Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Seks v mestu in 11 letnica

Seks v mestu in 11 letnica

Hči potrebuje nekaj cotk in se odpravljava v Celje po nakupih in bi si hkrati še ogledali kakšno predstavo (sva iz podeželja).
Mene zelo mika Seks v mestu, vendar me skrbi da ni primeren za mojo najstnico.
si ga je katera že ogledala in mi lahko svetuje? Hvala.

Zakaj pa ne bi bil? Če lahko gledajo telenovele, jim tudi takšna bedarija ne bo škodila.

ves kaj, če veliko mlajse gledajo razne rebelde in mehiske limonade in tako sranje, tudi tojo najstnico ne bo pobralo zaradi seksa v mestu! Celo več, jaz bi že raje hči peljala gledat seks v mestu, kot vsako dnevno buljenje rebelde recimo!

sem videla, da vrtijo tudi hortona. morda bi bil bolj primeren.

Po mojem film ni neprimeren, se pa bojim, da je ne bo zanimal niti pod razno. Kaj pa naj 11- letnica s problemi 40-, 50-letnic? Škoda denarja za karto.

se strinjam. za nas je smešen, ker se z junakinjami lahko poistovetimo in imamo podobne izkušnje, 11-letnici pa je vse to znanstvena fantastika.

Ma, Horton je preveč otročji.

Če je bolj romantične in zaljubljene sorte, jo pelji raje na kako romantično komedijo (npr. Dokler naju jackpot ne loči), če pa je še bolj otročja in rada gleda risanke, pa Alvina in veveričke. Horton je pa res za predšolske otroke.

Al pa če jo vprašaš kaj bi šla rada gledat, pa pol tist skočta pogledat.

Ja, 11-letni otroci znajo že marskiaj povedat :))

Ne razumem kako lahko to sprašuješ tukaj, ko niti ne vemo kaj doma gleda. Poleg tega ti tukaj odgovarjajo ženske, ki filma sploh niso gledale. Upam, da vaju ne bodo spustili v dvorano, da je še nekaj zdrave pameti na tem svetu oz. da se vsaj v kinu držijo omejitev, ki pridejo s filmom, če se že starši ne.
Jaz sem film gledala in svoje 11-letnice vsekakor ne bi peljala gledat kako divje sexajo. Če pa ji to itak že kažete doma, potem pa kar…

Bila sem v kinu in pred mano sta sedeli dve deklici podobnih let z mamico. V začetku sta gledali, potem pa sta se dolgočasili in hodili ven. Film je kar dolg-2uri in pol.

mi z prjatlcami(5 ns je šlo….stare smo 13,12)smo šle gledat.pa itaq je to neki normalnga …a ni tko?joj..mislm.ok.sm ”otrok” in moje mnenje ni pametno ker še nisem dost ”zrela”

Tvoje mnenje je zelo pametno, fvgbhn, samo zelo težko ga je prebrat :-(((

New Report

Close