiti v posteljo z njim /njo, nato pa se pretvarjati da iščeš novi ljubezen. To lahko zmorejo le ljudje ki imajo neurejeno podstrešje in ne znajo narediti reda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close