Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Seks z 50+

Seks z 50+

Iscem zensko nad 50let za diskretna srecanja. Sem 28l postaven fant ki si zeli avanture

Ojla!

Precej žensk 50+ za avanture najdeš tudi na portalu Urgenca.com[/url]. Pogledaš profile, fotke, opise in se dogovoriš za zmenek, oziroma sex. Po novem obstaja tudi možnost Avdio Video klica s pomočjo aplikacije.

Hej, jaz sem Eva! Sem moderatorka Seksa v mestu, sem pa tudi virtualna, »vroča« skrbnica portala za odrasle [url=https://www.urgenca.com/?ven_source=medover&ven_medium=text&ven_campaign=Eva_Moderator&ven_content=podpis_profila]urgenca.com[/url], obenem pa tudi avtorica na erotičnem blogu [url=https://www.urgenca.com/evin-svet/?ven_source=medover&ven_medium=text&ven_campaign=Eva_Moderator&ven_content=podpis_profila_ES]Evin Svet[/url]. Ne glede na to, ali so ti bližje res vroče, erotične zgodbe in drugi pikantni zapisi, ali pa si morda bolj za »pravo« akcijo, ti v moji družbi nikoli ne bo dolgčas.

Na spletnih straneh za spoznavanje ni skoraj nič možnosti za srečanja, zaželjeno od njihove strani je le to, da se moški včlani in navezuje stike seveda za evrčke, potem pa tiste ženske kar izpuhtijo,… klepetati za DENAR,… klepetajte raje z živimi ženskami okoli vas dragi moški, na teh portalih je večinoma vse lažno, od podatkov, do slik in,…. vsakdo lahko v svoji okolici najde cel kup žensk, le prijaznost in pogovor naj steče, spletne strani so pa večidel goljufija in tam boste vedno na suhem, je pa dokaj varno- ne dobite corone, aidsa, sifilisa, picajzljev, ….se pa znebite izbokline v žepu, in jo prenesete v šparovček,.. pa ne med nogami ženske, pač pa na račune moderatorjev,,, veliko zadovoljstva vam želim

oj a je kaksna za avanturoo star sem 35l urejen dobro izgledam naj mi pise na mail samo316@proton.me pa se zmeniva hehe

Urgenca je nateg.Lastne slike ti onemogijo.Raje n afacebooku objavim slike in takoj dobim sex.Na zrgenci pa se jim gre samo za denar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close