Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Seks med voznjo

Seks med voznjo

Je ze kdo probal, da ti ga punca potegne med voznjo, ali pa kako drugace obracuna z njim? Zanima me kako in vtisi.

men so ga že doskrat vlekle med vožnjo pa tudi jaz sem jim že drkal pičko med vožnjo

ojaaa smo si privoščili.5 dni kolegico s sabo v kamionu z dvema posteljama.Ni ,da ni blo.1X ponoči je tako zelo obračunavala med vožnjo z njim,da sem na AC,ki sem jo poznal v 0 odpeljal toliko mimo,da sem potem moral narediti 90-100km več kot običajno…
Tisti teden sem vsaj 2x zgrešil zelo znano relacijo poti 😉

Seveda smo. Lepo je :)))
Se je tudi dogodilo, da mi ga je vlekla doma, ko sem bil s šefom na telefonu. Pomisli koliko zbrano sem se pogovarjal z njim :)))

Nič razmišljat, samo dej :))))

Jaz ga tudi mojemu drkam med vožnjo. Včasih mu dam gor kondom, da mu pride v njega, včasih pa mu dokončam z usti.
Mojega vzburja tudi, da mu dam noge v naročje, da me boža po stopalih in si svojega drgne ob njih. Obvezno moram imet črne tanke najlonke in kavbojke.
Počneva tudi obratno, ko jaz vozim me tudi on obdela s prsti in z mojim dildotom.

Tvoj je pravi srečko!

Mene moja rajca, ko si obleče črne svetleče pajkice, črne tanke najlonke in pa obuje visoke petke. Obvezno ona potem vozi avto, jaz sedim zraven, ji božam roko, joškice in skozi hlače picko. Pogled na njene svetleče hlače, najlonke, petke me popolnoma obnori. Imam srečo, da se uredi zase in da tako urejena ugaja tudi meni.

Tudi moja mrhica ima rada igrice med vožnjo. Pogosto se zgodi, da mi ga vzame iz hlač, prične drkat, nato pa se spusti na njega. Velikokrat je to samo provokacija, da potem nekje ustavim in jo kresnem kot se spodobi, občasno pa gre s svojim početjem do konca in si privošči malico. Kriza je, ko ti prihaja pri 130 na uro na avtocesti. Sem pa tudi njo že zrajcal do konca, medtem ko je vozila. Uh adrenalinsko, sem moral prijet volan.

Sicer pa je tako početje kar razširjeno. Pogosto vidim kakšno glavo, ki se dvigne iz voznikovega naročja na sovoznikov sedež.

P.s.: ko gre do konca pazi, da se sedeži ne popackajo. Vse lepo njami, njami.

če bi ga kaka vlekla med vožnjo ali da ji jo drkam naj me klikne ali se javi moj fetiš je božnjo po avtocesti breš spodnjih hlačk in ful mi je noro bit spodaj gol , draga dama če si enakih želja se lahko zlo hitro zmeniva brez kompliciranja in obveznosti milangabro@gmail.com

Kaj je fu… fehtar
Zgleda si za en lep dre…..k ker še vedno fetaš

Odgovor na objavo uporabnika
Packa294, 24.06.2020 ob 19:12

Je ze kdo probal, da ti ga punca potegne med voznjo, ali pa kako drugace obracuna z njim? Zanima me kako in vtisi.

Prvoligaško, že nekajkrat sem tipom fafala med vožnjo. Ko ustavi avto, mu pa zdrkam in sfafam do koncaaaaaa. Obvezno, kot vedno zgoltam do zadnje kapljice sperme mmmmmmmm.

Večkrat sva se že tut ustavila sredi poti, tipcek mi je noro vrnil – jo božansko polizal. Pa še jest sem se pol vsedla nanjga in ga zverinsko pojahala. Jebemti je blo nepozabno to, v avtu pred Termano v Laskem ob enajstih zvecer. Tip je bil 15 let starejsi od mene, Bosanc. Je rekel da še nikoli ni doživel tako nore jebačice na svojem trdicu;))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close