Seks v najlonkah
Ti seveda še nisi slišal za samostoječe nogavice ,med ljudstvom poznane kot “schnell &{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}$#&”![/quote]
Paco, če bi ti pred tipkanjem vklopil mozek, bi bilo tudi dobro. beri, kaj sem napisal, potem pa komentiraj.[/quote]
Tisto kar si ti hotel vklopiti pri meni, so možgani, mozeg je pa tista zdrizasta stvar v kosteh, ki mora biti prisotna ko kuhaš župo!
Kaj je MOZEK, pa ne vem.
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name=sskj_testa&expression=Mozek&hs=1
Razlika med hlačnimi nogavicami in najlonkami, pa mi je znana!
Ajde momak, probaj to u slovenštini!!☺☺☺
Ti seveda še nisi slišal za samostoječe nogavice ,med ljudstvom poznane kot “schnell &{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}$#&”![/quote]
Paco, če bi ti pred tipkanjem vklopil mozek, bi bilo tudi dobro. beri, kaj sem napisal, potem pa komentiraj.[/quote]
@mehanik: če bi ti imel eno funkcionalno sivo celico .. nebi bil tukaj ☺
Paco in NM……hvala za vajino preljubo mnenje o meni.
avtor v prvem postu povezuje najlonke in hlačne nogavice…..torej to smatra za eno in isto. Verjamem, da je v sloveniji in drugot cel kup raznoraznih izrazov, ki nekje mogoče pomenojo eno, drugje pa lahko tudi kaj drugega. Pri nas na primorskem so najlonke = hlačne nogavice, torej v obliki žab. potem imaš še samostoječe nogavice ali samostojčke, potem imaš še nogavice, ki so kot samostoječe, le da jim pripada še pas s katerim so povezane, da ne zdrsnejo dol. Potem imaš še dokolenke, pa do gležnjev itd..
v prvem postu sem napisal, da kako bo seksal skozi hlačne nogavice, razen če naredi luknjo. prav tako sem pisal, da obstajajo samostoječke, ki so veliko bolj sexi in primerne za to, da ostanejo nataknjene med sexom.
Paco pa mi odgovarjaš, da če še nisem slišal za samostoječe nogavice?????
sem ti odgovoril, da preberi kaj sem prvič pisal.
Kar se tiče mozka……pri nas pomeni to lahko tudi možgane.
prosim povej mi ali je potrebno tu na forumu uporabljati izključno knjižno slovenščino, seveda tudi po pravopisu z vsemi toporišičevimi pravili skupaj ali lahko napišemo tudi kaj v bolj sproščenem jeziku??
Ker če je potrebno uporabljati samo knjižno slovenščino, potem začni pri sebi popravljati in brisati. za tabo pa daj meni in preostalim.
O NM pa ne bom izgubljal besed, ker očitno ne ve kaj dela in razume kar bere.
Me zanima ali naj pišem bolj počasi, ker on počasi bere.
kako mi govorimo, vemo mi. ti pa lahko povem, da ima vsaka vas svoj glas. pri nas je pač mozek. v sosednji vasi je lahko mozeg. ni pointa. tako kot nimamo dvojine, tako kot neki štajerci govorijo sma namesto sva itd…
me zanima pa ali si prečekiral moj prvi post in tvojo repliko na moj post in videl, kje si ga usral oz. spregledal mojo omembo samostoječk???
Kok take cunce popestrijo to ve vsak,k ma tak fetiš.Mene tudi razvname kaj bol gladkega na njej ali pa na men.Pa sem enkrat prej oblekel njene enodelne kopalke in se pokriv z odejo.Prej kot je prišla mi je šlo po glav vse mogoče kaj bo,pa sm si dejal, kar bo pa bo,če mi že to tolk pomen.Je prilegla sem ji namignu da te nebo kap.Pol je bilo pa zame kot še nikoli,mislim ,da tudi zanjo.Sva tudi že ponovila.
Kolk casa sta ze skupi
Kupi samostojece zabe in ji prines domov ko bo dobre volje ji pokaz.
Pros jo ce se lahko oblece brez sexsa sam vidu bi jo rad in imel to sliko v glavi kao.
Pol ji ne smes tezit za sexs pohval jo da je huda itd.
In edino ce ona nakaze da bi ti pa ne rin.
Drugic spet prosis ce se oblece ker ti je slika zbledela pol bos pa vidu
Po moje jo je sram ako bi zgledsla sploh ce ma kako kilo vec in hoce zmer v temi.
Aja ene 14 dni jo pust stradat sexsa bod pa cukr do nje.pol pa jo prosis ce se pblece in ce ti to rata bos tud dobu
Forum je zaprt za komentiranje.