Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SEKS V MASKAH

SEKS V MASKAH

Ali ima katera jutri popoldan čas za seks v maskah? Imam še dve prosti mesti. Potrebujem rdečelasko in blondinko. Hvala.

…in potem svizec zavije čokolado v folijo…

…in potem bo konec filma “Eyes Wide Shut”………

Škratek,

a to delaš v SLO, ali “lifraš” v Avstrijo oz. Italijo????

Firb’c

Hej to pa je kurbišče kot tržnica.Zna biti zanimivo.

Sj če je v maskah pol ni važna barva las..majo lohk lasulje.

Rdečelaska in blondinka – kje, zgori al spodi? Kaj pa frizurca, frufru bo dober?

Če me že sprašuješ bi bilo optimalno blondinka, ki je spodaj črnolaska in rdečelasko ki je spodaj zares rdečelaska. Sicer pa je samo še prosto mesto rdečelaske. Blondinko sem že dobil včeraj.

Maske prispevam jaz. Hvala še enkrat.

Drek, jst sem se pa ravno hotela ponuditi ampak žal odpadem, ker sem zgoraj in spodaj blond. Kaj čmo, pa drugič! :~)))))

Te bom dal na seznam in obljubim ob naslednji seansi dobiš VIP povabilo prek vrste.

Jaz sem rdečelaska zgoraj, spodaj pa sem vedno čist pobrita, tak da ne vem če pridem v izbor.

Odlično, juhuhu, komaj čakam!

Kaj komaj čakaš?

Ja vip povabilo, kajpak

FUUUUUJJJJJJJJJJ!!!!!

A vam je res tok dolgčas v življenju al kaj? Al ste tok izrojeni? Na forumu se z x in y dogovarjate za skupinski seks v maskah, halo!???!!!

Kam pa ta svet pelje?

3 … , pa kje živiš?

Ja zakaj pa ne, saj nismo tako konzervativni kot ti!

Pa naivni, a ne?

na luni ziher ne!!!

tok konzervativna pa nisem, samo men se to ne zdi normalno. Prej bolano, pa še vse te spolno prenosljive bolezni itn. Kaj pa ljubezen in čustva? Sej sex ni sam telovadba, da se greš za zabavo dol dat z neznanci al pa znanci. Sej ni čudn, da so take številke v postu – koliko moških ste imel?

Kako lahko pol živite s sabo, nimam pojma! Kaj pa partnerji?

Kako si pa ti naivna, bog pomagaj!

Naivna, ja naivna. A hočeš rečt, da to ni res, da sam dolgčas razbijate s takimi posti al se sam rajcate?!

Premisli, pa boš našla odgovor. Uporabi možgane in glava ni za okras.

Tu ne gre za nobena čustva, gre samo za sprostitev, potešitev potreb in trenutne užitke, upam da je dovoljeno uživati v življenju

A je seks v maskah zato, ker ste tako grdi al kako?

Jaz bi sodeloval,kje pa bo to,če smem vprašat?

Ne, zato da ko se na cesti srečamo ne vemo s kom smo se pravzaprav na zabavi z maskam dali dol.
A ni to cool!?!
Ko koga stigne ta toga je..!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close